Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Campania de slabit Sari pentru Tine cu ghetele Kangoo Jumps

Probabil ati vazut la emisiunea Observator special la Antena 1, vorbindu-se despre campania "Sari pentru tine" unde 4 participanti au inceput un program de slabire ce consta in exercitii de "topait" cu renumitele ghete kangoo-jumps. Ei se antreneaza zilnic cu Diana Stirbu care este instructor international de Kangoo Jumps.


Dupa a doua saptamana de antrenamente participantii: Alina, Beti, Gabriela si Marian au fost pusi sa faca exerciii de ABT. Ce sunt aceste exercitii? Cu ajutorul acestui tip de sport participantii vor lucra si vor reusi astfel sa slabeasca in zona abdomenului, feselor si al soldurilor.
Emisiune de slabit pe Antena 1
Sari pentru tine

Ce inseamna antrenamentele ABT?
ABT vine de la prescurtarea cuvintelor din engleza abdominals, buttocks & thighs workout care tradus in romana inseamna antrenamente pentru abdomen, fese si coapse.
Cat dureaza o astfel de cura de slabire? Participantii au la dispozitie 3 luni de zile in care se antreneaza zilnic si au si o dieta speciala recomandata. In aceste luni ei lupta impotriva kilogramelor si sa speram ca vor reusi  sa slabeasca cu succes.

Dupa antrenamente au fost si la psihonutritionista Bianca Patrascu care le-a facut un regim personalizat de slabire prin detoxifiere, ce consta in sucuri detoxifiante presate la rece din legume si fructe proaspete. Unele sucuri au la baza sfecla rosie care ajuta la purificarea ficatului, castravete, morcovi cu ghimbir si un alt suc este facut din mere si barley (un super antioxidant fiind un extract din orz care contine clorofila ideala pentru cure de detoxifiere)

Unde se face antrenamentele cu Diana de la emisiunea Sari pentru tine? La ce sala de sport sunt facute exercitiile de slabit cu cizmele kangoojumps? Antrenamentele au loc la sala Kangoo by Diana Stirbu - adresa Bulevardul Ficusului nr 44 A sector 1 Bucuresti in cladirea Inav la demisol. Locatia cladirii este in intersectia dintre bd.Ficusului si bd. Aerogarii,  vis a vis de Hotel Phoenicia. Site-ul clubului este www.dianastirbu.ro

Cat costa o sedinta de sport kangoo si ABT? Daca mergeti la o singura sedinta de kangoo jumps platiti 35 de lei, in schimb daca alegti abonamente cu 8 sedinte pe luna platiti 180 de lei.  Costul difera daca alegeti mai multe sedinte.  Exista si kangoo jumps pentru copii, training personal, sedinte Bye bye Belly, si ABT.
Antrenamentele ABT costa 150 de lei pe luna si contin 8 sedinte.

Cat costa ghetele kangoo jumps? Preturile incep de la 930 de lei perechea.
Cine a slabit deja cu kangoo jumps? Cine are deja asemenea ghete? Sunt grele antremanetele? Ce parere aveti despre emisiunea Sari pentru tine? Astept pareri sau comentarii sub articol. Desigur asteptam opiniile voastre si pe paginile facebook sau google + ale blogului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog