Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Oana Diana Radu a reusit sa slabeasca 50 kg

Daca ati vazut-o pe Adele de Romania la Vocea Romaniei stiti probabil ca avea probleme destul de grave cu kilogramele in plus. Ea a reusit acum performanta sa slabeasca 50 de kilograme si arata cu totul si cu totul diferit.

Ce mai arata senzational. Initial a avut 116 kg iar acum are 66 de kilograme. Sincer merita felicitata pentru efortul ei de a se tine de dieta si de a lupta in continuare sa lanseze melodii proprii.
In cat timp a slabit Adele de Romania? Cand a cantat la Vocea Romaniei in decembrie 2011 a fost criticata din cauza greutatii sin in 2013 a hotarat sa slabeasca masiv si asa  a ajuns la cele 66 de kg in 6 luni de zile...cu aproximatie.

Chiar azi 3 martie 2014 va avea loc pe Protv lansarea noii melodii "Tu" scrisa de Oana si Eli fiind ajutata de producatorul Alin Macovei.
poza cu oana radu vocea romaniei 2014
Oana Radu inaine si dupa dieta

Cum a slabit Adele de Romania? Din pacate inca nu am aflat regimul ei secret de slabire, eventual vom reveni cu detalii la acest capitol.
Update legat de metoda ei de slabit: Oana face zilnic sport, adica 1 ora merge la sala de forta si 1 ora face exercitii de aerobic. Cat despre alimentatie, spune ca a eliminat total carbohidratii si fructele si mananca doar proteine si legume. Singurul ei desert este facut din fulgi de ovaz macinati amestecati cu indulcitor. Si mai foloseste ulei cu parafina... La inceput a slabit masiv, in schimb acum slabeste lunar in jur de 2-3 kg.
Dieta ei este dieta Dukan mai personalizata si a facut mereu analize.

In poza alaturata puteti vedea cat de mult s-a schimbat de cand a reusit sa scape de cele 50 de kilograme. Se vede cum arata grasa si cum arata acum slaba. Schimbarea este uimitoare. Felicitari inca odata ca s-a tinut de dieta si a slabit.

Contul real de facebook a Oanei Radu este este https://www.facebook.com/raduoanadiana unde are publicate poze doar de anul trecut. Totusi acolo o puteti felicita pentru reusitele ei.
Aici gasiti un articol in care scrie care este suplimentul alimentar care a ajutat-o sa slabeasca 

Faceți căutări pe acest blog