Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Invinge boala celiaca si scapa de candidoza in doar 1 luna !

Caut tratament impotriva candidei, ce sa folosesc sa ma vindec ?

O solutie care elimina destul de rapid problemele provocate de candida, ar fi pachetul numit "30 Days Candida Solution" de la Sensilab.
Care sunt simptomele imbolnavirii cu candida ? De unde imi dau seama ca sufar de aceasta maladie ? Ce este de fapt candidoza ?

Candida (lat. candida albicans) este o ciuperca (tip de bacterie) prezenta intotdeauna in organismul nostru, in tractul intestinal, si pe piele. In momentul in care degenereaza, si se inmulteste in mod excesiv, apar probleme de sanatate cum ar fi: stari de oboseala, durere de burta, balonare, migrene, infectii genitale, senzatie de maini si picioare reci, senzatie de greata, ameteli, probleme de memorie, lipsa de concetrare si stari frecvente de iritabilitate.

Din ce motiv poate degenera candida ?

Conform celor mai noi cercetari in domeniul medical, privitoare la aceasta boala, candida albicans, ca si alte bacterii care contribuie la digestie, in tractul intestinal, degenereaza datorita tratarii excesive a unor boli cu antibiotice prea puternice (de ex., o raceala tratata pe o perioada mult prea mare, cu un antibiotic prea puternic, poate duce la degenerarea bacteriilor din tractul intestinal, in special a candidei albicans, instaurand candidoza, sau boala celiaca, in limbajul comun si ca sensibilitate la gluten sau sensibilitate la fainoase).

Candida daca scapa de sub control, duce la inflamatii si candidoza la nivelul intestinelor, organelor, si devine, din pacate, transmisibila si partenerului de viata cu care suntem in contact intim.

Boala a fost descoperita recent, si inclusiv in cercurile medicale de specialitate se depun eforturi si la ora actuala pentru o mai buna intelegere si tratare cat mai eficienta a bolii. Cele mai mari eforturi pentru tratarea acestei boli, le-a depus dr. Mark Hyman, (site-ul dr. Hyman este complet in limba engleza ! ) , al carui materiale si videoclipuri le citim si le ascultam totdeauna, cu un deosebit interes, pentru a fi la curent cu cercetarile referitoare la aceasta boala.


Acesta boala afecteaza in mod egal atat femeile cat si barbatii.

Imaginea cutiei medicamentului care te ajuta sa scapi de sensibilitatea la fainoase / gluten, de candidoza (boala celiaca)
Imaginea cutiei medicamentului
care te ajuta sa scapi de sensibilitatea
la fainoase / gluten,
de candidoza (boala celiaca)
Cum functioneaza 30 days Candida Solution ?

Prospectul scrie ca in pachet sunt 2 produse.

E vorba despre Symbiotic+ si Candilex.

Acestea trebuie intrebuintate concomitent pe parcursul a 30 de zile.

Cum se iau aceste pastile ? 

Administrarea Symbiotic, trebuie facuta zilnic, timp de 10 zile, cate o pastila dupa masa, cu un pahar mare de apa.

Apoi timp de 20 de zile, se ia zilnic, de 3x pe zi, mereu dupa ce ati mancat, cu un pahar de apa, cate una din capsulele Candilex.

Ce ingrediente sunt in aceste capsule ? Suplimentul  Symbiotic+ contine inulina, bacteria Lactobacillus rhamnosus GG, stearat de magneziu, drojdie (Sacchamyces boulardii)

Candilex contine oregano, seminte de grapefruit, extract din frunze de maslin, radacina de turmenic (curcuma), megaflora 9 pulbere. bacterie lactica Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium (W54), Lactobacillus acidophilus (W22), Lactobacillus paracasei (W20), Lactobacillus plantarum (W21), Lactobacillus salivarius (W24), Lactococcus lactis (W19), toate fiind specii de bacterii care restabilesc echilibrul normal, sanatos, in flora intestinala, si extract din rozmarin. Iar oregano, si rozmarinul, sunt ambele cunoscute inca din antichitate, ca fiind desi doar simple mirodenii in conceptia neavizatilor, in realitate, sunt puternice combative ale starilor de dezechilibru gastric.

Ce contraindicatii au aceste produse create special pentru combaterea si vindecarea candidozei ?

Nu se folosesc in perioada de sarcina, si de mamele care alapteaza.

Persoanele alergice la oricare dintre componentele capsulelor, de asemenea, trebuie sa evite total produsul, in special, persoanele care au sensibilitate la lactoza, pentru ca unele bacterii, pot produce lactoza in intestine.

Cine are probleme de coagulare sanguina sau probleme la vezica biliara, de asemenea, este obligatoriu, sa consulte medicul de familie sau medicul specialist care ii cunoaste antecedentele medicale, inainte de a urma un astfel de tratament !


Cat costa 30Days Candida Solution ?

Pretul unul pachet 30 days Candida Solution, este in jur de 100 de lei. Pretul include ambele cutii, o brosura cu sfaturi de alimentatie sanatoasa, si un meniu personalizat, care de asemenea, va contribui la vindecarea candidozei.

De unde se poate cumpara medicamentul pentru vindecarea candidei ?

Il puteti procura de pe internet, de exemplu pe acest site

Cine s-a vindecat in acest mod de candidoza ? Ati folosit deja acest produs ? Cum vi se par brosurile referitoare la alimentatie ?

Asteptam parerile si opiniile voastre, sub articol, la rubrica de comentarii, respectiv, pe paginile de google plus si facebook ale blogului.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta acestor legaturi de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog