Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Raluca Badulescu a slabit aproape 60 de kg intr-un an

Cu ce metoda a reusit sa slabeasca Raluca Badulescu? Cum a scapat de kilogramele in plus?

Anul trecut Raluca si-a micsorat stomacul prin interventie chirurgicala. Nu a tinut nici un fel de dieta, pentru ca ii placea sa manance prea mult si nu se putea tine de o cura de slabire completa. Astfel ea a ales sa slabesca cu ajutorul medicilor.

Inainte de operatie Raluca avea 120 de kg, iar acum in 2014 are 61 de kg. Isi mai doreste sa slabeasca putin..

Raluca Badulescu inainte si dupa slabire
Ea merge la analize in fiecare trimestru si s-a apucat de sport. In fiecare saptamana merge de 2 ori la sedinte de gimnastica, electrostimulare si masaj.
 In poza alaturata puteti vedea o poza cu Raluca Badulescu din 2013 cand inca era grasa si cum arata acum slaba in 2014.
Cine a operat-o? Ea a apelat la medicul Catalin Copaescu. El este cunoscut ca si chirurgul obezilor.

La ce spital lucreaza acest medic? Unde se fac operatii de slabit si micsorarea stomacului? Doctorul Catalin Copaescu poate fi contactat la Spitalul Ponderas -Chirurgie Metabolica de Avangarda la adresa : strada Racari nr 6a, sector 3 Bucuresti.
Site-ul lor este www.ponderas.ro

Cat costa o micsorare a stomacului? Din pacate pretul nu e publicat pe site, eventual puteti afla mai multe date dupa ce contactati centrul Ponderas.
Voi ce parere aveti, arata mai bine acum dupa ce a slabit? Merita sa treci printr-o operatie si sa dai si o multime de bani ca sa slabesti?
Va invit la discuti si comentarii.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog