Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alina Eremia a slabit si are propria colectie de haine

Despre Alina Eremia probabil a auzit multa lume. Cunoscuta este datorita trupei La La Band, apoi actrita in serialul "Pariu cu viata" de pe Protv, dar si pentru melodiile "Tu esti vara mea" sau "With or without you" sau "In dreapta ta"

Vedeta zilele trecute si-a lansat propria colectie de haine si a prezentat chiar cateva modele de rochii preferate de ea. Colectia se numeste MOJA by Alina Eremia.

Se pare ca Alina a reusit chiar sa mai slabeasca cateva kilograme si arata fenomenal.
Membra La La Band Alina Eremia moda
Alina Eremia si moda
Cat costa hainele lansate e Alina? Preturile rochiilor sunt in jur de 349 de lei. Sunt mai multe modele in mai multe culori: rosu, negru, alb, ivoire.
De unde se pot cumpara hainele ei? Momentan se vand pe site-ul www.moja.ro
dar puteti face comenzi si prin pagina ei oficiala de facebook.
 site-ul https://www.facebook.com/OfficialAlinaEremia

Pentru cei care vor sa stie mai multe despre Alina Eremia- din biografie am aflat ca este nascuta in Buftea in data de 15 decembrie 1993 deci acum are 21 de ani.
Ce inaltime si greutate are? Alina are 1,75 cm inaltime si are 60 de kg cu aproximatie ...

Cum a slabit Alina Eremia? Ea a reusit anul trecut sa slabeasca cu dieta Dukan si desigur cu multa vointa si sport. Mergea saptamanal de 3-4 ori la sala pentru a avea o silueta de invidiat. Ea slabise 10 kilograme in urma dietei.

Voua va plac modelele de rochii create de ea? Cum vi se pare, se vede ca a slabit? Chiar trebuia sa mai slabeasca? Astept pareri si comentarii sub articol. Desigur si pe paginile de google+ sau facebook sunt binevenite opiniile voastre.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog