Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Nicoleta Voica a slabit 10 kg

Cum a slabit Nicoleta Voica? Ce dieta a ajutat-o sa slabeasca?
Cantareata de muzica populara Nicoleta Voica a spus la emisiunea Acces Direct, cu Simona Gherghe de la Antena 1, ca reusit sa slabeasca 10 kilograme in doar 3 saptamani. Secretul dietei ei este schimbarea meniului zilnic.

Carte -alimentatie sanatoasa

Cum sa mancam corect? Cum se combina corect alimentele? A aparut in acest an 2013 despre alimentare sanatoasa o carte pe care o recomand tuturor. Se numeste "Ghid complet de combinatii alimentare sanatoase" si a fost lansata de editura Litera. Contine tabele de combinatii corecte ale alimentelor si tabele de calorii.

Gogoase tine regim de slabit


Toata lumea il stie de la tv ca si Gogoase, actorul din serialul Trasnitii de la Prima Tv. Numele lui real este Constantin zamfirescu numit de prieteni Zumzu.
Si el s-a apucat de dieta. Se pare ca noua lui dieta are rezultate pentru ca din decembrie 2012 si pana acum in februarie 2013 a reusit sa slabeasca 11 kilograme. A pornit de la 112 kg si acum are 101 de kilograme, tinta lui este de 88 de kg.

Banda de alergare - de unde iti cumperi una buna

Am descoperit cu ceva vreme in urma pe net cateva magazine online cu articole sportive si multe alte chestii interesante tehnice.

Pentru ca sunt mare fana a lucrurilor care tin de diete si slabire, sport si fitness am decis sa va spun de aceste situri.

Alimentele din dieta

Am citit azi un articol in ziarul Adevarul despre alimentele care pana acum se zicea ca sunt cele mai bune pentru sanatate se  pare ca nu sunt atat de bune pe cat se creadea.

Organism sanatos complex Fares

Ce produs sa folosesc ca sa slabesc in mod sanatos ?
O idee ar fi produsul complex de la Fares numit "Organism Sanatos M116 complex"
Ce este acest produs?

Este un complex facut din plante medicinale si argila care te ajuta sa slabesti, sa te
detoxifici si sa iti intaresti sistemul imunitar.

Prospectul produsului, efecte si beneficii :

- este detoxifiant - absoarbe si elimina toxinele din colon

Capsulele Aloe Ferox

Din gama produselor de slabit azi voi scrie despre capsulele Aloe Ferox. Sunt produse de firma Herbagetica si au fost special facute pentru a reduce greutatea si pentru a detoxifica corpul.

Indicatii prospect: Se foloseste pentru cure de slabire, purificare si eliminarea toxinelor, diabet, guta (elimina acidul uric din corp), ajuta sistemul imunitar, elimina constipatia, reumatismul, candidoza digestiva, candidoza pulmonara, tromboflebita. E utilizat si in caz de cancer de colon, cancer de piele, cancer pulmonar, leucemie.
Cumpara de aici capsule Aloe ferox" comanda de aici livrare Romania
Aloe Ferox Greutate normala
+ detoxifiere
comanda de aici 
Cat costa aceste pastile ? O cutie cu 80 de capsule impreuna cu o cutie de 40 de capsule in acelasi pachet Aloe ferox  are un pret de aproximativ 36-38 lei.

Se poate cumpara fara reteta in magazine si shop-uri naturiste,in plafar sau pe internet in acest magazin online de produse naturiste.

LA 121 pastile dr Lemone


Aproapte in fiecare luna apare ceva nou pe piata produselor de slabit. Azi prezint produsul numit LA121 Advanced Formula.

Cum functioneaza? Ce indicatii are? Prospectul scrie despre acest produs ca este un comprimat de slabit cu actiune de lunga durata. Numele vine de la prescurtarea cuvintelor LA adica Long Action -tradus de lunga durata-, iar 121 vine de la 1 comprimat la 2 zile si slabesti 1 kilogram dupa doar 1 capsula.

Concurs Fares -castiga sanatate si premii in bani


Cei de la compania Fares -profesionistii plantelor au lansat un supere concurs cu care ai sansa sa castigi premii in bani si desigur sanatate cu produsele Fares.

Numele concursului este Organismul purificat=O silueta de invidiat. Ce trebuie sa fac sa particip si eu la concurs?

Clean inside -curata colonul

A aparut in pachet nou pentru curatarea colonului marca NaturalSwiss companie elvetiana.
Pachetul se cheama Clean Inside si contine mai multe produse care se folosesc pe timpul cureri de detoxifiere.
Ce produse sunt in pachetul de curatare Clean Inside (Curat in interior)?

Lipo 53 slabeste 3 kg in 5 zile

Trebuie sa slabesc 3 kilograme rapid, ce sa fac? Pentru cei care doresc o slabire rapida cu tablete de slabire pot incerca tabletele Lipo 53. Aceste tablete sunt create pe baza secretului brazilian de slabire.

Ce indicatii are Lipo 53? Prospectul capsulelor de slabit Lipo 53 spune ca, 1 singura tableta luata cu 1 pahar mare de apa te poate slabi 3 kilograme, cu 2 slabesti 6 kg, cu 3 tablete pana la 9 kilograme, iar cu 4 tablete pierzi 12 kilograme.

Detox cu Zeopur

Ce este si la ce se foloseste Zeopur? Acesta este un nou produs pentru detoxifiere aparut si in Romania.
Ce indicatii are?
Prospectul Zeopur descrie acest produs natural cu o compozitie unica.  Se foloseste in cure de detoxifiere, ajuta in cure de slabit prin arderea grasimilor, scade nivelul glicemiei, are proprietati antivirale, antioxidante si stimulatoare ale sistemului imunitar.

Lei gong teng tratament pt cancer

Ce este Lei gong teng? E planta folosita in medicina naturista chinezeasca care se spune ca trateaza cancerul in 40 de zile.

Se pare ca aceasta planta medicinala este folosita de chinezi de sute de ani in combaterea celulelor canceroase. In limba engleza se cheama Thunder God Vine iar denumirea in

Maximag 375 ioni de magneziu elimina stresul si oboseala

Cei de la Zdrovit au lansat un produs nou sub forma de plicultete pe baza de 375 ioni
de magneziu.

Ce indicatii are Maxi Mag ?
Prospect:  elimina stresul, calmeaza, ajuta la formarea oaselor si al dintilor, ajuta la funtionarea corecta a inimii si a creierului, stopeaza aparitia efectelor imbatranirii,

Scade durerile provocate de senilitate, regleaza temperatura organismului, ajuta la metabolizarea calciului, a fosforului, potasiului, sodiului si a vitaminei C, impiedica formarea de pietre la rinichi, si scade depunerile de calciu.

Supramax articulatii

La ce se recomanda Supramax articulatii ? La ce e bun ? Supramax este un medicament antiartritic, care se gaseste si ca gel, si sub forma de plicuri, si este un produs pe baza de colagen (ingredient unic Fortigel), produs unic in Romania.

Supramax este un produs marca Zdrovit, recomandat de Monica Tatoiu.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog