Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Rebound Cardio exercitii pt slabit

Ce este si ce inseamna Rebound Cardio? Este vorba despre cea mai noua metoda de slabit prin exercitii facute la mini trambulina. Se zice ca este o metoda revolutionara de slabit cu care se ard pana la 600 calorii intr-o singura sedinta.
Cum se fac aceste exercitii? Moda Rebound Cardio e originala din America. La noi in Romania acest tip de exercitii se fac in Ardeal la Cluj. Noua tehnica de slabit e plina de energie. Pentru exercitiile Reboud Cardio ai nevoie de o trambulina in miniatura si un instructor pentru exercitii de slabit. E sportul nou ideal pentru
persoanele care vor sa slabeasca.

400C -Slim arde caloriile in fiecare zi

Ce este 400C Slim? Acesta este un produs nou pentru slabit. Din informatiile produsului reiese ca este produsul de slabit numarul 1 in Romania.  Are o formula puternica care te ajuta sa slabesti si sa arzi 400 de calorii pe zi.

Ce indicatii are ? Prospect:
- 400c slim scade senzatia de foame
- accelereaza metabolismul
- regleaza nivelul colesterolului

Test pentru intoleranta la gluten


Cum aflu daca sunt sensibil/a la gluten? Ce simptome are intoleranta la gluten?
Ce inseamna intoleranta la gluten? Adica ai sensibilitate la fainoase, paine, produse de patiserie care contin faina alba de grau.
Doctor Oz a publicat pe site-ul lui oficial un test prin care tu iti poti da seama daca glutenul iti afecteaza sanatatea.
Pentru a face testul trebuie sa alegi din afectiunile de mai jos:
Simptome digestive:
- probleme frecvente de balonare sau gaze intestinale
- arsuri la stomac
- episoade zilnice de diaree sau constipatie cronica

Detoxiplant suplu


Cei de la Herbagetica au lansat un nou produs romanesc de slabit. Se cheama Detoxiplant suplu si e un produs pe baza de alge. Prospectul Detoxiplant plus scrie urmatoarele detalii despre aceste pastile.Acest produs este indicat pentru:
- arderea mai intensa a caloriilor
- scaderea poftei de mincare
- opreste depunerea grasimilor
- regleaza activitatea gonadelor prin inhibarea secretiei de hormoni feminini, opreste apetitul alimentar atat la barbati cat si la femei
- accereleaza si intensifica tranzitul intestinal

Cum pot scapa de chelie?

Cei care au chelie (calvitie, alopecie), le cade masiv parul, acum pot urma un tratament numit micropigmentare care ii ajuta sa refaca aspectul de foliculi de par natural pe scalp prin punerea unor pigmenti minerali in piele.

Ce este si ce inseamna micropigmentarea? Este un procedeu nonchirurgical, deci nu necesita operatie, este o alternativa la procedura de transplant de par. Este recomandat atat pentru barbati cit si pentru femei care au probleme de cadere al parului si au chiar chelie.

Reteta magica de slabit

Nutritionistul Andrei Laslau are o reteta magica pentru slabire. Este este nutritionistul vedetelor, el le da sfaturi si Ozanei Barabancea cum sa slabeaca (ea a reusit performanta sa slabeasca 40 de kilograme, intr-un an de zile).

Care e dieta magica cu care slabesc vedetele?
Ce sa mincam ca sa slabim? Pentru a lua citeva exemple de meniuri si retete care te ajuta sa slabesti, poti vizita pagina de facebook a nutritionistului Andrei Laslau care are o multitudine de poze cu mincarurile pe care le maninca el,meniuri cu care si el a slabit si se mentine acum la greutatea initiala. Mincaruri dietetice cu care te saturi, nu mai simti senzatia de foame si slabesti.

Ce este Flavamed?

Ce este si la ce ajuta Flavamed? In cazul in care esti racit/a si tusesti  poti incerca un tratament
cu siropul Flavamed.  In descrierea medicamentului Flavamed sirop, in prospect scrie ca acest sirop ajuta in fluidizarea mucusului din caile respiratorii.
Se foloseste in tratamentul bolilor pulmonare si ale bronhiilor si tuse productiva.
Ce contraindicatii are siropul Flavamed? Poate provoca reactii alergice, reactii adverse?

Tropical Thin pastile cu cetona de zmeura si mango african

Ce mai e nou in diete si slabire? A aparut un nou produs de slabit care are la baza extract din Cetona de zmeura si mango african. Capsulele noi se numesc Tropical Thin. Produsul e produs in America.
Despre cetona de zmeura ati auzit cu siguranta de la Dr Oz care a recomandat cetona de zmeura pentru cei care vor sa arda grasimile si sa slabeasca.
Ce beneficii are Tropical Thin ? Prospect:
- sunt niste pastile de slabit recomandate pentru femei si barbati care vor sa se apuce de slabit
- cu aceste pastile poti slabi pina la 10 kilograme in 10 saptamani
- au efect de ardere a grasimilor, accelereaza metabolismul
- detoxifica si curata organismul de toxinele
- este un produs natural, sigur fara efecte adverse
- te scapa de balonare si retentia de apa din corp

Ce ingrediente contine Tropical thin? In compozita capsulelor sunt: extract din cetona de zmeura (Raspberry Ketone in limba engleza), mango african care este fructul care ajuta slabirea, mai contine ceai verde, ceai negru, piper de cayenne, ceai alb, cafeina, cola, cafea verde, lemn dulce, patrunjel, litchi, cafea Kona Red, nuca de cocos, scortisoara, alge Kelp, crom picolinat.
poza cutie si flacon tropical thin cetona zmeura raspberry ketone
Pe cutia pastilelor de slabit scrie ca poti slabit pina la 20 Lbs, ce inseamna? 20 lbs este egal cu 9.07 kilograme deci aproape 10 kilograme.
Ce pret au capsulele Tropical thin cu cetona din zmeura? O cutie costa in jur de 115 lei. Un flacon contine 60 de capsule care iti ajunge pentru 1 luna de dieta. In cazul in care faci comanda la mai multe cutii iesi mai ieftin pt ca primesti reducere. Pe linga flaconul comandat vei primi si o carte speciala de slabit drept bonus. Unde pot gasi capsulele tropical thin cu concentrat de cetona de zmeura? Produsul se poate cumpara direct de pe site-ul www.cetona-de-zmeura.ro

Cum se iau medicamentele de slabit Tropical thin? Administrarea este in modul urmator: zilnic trebuie sa iei cite 1 capsula la mic dejun si una cind iei pranzul.
A  folosit cineva aceste pastile? Haideti pe forum sa comentati. Astept pareri si comentarii, chiar si review-uri de la cei care au slabit deja cu aceste caspule.

Nucita o gustare sanatoasa in dieta

Nucita o gustare pentru orice dieta de slabit
Ce pot rontai in timpul dietei? Ce sa maninc in dieta ca pe post de gustare? Pentru cei care tin diete si vor sa incerce o gustare sanatoasa pot incerca gustarea numita Nucita. Este vorba despre o gustare creata de specialistii in nutritie de la Nutrition Research & Development.

poza Nucita produs supliment alimentar cu nuca pe Catena, bun in diete, nu ingrasa
Nucita este un supliment alimentar. Ce ingrediente contine Nucita? Este pe baza de nuca, nu contine zahar si poate fi consumat cu incredere in regimul de slabire dar si de persoanele cu diabet.

Compozitia Nucita este nuca care contine Omega 3, xylitol care e un indulcitor din fructe si legume.albus de ou, amidon si cafea solubila, contine magneziu si fibre.

E ceva bun, dulce si care nu ingrasa. Cit costa Nucita? Pretul este in jur de 8 lei. De unde se poate cumpara? Se gaseste in farmaciile Catena din tara.
Il poti comanda si online de pe site-ul catenaro


Midiile in dieta?

Ce sunt midiile? Cum se mananca midiile? Sunt bune in cura de slabire? Midiile intra in categoria fructelor de mare, sunt niste scoici care au carcasa dura si carnea lor se gaseste in interiorul scoicilor. Se zice ca au un
gust bun, se maninca fripte, preparate la aburi sau la cuptor.
In limba engleza la midii se spune mussel, iar in latina se cheama Mytilus edulis.

Cite calorii au midiile? 100 de grame de midii au 100 de calorii. Sunt des utilizate in retete pentru cure de slabire. Cum se prepara midiile? Pentru cei care vor sa incerce cateva retete cu midii am gasit un site bun
plin de retete unde te invata sa faci midii pane, supa de midii, paste cu midii etc. Site-ul se numeste http://www.cevabun.ro/midiile/

poza midii reteta cu vin albMidiile sunt recomandate in dieta de catre nutritionistii de la CSID dr. Cristina Balanescu nutritionist si dr Serban Damian nutritionist. Pe linga midii in dieta mai poti minca paine integrala, oua fierte, fructe de padure care iti da senzatia de satietate intrega zi.

Voi mincatii midii ? Va place gustul? Ce mincaruri preparati din midii? Ce retete bune stiti care contin midii? Astept pareri pe forum.

sursa partiala articol protv.ro
sursa fotografie 

Va vine sa credeti ca Israela era grasa?

Am vazut azi la Protv la emisiunea lui Maruta Happy Hour un interviu cu Israela. Ea a dat detalii despre trecutul ei ,cand era grasa si avea 150 de kilograme. Sincer cand am auzit-o nu imi venea sa cred, mai ales ca daca te uiti acum la ea si vezi ca e slaba, nici prin cap nu iti trece ca putea fii si ea obeza.

Cum a slabit Israela? In momentul in care a vrut sa inceapa dieta, a apelat la un doctor naturopat, homeopat si internist din Israel care i-a schimbat viata.
Pe langa regimul dat de doctor si sfaturile lui, Israela a folosit si ceva magneti care au ajutat-o sa se reechilibreze fizic si psihic.

12 plante recomandat de Carmen Bruma

Ce este produsul "12 plante" ? La ce se foloseste?
12 plante este un produs nou 100% natural sub forma de capsule recomandat pentru toata familia. La acest produs ii face reclama Carmen Bruma.

La ce e bun Zeolit lichid DHQ ?

Ce este si la ce se foloseste produsul numit Zeolit lichid ?

Zeolitul lichid este un produs destinat detoxifierii la nivel celular. Este un produs care actiuni benefice si ajuta la tratamentul multor boli, printre altele, si la distrugerea celulelor canceroase !

Ce boli se pot trata cu Zeolit lichid? Acest produs are se foloseste in :

- tratementul cancerului indiferent de ce forma sau in ce grad este
- in tratamentul gutei

Simona Gherghe si pastilele de slabit

 Vedeta Simona Gherge, prezentatoarea de la emisiune Drept la tinta de la Antena1 a recunoscut ca a apelat la pastile de slabit pentru a slabi 7 kilograme. Insa slabirea s-a produs rapid, in scurt timp si acest lucru i-a rasturnat echilibrul din organism. Simona Gherghe spune ca ii era rau de la pastile si avea probleme cu inima.
Cu toate ca pastilele de slabit erau pe baza de plante Simona zice ca nu recomanda nimanui sa incerce sa slabeasca cu pastile.

Dieta cu Extra Fit minus 1 kg pe zi

Vreau sa ma apuc de slabit in noul an, ce diete sa incerc? Ce produse de slabit sunt bune in cura de slabit?
Un exemplu pentru cei care vor sa incerce un produs nou in dieta este Extra Fit.
Ce este Extra fit? Cum ajuta la slabit? Este vorba despre niste pastile de slabit care se pune in cafea sau orice bautura calda care activeaza procesul de slabire.

Se pare ca este un produs revolutionar care nu necesita diete. In prospect Extra fit se spune ca te ajuta sa slabesti pana la 16 kilograme in doar 3 saptamani fara sa tii regim de slabit.
Se zice in descriere ca se poate slabi pana la 1 kg pe zi adica in 24 de ore cu aceste pastile. Ma intreb daca e periculos pentru sanatate sa slabesti atat de mult in doar cateva zile.

*actualizare articol din 10 sept.2015: se pare ca produsul a fost retras de pe piata

Tratament pentru par facut acasa

Cei/cele care isi doresc un par frumos, plin de volum si stralucire fara matreata pot face acasa din produse naturale tratamente pentru par. De multe ori din cauza ca folosim vopsea de par, extensii, spuma, gel si spray fixativ pentru par ajungem sa vedem ca firele de par incep sa se despice la virfuri, apare caderea parului, matreata si chiar parul pare lipsit de stralucire si vitalitate.

Despre produsul Forever Argi+

Ce este si la ce se utilizeaza Forever Argi plus?  Forever Argi+ este un supliment alimentar marca Forever Living. Acest produs contine L-Arginina care este un aminoacid benefic organismului uman. Acest aminoacid este numit si molecula miracol pentru ca odata ce este consumat in corp se transforma  in oxid nitric. Aceasta substanta ajuta la o circulatie mai buna a sangelui.


Pentru ce afectiuni se tine cura cu Forever Argi+ ? Consumul acestui produs aduce urmatoarele beneficii:
- tine tensiunea arteriala la nivelul normal

Vedete grase care au slabit

De multe ori daca indiferent ca suntem slabi sau suntem obezi sau supraponderali, inainte sa ne apucam de diete vrem sa aflam care sunt vedetele care pe vremuri erau grase dar acum sunt slabe pentru ca au reusit sa slabeasca spectaculos.

Iata mai jos o lista cu vedete internationale care au slabit vizibil, care candva erau grase si acum sunt slabe:

- Kelly Osbourne - a slabit specataculos transformandu-se in timp record dintr-o femeie banala si grasa intr-o femeie frumosa si cu o silueta de admirat

Artrocalm trateaza durerile articulare si reumatice

Cum pot scapa de durerile articulare? Ce sa folosesc sa scap de durerea de reumatism?
Un produs natural standardizat care inlatura durerea din articulatii este produsul numit Artrocalm.

Este produs de firma FarmClass. In descrierea prospecutului Artrocalm aceste pastile se recomanda in urmatoarele afectiuni:
- ameliorarea durerillor in reumatismul genunchilor, soldului, umerilor, coloanei vertebrale
- in durerile traumatice
- imbunatateste mobilitatea articulara.

Ce contin capsulele Artrocalm? In compozitia capsulelor sunt urmatoarele ingrediente: Boswelia serrata, Zinc, Condroitin sulfat, Harpagophytum procumbens.
Cum actioneaza aceste ingrediente? Zincul protejeaza sanatatea articulara, Boswellia serata si Harpagopytum elimina si reduc inflamatiile provocate de reumatism. Condroitina imbunatateste cartijalul si mobilitatea articulatiilor.
Imaginea cutiei artrocalm
Cutia medicamentului naturist
Artrocalm - inlatura durerea din
articulatii
Cum si pentru cat timp se tine cura cu artrocalm? Zilnic se ia cate o capsula de  ori pe zi dupa masa cu un pahar de apa. Cura trebuie sa dureze 2-3 luni pentru rezultate eficiente.
Ce pret are Artrocalm? O cutie cu 40 de capsule costa in jur de 30 de lei
Unde pot cumpara produse pentru articulatii durereroase, reumatism? Produsul artrocalm se gaseste in farmacii, in magazine naturiste si pe net se poate comanda direct cu livrare la domiciliu.
Un site unde il poti comanda e de exemplu siteul ACESTA

Tu ai folosit capsulele Artrocalm? Chiar te scapa de durere? Ce parere aveti despre acest produs? Asteptam comentarii si pareri obiective in casuta de comentarii de sub articol, pe forum, sau pe paginile de social media ale blogului.

(articol actualizat in 16 sept.2014, pentru a include pretul actual si legaturile prin care artrocalm se poate comanda direct)

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Diete de incercat in 2013

E inceput de an, suntem in ianuarie si parca toti vrem sa incercam o dieta noua. Desigur daca vrem sa slabim putem incerca diete noi sau diete vechi dar cu care se slabeste eficient.

Pentru cei care vor sa incerce ceva nou in cura de slabire iata cateva solutii care va pot ajuta in slabire:
- Dieta Tisanoreica de 3 zile, de 6 zile sau cea de 40 de zile.

In ce consta pachetul din dieta Tisanoreica pentru 3 zile? In prospect scrie ca este indicat la folosire mai ales dupa mesele festive de dupa sarbatori, nunti sau botezuri, dupa consumul excesiv al mincarurilor.
Este o dieta care se tine doar 3 zile cu care putem ajuta organismul nostru sa isi revina din "socul alimentar"/

Pachetul de slabit pentru 3 zile contine 4 preparate de Cappucino Tisanoreica care e sub forma de pulbere, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect depurativ Tisanoreica nr 02, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect de slabire Tisanoreica nr 21, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect tonic Tisanoreica nr 13 si un shaker.
Pretul pachetului este 234 de lei.

Despre dieta Tisanoreica s-a vorbit foarte mult in massmedia mai ales ca fosta sotie a lui Borcea, Mihaela a reusit sa slabeasca cu dieta Tisanoreica.
Unde se gasesc produse pentru a urma aceasta dieta? Pe site-ul www.tisanoreica.ro se pot cumpara toate produsele incluse in dieta, produse cu gust dulce, cu gust sarat, Decocturile Decottopia si cartea despre dieta Tisanoreica.

cutia dieta tisanoreica pt 3 zile
Daca vrei sa le cumperi in farmacie sau magazine atunci trebuie sa stii ca aceste produse se vand in toate farmaciile Dona din tara sau in Bucuresti in locatiile de mai jos: Tineretului, 1 Mai, Calea Mosilor, Dorobanti, Mihai Bravu, Obor, Calarasilor, Piata Chibrit, Norilor, Piata Amzei si in maganinele Plafar (AFI Palace Cotroceni, Carrefour Feeria si Plafar Dorobanti).

A incercat cineva aceasta dieta? Produse sunt bune? Ce gust au? Cat se poate slabi cu decocturile tisanoreice? Astept opinii pe forum sau comentarii in rubrica de facebook de mai jos

Crema antiriduri pe timp de noapte Olivolio


Ce solutii exista care ma scapa de riduri? In lumea cosmeticelor sunt milioane de creme care ajuta in functie de piele sa scapi de riduri. Un exemplu este crema numita Olivolio care este o crema de fata care se foloseste pe timpul noptii.

Crema Olivolio se aplica inainte de a merge la culcare. Actioneaza eficient, eliminand ridurile de pe fata. Conform prospectului se poate folosi indiferent de tipul de ten pe care il ai. Este testat dematologic. Nu contine parabeni si nici uleiuri minerale. Cantitatea cremei este de 50 ml.
Reduce cu eficienta semnele provocate de imbatranire. Este o crema facuta in Grecia si are la baza uleiul de masline extravirgin.

In gama Olivolio sunt mai multe cosmetice: crema antirid pentru ochi, crema antirid pentru noapte, masca pentru fara Olivolio.

Ce pret are crema Olivolio care elimina ridurile? O cutie are un pret de aproximativ 79 ron adica -in jur de 17-18 euro.
poza cutia crema anti riduri Olivolio pe baza de ulei de masline care actioneaza noapteaUnde pot cumpara crema Olivolio? In Romania se gaseste in reteaua Telestar. Se poate comanda direct de pe site-ul Telestar Shop sau in magazinele lor din Bucuresti si Cluj Napoca.
Uite un site unde poti comanda crema antirid Olivolio de noapte  http://www.telestarshop.ro

Cine a folosit crema pt riduri Olivolio? E bun? Te scapa de ridurile de pe fata si din jurul ochilor? Astept pareri si comentarii pe forum sau aici in rubrica de comentarii de mai jos.

Mie personal imi plac toate produsele care contin ulei de masline virgin.

Cura de slabire cu Stela Popescu

Trebuie să mai şi râdem de problema cu kilogramele, pentru că omul care se ia prea în serios, îmbătrâneşte repede. Iată un clip video minunat cu geniala Stela Popescu, despre cura de slăbire.





Distracţie plăcută :)


Inceput de dieta in 2013

Am intrat in anul 2013 si putem spune ca pornim din nou in lupta cu kilogramele. Cred ca majoritatea oamenilor isi propun de obicei la inceput de an, sa inceapa o cura de slabire. Fiecare isi propune un tel "gata incep din ianuarie sa slabesc, vreau sa slabesc 10 kilograme, 20 kg, ...etc".
Mai ales daca in timpul sarbatorilor de iarna, de Craciun si Revelion ai mancat mult. Efectul mancatului excesiv se vede cel mai bine pe cantar sau pe unele haine care nu te mai incap.
Pentru ca pot spune ca am experienta in lupta cu kilogramele voi scrie aici cateva trucuri si solutii pentru a reveni la greutatea ideala. Aceste idei de slabit daca te tii de ele te pot ajuta sa slabesti in pasi mici dar siguri si fara sa iti afecteze sanatatea.

Reteta de slabit pentru 2013 pasi in dietele din 2013:

- Primul pas in noua dieta este sa nu mai mananci paine deloc. Nici paine alba, nici paine de secara si nici paine graham.
- Mananca iaurt/sana/chefir/smantana. Daca il consumi simplu fara nimic pe langa el poti manca pana te saturi.
- Consuma mere de cate ori ti se face foame in timpul zilei.
- Daca tie pofta de ciocolata/dulciuri, mananca doar 1-2 bucati dupa care imediat mananca un mar
- Daca ai chef de rontait, sau simti ca tie foame mereu cumpara pufuleti, popcorn sau seminte de floare soarelui sau de dovleac, te vor ajuta cu singuranta sa iti astamperi foamea.
- Incearca sa mananci mancare gatita acasa. Fara supe instant, fara pizza sau hamburgeri
- Evita cartofii in timpul dietei.
- Cand tie pofta de dulce mananca doar fructe sau dulciuri care nu contin faina si zahar
- Inlocuieste zaharul alb cu zahar brun din trestie de zahar sau zahar din mesteacan, eventual daca iti place gustul incearca stevia sau miere

- Bea ceaiuri cu efect de slabit : ceai de soc, ceai verde, ceaiurile de la Plafar pt slabit, ceai de fenicul, ceai cu goji, ceai de ginseng, ceai silueta perfecta etc...
- ia suplimente nutritive, vitamine, seleniu, omega 3 pentru ca in timpul dietei te ajuta sa ramai cu buna dispozitie, te energizeaza si ajuta memoria, nu te vei simti slabit/slabita din cauza curei de slabire.
- bea multa apa
- fa miscare, sport macar 20-30 de minute de 2-3 ori pe saptamana
- consuma carne de pui, porc, curcan, vita, peste fiert sau prajit
Bafta la slabit si sper sa va ajute aceste sfaturi, pe mine personal m-au ajutat si ma ajuta in continuare. Astept postari pe forum sau in rubrica de comentarii de mai jos.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog