Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema Athena mai tanara si fara riduri in doar 7 minute

Cum pot scapa de riduri, cearcane si primele semne ale batranetii? Ce produse cosmetice, creme, alifii, uleiuri sau unguente pot folosi cu efect antirid si de intinerire?
Un exemplu ar fi crema pe nume Athena 7 Minutes Lift. Conform datelor din prospect  in doar 7 minute poti scapa de riduri.
Cum functioneaza? Crema se aplica cu o pensula in zonele cu riduri de pe fata, in zona ochilor, pe frunte, pe pometi, in coltul gurii si pe gat. Are efect de ameliorare a ridurilor si liniilor verticale de pe gat. Poate fi folosit pe ten mixt, sensibil sau gras fara probleme. Nu produce alergie. Se poate aplica si inainte de a va machia sau peste machiaj.

scapa de riduri si cearcana cu crema vedetelor
Cutia cremei Athena 7 minute
Aplicarea e foarte usoara. In cele 7 minute dupa aplicare nu trebuie sa faceti miscari bruste de expresie a fetei. Dupa cele 7 minute, efectul antirid este vizibil instant, tenul devine luminos, energic si mai tanar. Practic veti arata mai tanara cu cativa ani, ceeace la o femeie care nu doreste sa-si arate varsta inseamna foarte mult. De cate ori trebuie folosita crema? Utilizarea se face 1 data in fiecare zi pentru efecte de durata.
Daca pe fata apar urme albe dupa aplicare,  tamponati cu un sevetel umed  fata si totul revine la normal. Aceste urme albe apar din cauza ca ati pus prea multa crema antirid.

Ce ingrediente contine? Aceasta crema contine 12 tipuri de uleiuri organice cum ar fi: ulei de coaja de  lamaie, ulei organic de iasomie, ulei din coaja de portocala, ulei din flori de musetel, ulei de grapefruit, ulei din floare de colt, ulei din masline, ulei de avocado, ulei de lavanda, ulei organic de trandafir, ulei din migdale, ulei de menta si ulei din seminte de susan.

Despre aceasta crema probabil ati vazut reclama si la televizor pe Kanal D la Teo Show dar si la emisiunea Draga mea prietena - la telepromovare. In campania de reclama a aceste creme Athena apare Dana Savuica.

Cat costa o cutie din aceasta crema miraculoasa? Pretul unei cutii este in jur de 550 de lei. Unde se gaseste, de unde se poate procura? Il puteti cumpara de pe internet de pe site-ul www.adoniaorganics.ro
Nu stiu daca deja se vinde sau nu in magazine de cosmetice, shopuri bio, plafare...aici revin cu informatii.

A folosit cineva deja aceasta crema? E eficienta? Merita banii? Astept pareri si comentarii pe forum.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog