Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Gabi Cristea a slabit 20 de kg in 3 luni cu Control Appetite

Cum a reusit prezentatoarea Tv, Gabriela Cristea sa slabeasca? Ce dieta a tinut?
Multa lume s-a intrebat ce a facut Gabriela ca sa slabeasca si sa se mentina slaba dupa dieta. Din cate am aflat, de fapt ea a reusit sa scape de surplusul de kilograme cu pastilele numite Control Appetit Clinical.
Prospectul Control Appetite scrie ca  :
- sunt sigure, naturale
- au efect detoxifiant
- scad senzatia de foame prezenta pe timpul dietei
- topesc grasimile
- mananci alimentele preferate si totusi  slabesti.
vreau sa slabesc 20 de kilograme
Asa arata cutia Control Appetit Clinical

Motto-ul pastilelor de slabit este "Spune AU Revoir kilogramelor in plus" ceea ce inseamna, spune la revedere kg in +.
Printre beneficii scrie ca ajuta la eliminarea toxinelor din corp, ajuta tranzitul intestinal, imbunatateste functionarea ficatului, ajuta la intarirea sistemului imunitar si contribuie la slabirea rapida.

Cum functioneaza? In momentul ingerarii capsulelor acestea se umfla in stomac si opresc pofta de mancare. In acest fel mananci mai putin si slabesti usor fara prea mult efort. Capsulele Control Apetit inlocuiesc cu succes operatiile de micsorare a stomacului. Adica nu mai e nevoie sa apelezi la chirurgie pentru taierea stomacului ca sa slabesti, ci poti incerca slabirea cu aceste pastile.

De cine sunt produse? Produsul e facut in Franta insa date exacte despre firma nu am gasit nicaieri.
Cat se poate slabi si in cat timp? Din descrierile de pe site-ul lor se poate slabi pana la 3 kg pe saptamana, in jur de 10 kg pe luna si chiar 20 de kg in 3 luni.
Ce contin pilulele cu care a slabit Gabriela Cristea? Ingredientele de baza sunt: garcinia cambogia, chlorella pyrenoidosa (care este o alga de apa dulce), seminte de grapefruit, fructe de noni, fibrulina, seminte de psyllium si iaurt.
Cum se utilizeaza? Administrarea este zilnica, dimineata dupa micul dejun de iau 2 capsule cu 1 pahar mare de apa.

Cat costa Control Appetit? O cutie care ajunge pentru 15 zile are un pret de aproximativ 99 de lei. Daca faci comanda la 2 cutii pentru 30 de zile platesti in jur de 169 de lei (deci la acest pachet iesi mai ieftin).
De unde se poate cumpara? Se gaseste momentan doar pe internet pe site-ul www.cumaslabitgabriela.ro sau se poate comanda telefonic.. Inca nu stiu daca se vinde in farmacie sau magazine naturiste, eventual revin cu detalii...
Ce contraindicatii are? Are efecte secundare? Cine a slabit cu ele deja? Chiar sunt eficiente? Va invit la discutii despre noua pastila minune de slabit la comentarii sub articol sau e pagina de facebook a blogului...
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog