Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema Bioliv antirid de zi, produs romanesc premiat international

Ieri am vazut un articol despre o crema de zi antirid care a castigat un premiu Monde Selection Grand Gold Award Bruxelles, echivalentul premiilor Nobel din Stockholm.

Crema este produsa de firma Cosmetic Plant din Romania. Este vorba de crema "Bioliv antiwrinkle day cream", care inseamna crema de zi antirid.

E un produs bio ce are la baza frunze de maslin din care se extrage uleiul pur bio de masline. Uleiul pur de masline are proprietati de intensificare a acidului hialuronic si de sintetizare a colagenului.

Renumita vedeta Carmen Bruma este imaginea acestor creme.

Dieta Genoslim carte si pastile noi

Ce inseamna Geno Slim ? Cum e aceasta dieta ?  Conform doctorului american Peter d'Adamo "The Geno Slim wheight loss program" -  adica programul de slabire Geno slim este cheia slabitului bazat pe grupa de sange.

Acest doctor spune ca in doar 49 de zile se poate slabi si tranforma total organismul.

Momordica charantia sau castravetele amar - insulina vegetala

 Ce este momordica ? La ce e bun ? Semintele obtinute din fructul Momordica Charantia numit si castravetele amar sau insulina vegetala au foarte multe beneficii pentru sanatate.

Prospectul suplimentului alimentar sub forma de capsule scrie ca acest comprimat este indicat pentru ameliorarea diabetului de tip 2, al sindromului metabolic, si dislipidemiei.De asemenea, intareste sistemul imunitar in special la adolescenti, persoanele cu varste inaintate, fumatoare sau care sufera de alcoolism.

Tratament naturist pentru reumatism si artroza

Cu ce remedii naturale se poate trata reumatismul,  artroza ?

Din pacate cand e vreme rea afara, durerile reumatice apar in toate partile corpului, fie la genunchi, la umar, la maini, la spate, in zona gatului, la picioare, la glezne si / sau  in zona soldului, si poate parea ca doare chiar si in oase .

Pentru cei care doresc sa afle metode homeopate sau medicamentoase, pentru a ameliora durerile reumatice am pregatit 2 produse cu suplimente naturiste eficiente:

Plasture pentru slabire si detoxifiere nocturna, Night Detox & Slim

A aparut inca un produs interesant de slabire. Se cheama Night Detox&Slim si e vorba despre un plasture care trebuie folosit pe timp de noapte cand dormi, te ajuta sa elimini usor kilogramele in plus.
Cum funtioneaza acest plasture? Ma juta sa ma detoxific?
Prospectul plasturelui Night Detox Slim:
- este un produs care seamana cu un mic pansament care se aplica pe talpa si se tine acolo pana dimineata
- actioneaza in timpul noptii ca un difuzor plantar progresiv care detoxifiaza

Vera Daghie a lansat cartea Diete personalizate

Probabil multa lume a observat cum vedeta Gabriela Cristea a reusit in ultima vreme sa slabeasca masiv. Parca kilogramele in plus s-ar fi topit ca prin minune.

 Cum a slabit? Secretul dietei ei este meniul personalizat,  creat pentru ea de catre medicul nutritionist Dr. Vera Daghie.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog