Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Viaderm Skin Beauty - capsulele nutricosmetice pt ten frumos fara riduri

Inaintez in varsta si au inceput sa-mi apara riduri, ce sa fac? Pot lua ceva medicamente, suplimente care hidrateaza tenul si trateaza fata, sa fie fara riduri? Raspunsul poate fi noul produs nutricosmetic de la Viaderm numit Skin Beauty.
Prospect Viaderm Skin Beauty: Aceste pastile sunt recomandate pentru ingrijirea tenului din interior.


Ce inseamna nutricosmetic? Este denumirea unui produs care are actiune dubla si anume:  infrumuseteaza si este nutritiv -hraneste si mentine pielea sanatoasa.
Ce contin aceste pastile? Ingredientele sunt: acid hialuronic, ulei din Luminita de Seara, Siliciu si Coenzima Q10.
Toate cele 4 componente au efecte benefice pentru ten. Acidul hialuronic este renumit pentru efectul de intinerire, uleiul de luminita de seara contine acid gama linoleic care te ajuta sa ai o piele ferma si elastica, siliciul ii da un aspect neted pielii, iar coenzima q10 are rol cheie in producerea de energie preluata din alimente.

Scapa de riduri si intinereste-ti pielea cu Viaderm Beauty Skin
Poza cutia Viaderm pt ten
Cum se administreaza? Cate bucati si iau si pentru cat timp? Modul de folosire este sub forma de cura. Se iau zilnic cate 2 capsule cu cate un pahar mare de apa. O capsula dimineata si una la pranz sau la cina. Aceste capsule se iau timp de 2 luni dupa care se tine pauza. Daca mai doriti sa aibe efecte mai pronuntate puteti repeta tratamentul.

Ce proprietati are uleiul din luminita de seara? Printre beneficiile acestui ulei se numara: este recomanat pentru piele uscata, sensibila, diminueaza ridurile in coltul gurii, ochilor, frunte, hidrateaza  si regenereaza pielea si ii da stralucire, ajuta tenul sa fie sanatos, elimina acneea (cosurile) si eczema de pe piele. Acest ulei din semintele plantei Luminita de seara (in latina se cheama Oenothera biennisiar, in engleza este cunoscut sub numele de Evening primrose oil) este foarte util impotriva caderii parului, ajuta la ingrijirea unghiilor si cuticulelor.

Cat costa? O cutie cu 60 de buc. are un pret de aproximativ 45 de lei. O astfel de cutie ajunge pentru 1 luna de zile. Exista si varianta de 30 de capsule care costa 31 de lei aproximativ.
Unde pot gasi capsule antiriduri? Le puteti cumpara la farmacie sau pe net in magazine online. De exemplu pe site-ul acesta se poate comanda si ti se trimite pachetul acasa cu curierat rapid. Produsul e livrat si garantat de Walmark.

Cine a incercat acest tratament anti riduri si pentru intinerirea pielii? Astept pareri si comentarii aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog