Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu capsulele Pagosten pentru o silueta ideala

La ce sunt bune comprimatele Pagosten ?

Capsulele numite Pagosten sunt produse la noi in Romania, de firma Ropharma, si sunt create special pentru a ajuta persoanele cu probleme de greutate sa slabeasca.

Prospectul produsului scrie ca are urmatoarele beneficii:

- este o combinatie originala pentru silueta ideala
- scade pofta de mancare
- iti da o senzatie de satietate pe o durata lunga de timp, astfel vei consuma mai putina mancare


- ajuta la atingerea greutatii corporale normale
- ajuta la absorbtia calciului in organism
- iti da energie pe timpul dietei
- nu contine substante toxice

Ce ingrediente are Pagosten ?

In compozita pastilelor Pagosten sunt urmatoarele ingrediente: inulina si penta-acetil-glucoza (substanta creata de un specialist al farmaceuticii, din Iasi, si testata in numeroase experimente si teste, in urma carora anumite persoane au slabit in mod exceptional, mai multe kilograme.

Cum se administreaza Pagosten ?

Cu o jumatate de ora inainte de a lua mesele principale, se iau cate 1-2 comprimate, de 3 ori pe zi.  Conform prospectului, perioada curei de slabire cu acest produs, se face diferentiat, in functie de cate kilograme aveti si de ce greutate corporala in exces vreti sa scapati.

Cat costa o cutie de Pagosten ?

Pretul este in jur de 30 de lei. Intr-o cutie sunt 30 de tablete.

Asa arata cutia Pagosten
Desigur, este posibil sa gasesti acest medicament de slabit si in farmaciile din tara, teoretic ! Online, il poti comanda pe acest site.


Cine a slabit cu pagosten ? Are contraindicatii ? Provoaca reactii alergice, efecte secundare ? Asteptam comentarii si marturii , de la persoanele care au testat deja acest produs de slabire, respectiv, in casutele de comentarii google plus sau facebook de sub articol, si pe pagina noastra de facebook.

(articol actualizat in 14 oct.2015)
(Actualizat in 18 aug. 2019)

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog