Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Schimba-ti viata- Totul porneste de la mancare

Zilele trecute a aparut in limba romana o noua carte despre nutritie. Cartea este  scrisa de 2 scriitori americani, Dallas si Melissa Hartwig care au denumit cartea - Totul porneste de la mancare.

Ce informatii se pot gasi in carte ? Cartea lor descrie un program de nutritie numit "Complet30", care te ajuta sa iti schimbi stilul de viata si sa iti imbunatatesti sanatatea, aproape miraculos.

Programul "Complet30" include o dieta speciala ce dureaza 30 de zile, si te ajuta sa scapi de boli si afectiuni in doar 1 luna de zile.

Cine a urmat dieta Complet 30, a reusit sa se vindece ca prin minune de urmatoarele probleme de sanatate :
Imaginea cartii cu dieta de 30 de zile pentru refacerea sanatatii - click pentru cumparare
Coperta cartii Totul porneste dela mancare
- acnee, hipertensiune arteriala, colesterol mare, diabet, dureri de cap, boala celiaca (sensibilitate sau intoleranta la gluten, Candida Albicans degenerata), boala Crohn, stari de oboseala accentuata, alergii, simptom de colon iritabil, depresie, tulburare bipolara ("bipolar disorder", fluctuatii spontante de stare de spirit intre extreme gen apatie si extaz sau apatie si iritatie), sindromul ovarelor polichistice, autism, fibromialgie, hipotiroidism, artrita, scleroza multipla, endometrioza, reflux gastroesofagian, ADHD (sindrom al deficitului de atentie, lipsa puterii de concentrare, hiperactivitate)

Modul de alimentatie descris in carte este recomandat si femeilor care sunt insarcinate sau care alapteaza.

Cat costa si de unde se poate cumpara "totul porneste de la mancare ?"

Pretul cartii este in jur de 140 de lei. Se gaseste si se, il puteti comanda online de exemplu pe acest site Momentan doar in limba engleza sub numele de "It starts with food. Discover the Whole 30 and change your life in unexpected ways" 

Cartea a fost publicata de editura Lifestyle in 2014 si are 488 de pagini, deci in mod sigur, nu este o publicatie golasa, contine foarte multe informatii utile, atat pentru cei care vor doar sa afle lucruri extraordinare despre efectele nutritiei corecte, cat si celor care vor sa foloseasca cartea pentru vindecare.

Cine a incercat deja programul Complet30 ? E eficient ? Ati testat sfaturile de nutritie din carte ? Ati incercat dietele programului ? Va invitam la discutii  pe paginile de facebook sau google+ ale blogului, despre aceasta carte, si despre orice alt subiect legat de stil de viata sanatos, nutritie, slabire.


 Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor respective de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog