Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Imunitate cu 7 ciuperci Fares

Ce medicamente sa folosesc pentru intarirea sistemului imunitar ? O reteta eficienta si complexa pentru imunitate ar fi capsulele din "Linia Verde" de la Fares, facute din ciuperci. Se numesc "Capsule Imunitate cu 7 ciuperci F163".

Aceste capsule protejeaza organismul de actiunea virusilor si bacteriilor. Te protejeaza de eventualele raceli si imbolnaviri in sezonul rece de toamna-iarna, respectiv, pot intari organismul, sistemul imunitar, si in alte perioade.

Tratament antirid cu Aslavital Instant Lift

Am riduri si vreau sa le atenuez, ce sa fac ? Ce fel de cosmetice pot folosi pentru a elimina ridurile ? O solutie impotriva ridurilor ar fi serul Aslavital Lift Instant.

Prospectul serului scrie urmatoarele informatii despre acest produs:

- este o inovatie Farmec care face parte din gama produselor antirid speciale, cu compozitie unica, naturala si cu efect de lift instant fara operatii.

Supliform gelul bun pentru celulita si vergeturi

Cum scap de vergeturi si celulita ? Ce unguent sau gel e bun pentru aspectul de coaja de portocala si vinisoarele albe de pe piele?

O crema perfecta pentru aceste probleme este gelul Supliform de la Hofigal.
Este un produs ieftin si bun. Crema contine castan salbatic, ardei iute, extract de iedera si uleiuri esentiale.

Ce pret are Supliform ? Un flacon de 75 ml costa cam 10 lei. Cutia mare de 500 ml are un pret de aproximativ 50 ron.

De unde il cumpar? Se vinde online prin comanda, de pe mai multe site-url:
asa arata crema supliform care vindeca vergeturile si celulita
Supliform anticelulita

De ex puteti cumpara crema Supliform 75 ml aici, sau daca vrei o cantitate mai mare puteti comanda cutia de Supliform 500 ml de pe acest link.

Prospectul scrie ca actioneaza in felul urmator:

- aplicata in zona cu probleme prin masaj circular scade simptomele celulitei redand pielii un aspec elastic si catifelat, practic intinereste pielea.
- are efect relaxant, sedativ, tonifica musculatura

Cumpara de aici crema anticelulitica Supliform cutie mare
Supliform cutie 500ml

MSM elimina durerile osteoarticulare

Citind mai multe reviste am tot vazut o reclama la produsul MSM. Sincer numele nu imi spunea nimic si nici nu prea ii dadeam atentie.

Si totusi, azi am hotarat sa aflu mai multe despre misteriosul MSM. Ce inseamna si de unde ii vine denumirea?

Este prescurtarea de la substanta Methylsulfonylmethane prescurtata in romana metilsulfonilmetan. Ok, pana aici nu mi-a spus multe asa ca i-am cautat prospectul sa vad pentru ce e indicat.

Stimulente imunitare cu echinacea

De ce e important sa fim atenti la sistemul imunitar ? Odata cu sosirea toamnei si a perioadei reci, atat adultii cat si copii sunt mai predispusi la raceala si gripa.

Daca luam medicamente speciale pentru prevenirea acestor boli, putem sa trecem cu brio peste iarna si frig, fara sa ne imbolnavim.

Slabire rapida cu otet de mere ... din nou ?

Despre multiplele beneficii ale slabirii cu otetul de mere, pe care il foloseau si bunicile bunicilor, am mai scris AICI si AICI, cu 3, respectiv 4 ani in urma, si dupa ce, parea ca doritorilor de slabire nu li s-a parut destul de sofisticata slabirea cu otetul de mere, si au incercat tot felul de diete rapide care mai de care mai "in voga", iata ca totusi, pe piata suplimentelor alimentare si capsulelor de slabire rapida, apare din nou un produs, cu un compus cat se poate de simplu: otet de mere !

Dieta cu dovleac

A venit toamna. Legumele sunt din abundenta in piete si magazine. Cu ce poti slabi repede toamna?
O leguma extrem de delicioasa si benefica pentru sanatate este dovleacul. Te ajuta sa slabesti pana la 8 kilograme in doar 2 saptamani. Se poate spune ca este o metoda accelerata sa elimini niste kg in plus depuse in concendiu sau vacanta de vara.

De ce e bine sa mananci dovleac? Chiar e bun?

 Da, e extrem de bun si contine putine calorii, deci e ideal in dieta. Folosit intr-o cura de slabire are urmatoarele beneficii:  O jumatate de ceasca de dovleac gatit sau in forma de piure are urmatoarele valori nutritionale: are doar 24 de calorii, zero grasimi, zero colesterol, contine 1 gram de fibre, proteine, sodiu. Mai contine potasiu, calciu, niacina, vit.C, A, vitamina E, vitamina C, vitamina PP (numita si vit.B3) si intregul complex de vit.B. carotina, fier si magneziu.

Inka bautura din cereale si cicoare

Ce este Inka? La ce se foloseste? Inka este o bautura naturala delicioasa facuta din cereale si cicoare ce inlocuieste cu succes cafeaua ness sau cafeaua boabe.

 De ce sa beau Inka? E mai buna decat cafeaua obisnuita ? Este o alternativa sanatoasa a cafelei, nu contine deloc substante artificiale. Cum se utilizeaza ?

Se pun 2 lingurite de praf Inka intr-o cana peste care se toarna apa fiarta. Pentru un gust mai special se poate adauga lapte sau frisca la alegere.

 Se prepara rapid si usor si are un gust deosebit.

 Ce contine?  Ingredientele Inka sunt: secara, orz si cicoare.
 Beneficiile acestei bauturi sunt deosebite :

Ce te ajuta sa scapi de burta ?

Cum pot scapa de burta mare ? Prin ce metoda se poate slabi in zona burtii ?

Pentru persoanele care au probleme cu greutatea, mai ales in jurul abdomenului, recomandam sa incerce cateva suplimente nutritive care ajuta la slabit.

Doctorul Oz a prezentat cateva solutii, care au un rol important in scaderea in greutate, si eliminare a grasimii din zona burtii (scapa de colacei :)  )

Solutii pentru slabire accelerata

In articolul anterior am scris despre doua suplimente bune recomandate pentru eliminarea kilogramelor nedorite. Continuam in acest articol cu alte 2 produse eficiente in slabire .

Iata recomandarea Doctorului Oz :

Slabit cu centura de masaj si sauna Velform

Cum pot slabi fara sa fac sport? Pentru cei "lenesi" :), care vor sa slabeasca fara efort, s-a inventat o centura numita Sauna Massage Velform, care purtata zilnic timp de 50 de minute in confortul casei, te slabeste simplu si comod. Apropo corect se scrie "fara efort" si nu "fr efort" cum e la moda acum prin limbajul de mess.

Probabil ati vazut reclama centurii de masaj si la televizor.  Cum se foloseste? Pui centura in zona burtii, soldului, coapselor sau umerilor si pornesti centura pentru o sedinta de termomasaj acasa. Intre timp poti lucra treburile casnice sau sa te relaxezi.

Test pentru colesterol gratuit in septembrie

In perioada 1-30 septembrie 2013, are loc in marile orase din tara o campanie lansata de Centrul Medical Medsana, care masoara gratuit nivelul colesterolului la oricine doreste sa faca un test gratis pt colesterol total.

Campania se cheama "Septembrie este luna inimii" si are loc impreuna cu "Becel Iubeste-ti inima"

Organizatorii vor sa faca in total 15000 de teste fara plata.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog