Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Hair Tonic Forte opreste caderea parului?

Dupa celebrul spray Fullfix care se zicea ca este pentru tratamentul caderii parului, a mai aparut acum un nou produs - pe nume Hair Tonic Forte. Se pare ca si acest spray a fost descoperit tot de chinezii care ofera remediul impotriva chelirii, fiind disponibil acum si in Romania.


In prospect scrie ca ar fi o solutie tonica pentru par care stopeaza caderea parului. Se zice ca tonifica regenereaza si hraneste eficient firele de par. Reda stralucirea parului si intensifica circulatia capilara. Opreste si stopeaza aparitia firelor albe ce apar odata cu inaintarea in varsta. Nu este un balsam ci o solutie revigoranta pentru par.

In ce cazuri se recomanda solutia Hair Tonic Forte? Din descriere reiese ca este indicat in caz de alopecie (care inseamna caderea parului, chelie sau calvitie), pentru intarirea firelor de par subtiri si fragile si pentru cei care au parul distrus in urma decolorarii, vopsirilor multiple sau expunerea indelungata la razele solare UV.

Ce compusi contine sprayul pt par? Se pare ca ingredientele sunt toate natuale deci este posibil sa fie de efect. Hair Tonic contine laptisor de matca (opreste caderea parului), palmier pitic (are efect antiinflamator), urzica (tonic capilar si elimina matreata)

spray care face parul des
Solutie pt par
Cum se foloseste? Care e modul de administrare? Sprayul se aplica dupa ce v-ati spalat parul si este in umed. Se aplica intre 5 si 10 pufuri pe radacina firelor de par, dupa care se face un masaj usor. Nu se clateste parul dupa utilizarea sprayului. Procedeul trebuie repetat de 2-3 ori saptamanal. Un astfel de tratament trebuie sa dureze cel putin 2 luni.

Ce pret are si de unde se poate procura? Un flacon de 50 ml costa in jur de 99 de lei. Desigur daca cumperi mai multe flacoane iesi mai ieftin. Nu stiu daca se vinde in farmacie sau magazine cu profil naturist. Momentan se gaseste pe internet pe site-ul hairtonicforte.ro sau prin comanda la telefon . Nu ai nevoie de reteta pentru a folosi sprayul medicament impotriva caderii parului.

Actualizare 03 martie 2015: din pacate, produsul nu mai e de gasit la comerciantii online din Romania, parca a disparut de tot, insa, va putem recomanda un produs similar, pentru stoparea caderii parului, de la un comerciant, care aproape sigur nu va disparea de pe o zi pe alta ! Solutia impotriva caderii parului, de la producator autohton de incredere, AICI

Actualizare articol din 1martie2016: se pare ca si acest produs a fost retras de pe piata, momentan, nu se gaseste la nici un vanzator online din Romania

Ati folosit acest produs sau produse similare ? Cu ce rezultate ? Asteptam comentariile voastre cu interes !

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog