Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cel mai nou tratament- injectiile anticelulita

In topul procedurilor de infrumusetare din acest an- 2014 se pare ca se afla ultima fita de a scapa de celulita prin injectii anticelulice.

Cum se procedeaza si unde se fac astfel de sedinte? Injectiile se fac la un centru de infrumusetare cu un aparat special de ultima generatie numit Bioshape 3 in 1. Acest aparat  asigura eliminarea celulitei exact in zona cu probleme.


 De exemplu unde celulita e accentuata - sold, coapse, fese, cu aceasta tehnologie combinata de infrarosu, radiofrecventa si vacuum se injecteaza un cocktail de premixuri din vitamine si minerale cu efect anticelulitc. Tratamentul topeste celulita, topeste grasimile asigurand o silueta de vis, perfecta pentru costum de baie la plaja. Multe femei apeleaza la acest truc, mai ales ca se apropie vara cu pasi repezi.

Injectie anticelulita ultima fita
La ce clinica se fac injectiile care elimina celulita? Este vorba de centrul de infrumusetare Restylane Beauty Clinique. O sedinta dureaza 1 ora. Tratamentul nu doare deloc.

Cat costa? Pretul unei singure sedinte este de aproximativ 550 de lei.Un tratament complet contine 5 sedinte Bioshape si 5 injectii cu cocktail anticelulitc este in jur de 2300 de lei.

Datele de contact ale clinicii unde poti sa faci injectii pentru eliminarea celuliei sunt urmatoarele: Numele - Rastylane BeautyClinique- adresa strada Amman nr 2B, sector 1 Bucuresti. Telefon 0730-613.933
pagina lor web este www.restylanebeauty.ro

Despre aceasta fita de infrumusetare pentru a arata perfect vara in costum de baie s-a vorbit la televizor la Stirile Kanad D - unde procedeul a fost prezentat de dr.Angela Jora.

Cine a facut deja un asemenea tratament? Ce credeti merita sa dai atatia bani pentru a arata perfect la plaja? Desigur pe langa aceste sedinte anticelulitice trebuie sa tineti dieta si sa faceti sport.
Are efecte secundare sau provoaca reactii adverse? Astept pareri si comentarii sub articol, pe forum sau pe paginile de facebook si google+ ale blogului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog