Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu capsulele Pagosten pentru o silueta ideala

La ce sunt bune comprimatele Pagosten ?

Capsulele numite Pagosten sunt produse la noi in Romania, de firma Ropharma, si sunt create special pentru a ajuta persoanele cu probleme de greutate sa slabeasca.

Prospectul produsului scrie ca are urmatoarele beneficii:

- este o combinatie originala pentru silueta ideala
- scade pofta de mancare
- iti da o senzatie de satietate pe o durata lunga de timp, astfel vei consuma mai putina mancare

Scapa de infectii si inflamatii cu Biosept

Ce este si la ce se recomanda Biosept ?

Este un supliment alimentar sub forma de capsule,  recomandat in caz de infectii si inflamatii ale aparatului respirator, infectii ale sistemului digestiei si /sau infectii uro-genitale.

Este un antibiotic natural care creste rezistenta organismului impotriva bolilor.

 Prospectul scrie mai detaliat exact tipul de afectiuni pentru care se recomanda Biosept : gripa, raceala, bronsita, amigdalita, faringite, enterita, candidoza, colita fermentativa, parazitoza intestinala, uretrita, cistita, pielonefrita, anexita.

Slim Body - supliment alimentar pentru slabire cu ceai verde si java

Ce tip de supliment alimentar pot folosi ca sa slabesc ? Au mai aparut suplimente nutritive cu care se poate slabi, pe piata ?

Daca alegi varianta slabirii cu ajutorul unor suplimente alimentare, poti incerca metoda cu Slim Body Natural

Acesta este un supliment alimentar natural, pe baza de plante, care contribuie la scaderea in greutate. Desigur, pe langa consumarea acestor suplimente, va trebui sa ai o alimentatie sanatoasa si sa faci exercitii pentru a putea slabi.

Ce proprietati are Slim Body ?

Elimina kilogramele si oboseala in acelasi timp cu vitamine si minerale

Un remediu secret (ei, nu e tocmai secret !) care te ajuta sa slabesti, si sa devii o persoana mai energica, este conform dr. Oz, riboflavina, pe numele mai cunoscut, vitamina B2.

Aceasta vitamina vine in ajutorul tuturor vitaminelor B, ajuta organismul sa functioneze la cel mai optim nivel, si asista alte vitamine si elemente in accelerarea metabolismului.

In ce gasim riboflavina, vit. B2 ? Se gaseste in multe alimente, in principiu, cel mai cunoscut dintre alimentele in care se gaseste, ar fi laptele semidegresat.

Simte-te ca o persoana cu cativa ani mai tanara, revigorand organismul cu "Amalaki" si catina

De multe ori organismul uman are doar nevoie de un mic ajutor pentru a se regenera, reenergiza, pentru ca intreg sistemul imunitar sa poata lupta mai usor impotriva bolilor, agentilor patogeni, si inclusiv, pentru iesirea mai rapida din perioadele de convalescenta, pentru recuperare mai rapida de dupa boala.

Cateodata, invingerea unei boli poate depinde de o "simpla" vitamina C, sau de cateva minerale care se pot gasi in fructe ciudate, ierburi, si alimente. In acest articol, va prezentam doua dintre aceste elemente esentiale organismului, in forma unui produs naturist care poate fi de un mare ajutor, sistemului imunitar, in rejuvenare, recuperare, re-energizare.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog