Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Medicul nutritionist Anamaria Iulian ajuta copii sa slabeasca

Cum pot copii obezi sa slabeasca? La ce fel de medic trebuie dusi copii care au probleme cu greutatea? Daca aveti un copil obez/gras care are multe kilograme in plus, si ati dori sa-l ajutati sa slabeasca, puteti face cateva schimbari majore in viata acestuia.


dr psiholog nutritionist Anamaria Iulian Bucuresti
Dr. nutritionist Anamaria Iulian
In primul rand schimbati alimentatia copilului intr-un regim alimentar sanatos, apoi convingeti-l sa faca din ce in ce mai multa miscare. Daca e cazul, puteti merge la un nutritionist care va poate recomanda o dieta personalizata speciala si potrivita pentru copilul dvs.

Exista mai multi medici specializati in nutritie. Un exemplu ar fi doctorita Anamaria Iulian, care deja a ajutat foarte multi copii si adolescenti, atat baieti cat si fete sa slabeasca foarte multe kilograme. Unii au reusit chiar sa dea jos si 25 de kilograme.

Cum putem lua legatura cu dr. Anamaria Iulian cea care ajuta copii sa slabeasca?
Date de contact: Cabinetul ei medical se afla pe adresa strada Mihai Eminescu nr 246, sector 2, Bucuresti.
Centrul medical de nutritie se afla aproape de Ambasada Indiei cu intrare din Calea Mosilor. In zona se afla Pizza Hut, o farmacie Plafar, Mega Image, dupa care mai mergeti cam 100 de metri si gasiti locatia cabinetului.
Telefon mobil 0748.148.725.
 Ii puteti scrie si un e-mail pe adresa dr.anamaria@frumossisanatos.ro

Cu ce preturi lucreaza d-na doctor? Cat costa o consultatie de slabire si nutritie pt copii? O sedinta la nutritionist costa in jur de 200 ron/lei. In decursul orei se face o evaluare a compozitiei corporale  prin impedancemetrie, se evalueaza comportamentul alimentar si se recomanda solutia nutritionala cu care se poate slabi.
Site-ul oficial al doamnei doctor este www.frumossisanatos.ro

Pe langa consultatii si sedinte de nutritie, doamna doctor ofera si sedinte de psihologie, grupuri de terapie si tabere de nutritie.

Cine a slabit cu doamna doctor Anamaria Iulian? Pe site-ul ei puteti vedea testimoniale si poze cu copii care povestesc cum au reusit sa slabeasca.
Pe doamna doctor ati probabil ati vazut-o si la televizor in mai multe emisiuni : Adevarul Live, Antena1 la Neata cu Razvan si Dani in unde a vorbit despre prevenirea si tratarea obezitatii, Antena 2, Kanal D - Prima tabara de nutritie, Protv, TVH20Ro- Restart romania, B1. dar si in articole in ziarele Jurnalul National sau revista Click pentru femei.
Sper ca v-a ajutat aceast articol despre remedierea obezitatii prin nutritie.. astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog