Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata cum slabeste Iuliana Marciuc

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc se mentine in forma printr-o noua terapie de slabit. Este vorba de presoterapie care o ajuta sa elimine celulita si depunerile de grasime.
Pe Iuliana o cunoasteti probabil pentru ca ea prezinta emisiunea de pe TVR 2 "Destine ca-n filme" si este sotia cantarelului Adrian Enache.
Ce este presoterapia si la ce salon de cosmetica se poate face acest tratament? Presoterapia este un program de remodelare corporala. In aceasta terapie se foloseste un costum special care face un drenaj limfatic. Acest procedeu transforma grasimea corporala in stare lichida.

Iuliana Marciuc la presoterapie
Aceasta terapie functioneaza pe baza de presiune pe diferite zone ale corpului - gambe, brate, abdomen, totul functioneaza pe baza de un echipament conectat la o unitate de comanda. Costumul care il poarta clientul contine niste camere de aer care se umfla si se dezumfla. Printr-o astfel de sedinta puteti scapa de picioare umflate sau picioare grele, eliminarea toxinelor si a metalelor grele. Prin aceasta tehnologie se poate scapa si de retentia de apa din corp.

Presoterapia combinata cu tratamente de caviatie sau electrostimulare ajuta la eliminarea straturilor de grasime si a aspectului de coaja de portocala. Este foarte eficient pentru tratarea reumatismului si a durerilor de cap.
Dupa o astfel de sedinta  se reduc varicele si se imbunatateste circulatia sanguina.

Cat costa o sedinta de presoterapie? Pretul unei singure sedinte este de 40 de lei.
La ce clinica face tratament de remodelare Iuliana Marciuc? Clinica se numeste Salon Biothecare estetika. Adresa si datele de contact al salonului de spa, frumusete si ingrijire personala sunt: Bucuresti, strada Doctor Raureanu nr 1, Telefon 0751.302.909, 0723.590.838, 031.405.81.45. Orarul de functionare este intre orele 10.00-21.00 site-ul lor oficial este http://www.biothecareestetika.com/ro/

Au un salon si in Sibiu pe Buevardul Vasile Milea nr 68.
Au si pagina speciala pe facebook ii gasiti aici https://ro-ro.facebook.com/SalonBiothecareEstetikaBucuresti
A fost cineva la acest salon de infrumusetare? Astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog