Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pentru un ten perfect Geanina Ilies face tratamente speciale

Cum se mentine frumoasa Geanina Ilies? Ce fel de tratamente face pentru ten?
Cunoscuta prezentatoare de stiri de la Observator, Geanina Ilies are o metoda speciala de tratament de infrumusetare. Ea merge la un salon de cosmetica unde face 2 tratamente, diferite care o ajuta sa arate impecabil.

Cum se numeste salonul de infrumusetare unde merge Geanina Ilies? Ce tipuri de tratament face? Geanina a facut sedintele de infrumusetare la salonul Noblezza din Bucuresti. Tratamentele de infrumusetare - sunt des utilizate si de vedetele din Romania dar si de la Hollywood - pentru a arata mereu perfect si cu un ten tanar.
Cele 2 tipuri se servicii pe care le-a ales Geanina pentru ten sunt:
Geanina Ilies tratament special cu aparate pentru ten
Geanina Ilies - terapie pt ten la Noblezza
1 - HydraFacial - care este o tehnologie ce curata fata si regenereaza pielea prin hidrodermoabraziune. Prin aceasta terapie se poate trata si tenul cu cosuri/acnee, petele de varsta, hiperpigmentatia. Reduce ridurile si semnele de imbatranire.

2- Intraceuticals - este terapia care hidrateaza pielea din interior. Efectul acestui tip de tratament este de lifting facial vizibil, estompeaza ridurile, recontureaza ovalul facial. Terapia se face pe baza de oxigen hiperbaric, acid hialuronic, antioxidanti si vitamine prin fiole rejuvenate.

Cu ce preturi lucreaza cei de la Noblezza? De exemplu un tratament Intraceuticals costa in jur de 450 lei (cam 100 de euro). Pretul include 6 sedinte. Terapia Hydrafacial are un pret de aproximativ 70 de euro adica in jur de 320 de lei. Deci Geanina plateste in jur de 800 de lei pentru infrumusetare.

Ce vedete au folosit aceste tratamente? La Clinica Noblezza Beauty Clinique au mai fost: Nicoleta Luciu care a scapat de grasimea din corp cu tratamente facute la ei, Antonia (pt un ten frumos fara machiaj), Giulia Nahmany, Aylin Cadir, Silvia Sarbu.

Unde este locatia clinicii Noblezza? Adresa este stada Putul lui Zambfir nr 63, sector 1 Bucuresti - Telefoane 0723-679966,0743-125611. Site-ul web este www.noblezza.ro
Poze cu Geanina Ilies puteti vedea pe pagina ei de facebook

Ce ziceti merita sa faceti tratamente pentru ten la acest salon? Astept pareri si opinii in casuta de comentarii de sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog