Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Ritei Muresan, a slabit 40 kg in 10 luni

Cum a slabit Rita Muresan? In urma cu jumatate de an aparusera in presa articole in care scria ca fosta miss Romania se ingrasase considerabil. Candva fotomodel, vedeta a surprins multa lume cu kilogramele in plus pe care le avea. Ajunsese sa aibe peste 100 de kilograme.


Intre timp Rita Muresan a reusit sa faca o uriasa schimbare in silueta. A slabit in 10 luni 40 de kilograme. Se poate spune ca si-a revenit, la silueta cand era fotomodel si chiar poate concura cu fetele ei frumoase si subtiri.
Se poate spune ca Rita Muresan este un exemplu clar, ca cine doreste cu adevarat o pierdere de kilograme si se tine cu darjenie de aceasta idee, poate slabi chiar daca are varsta de peste 40 de ani.
Cati ani are? Rita Muresan are momentan 41 de ani, s-a nascut pe 23 noiembrie 1972. Are o inaltime de 1,81 de m.
Fotografie cu Rita Muresan inainte sa slabeasca si dupa
Poza cu Rita Muresan grasa si subtire dupa slabire
Ea a fost Miss Romania Top Model in anul 1993 cand silueta ei era de 90-60-90.

Cat despre secretul slabirii ei, Rita a vorbit in direct la televizor la emisiunea Simonei Gheorghe Acces Direct, dar si la emisiunea luit Teo pe Kanal D.Initial a incercat diete, pastile, terapii, tot ce tine de slabire insa nu avea nici un fel de rezultat. Apoi a inceput sa se accepte si sa se iubeasca pe ea insasi.

 S-a acceptat si a urmat Terapia cu Ingeri, care a ajutat-o sufleteste sa faca schimbari clare atat pe plan spiritual cat si  fizic. Ea spune ca si-a poruncit organismului ei la slabeasca pana la ultima celula. A facut pace cu cei din jur si si-a acceptat trecutul. Intre timp lucreaza sa se ierte pe sine insasi. A invatat sa se armonizeze si sa reactioneze diferit la cei din jur.
Cat despre ce mananca si ce nu in dieta, Rita a spus ca nu mananca carne de cateva luni de zile. Consuma fructe de mare si peste.
Rita Muresan are un site oficial si o pagina de facebook unde puteti lua legatura cu ea pe linkurile:
Scoala de modele Rita Muresan date de contact www.theschoolritamuresan.ro unde se pot face inscrieri la cursurile ei modeling. Adresa scolii este str. Stefan Greeceanu nr 8 sect.2 Bucuresti, este in zona Dinamo/Stefan cel Mare.
de facebook este https://www.facebook.com/rita.muresan

Sincer merita felicitata ca reusit sa slabeasca si sa arate asa de bine.Alaturi puteti vedea poza unde era grasa si acum cum arata slaba la sfarsitul anului 2013.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog