Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Despre Gluco Reduct

Ce este si la ce se foloseste GlucoReduct?
Este un supliment alimentar sub forma de comprimate care a fost special creat pentru a ajuta persoanele rezistente la slabire sa slabeasca. Ce contine? Este un produs pe baza de dud japonez. Ingredientele din capsule sunt extract din dud japonez si crom.

Totul despre Slim 5

Ce este Slim 5? La ce se foloseste?
Slim5 este o noua capsula pentru slabit cu efecte miraculoase in scaderea greutatii corporale.
Ce contine? In compozitia aceste caspule sunt 5 ingrediente puternice care asigura eliminarea kilogramelor in plus. Ingredientele sunt: anghinare, varza, ardei rosu iute, ceai mate verde si otet din cidru de mere. Separat toate au actiune puternica de a ajuta in slabire. Combinate toate 5 in 1 asigura succes in lupta cu kilogramele in plus.

La ce ajuta Figure Shaper?

Ce este si la ce se recomanda capsulele Figure Shaper?
Este un produs nou de slabt lansat de la Calivita. Numele de Figure Shaper tradus in limba romana inseamna Modelator de corp.

Ce beneficii are? Prospectul Figure Shaper:
- este un produs sub forma de capsule foarte eficient in cura de slabire
- iti da o senzatie de satietate, deci te ajuta sa nu iti mai fie foame non stop in perioada dietei
- iti da energie
- reduce stratul de grasime

Elimina burta cu Abrelax3

Cum pot scapa de burta? Se poate elimina grasimea de pe burta? Vreau si eu un abdomen plat, e posibil? Da e posibil prin mai multe metode. O solutie ar fi sa tii dieta si sa faci exercitii pentru burta. O alta metoda ar fi sa incerci noile capsule numite Abrelax3.
Ce este Abrelax3? La ce foloseste? Este un produs de slabit mai ales pentru eliminarea grasimii abdominale care are tripla actiune.

Acai Verde te scapa de kg in plus

Ce este Acai verde? Este un produs nou pentru slabire care are la baza extract din fructul minune Acai Berry. Aceste capsule sunt prelucrate printr-o tehnologie numite Freeze Dry prin care toate proprietatiile fructului acai sunt comprimate in capsule. Fructele acai cresc in padurile Amazoniene pe niste palmieri care fac parte din specia de palmier Evterpei numita in latina Euterpe oleracea.

Slabire cu ulei de sofranel

A aparut un produs nou care ajuta in lupta cu kilogramele in plus .

Este vorba de uleiul de sofranel marca Hofigal.

I se mai spune si sofranas iar in limba engleza e numit safflower oil , denumirea stiintifica in latina este  Carthamus tinctorius.

Este un produs romanesc, preparat in Romania care intra in categoria suplimentelor alimentare naturale.. La ce ajuta acest ulei ? La ce e bun?

Prospectul produsului scrie ca acest ulei de sofranel:

Suma te scapa de stres

Ce este Suma? La ce se foloseste? Conform doctorului Oz  suplimentul alimentar numit Suma te ajuta sa scapi de stresul zilnic.
Prospectul Suma: Suma este cunoscuta sub numele de  Ginseng Brazilian sau in latina i se spune Pfaffia paniculata. Aceasta planta salbatica seamana cu  ginsengul chinezesc.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog