Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Admagra forte ideal pentru pierderea in greutate

Ce este si la ce se folosete Admagra? Este un produs recomandat pentru cei care isi doresc sa slabeasca si sa se mentina la greutatea ideala dupa ce au reusit eliminarea kilogramelor in plus.

Prospectul capsulelor Admagra scrie ca folosirea produsului aduce urmatoarele beneficii:
- ajuta la slabit fara sa afecteze musculatura
- este eficient si sigur, puternic arzator de grasimi
- scade pofta de mancare
- este putin diuretic
- nu are efecte secundare, nu provoaca reactii alergice si nici nu provoaca probleme de intolerante
alimentare, poate fi luat impreuna cu alte medicamente fara probleme
- se vad semnele slabirii deja dupa 3 saptamani de la folosire

Ce ingrediente contine? Pastilele sunt facute din urmatorii compusi: extract de portocal (denumirea latina Citrus aurantium), crom picolinat (contibuie la topirea grasimilor fara afectarea muschilor), extract de mesteacan (latina. Betula alba) - elimina retentia de apa, fiind puternic detoxifiant si antiinflamatior; extract de macese (lat. Rosa canina) plin de vitamina C.

pastilele din programul de slabit Diet Coach
Cutia capsulelor Admagra Forte
Capsulele Admagra fac parte din programul Diet Coach ce contine produsul Obegrass si Admagra pentru o slabire garantata.

Ce pret are? O cutie cu 15 bucati costa in jur de 95 lei, iar cea de 45 de capsule costa cam 195 de lei.
De unde se poate procura? Momentan se gasete pe net pe site-ul acesta.. Deja se vinde in farmaciile Sensiblu, Catena, Dona, Centrofarm, Help Net. Nu stiu daca e disponibil in shopuri bio naturiste, eventual aici revin cu informatii. Din pacate nici modul de administrare nu e publicat pe site, deci inca nu stiu cum se utilizeaza...

Cine a luat deja acest produs? Si cat ati reusit sa slabiti cu ele? Cat e de eficient? Astept opinii si pareri sub articol in zona de comentarii.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog