Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Simte-te ca o persoana cu cativa ani mai tanara, revigorand organismul cu "Amalaki" si catina

De multe ori organismul uman are doar nevoie de un mic ajutor pentru a se regenera, reenergiza, pentru ca intreg sistemul imunitar sa poata lupta mai usor impotriva bolilor, agentilor patogeni, si inclusiv, pentru iesirea mai rapida din perioadele de convalescenta, pentru recuperare mai rapida de dupa boala.

Cateodata, invingerea unei boli poate depinde de o "simpla" vitamina C, sau de cateva minerale care se pot gasi in fructe ciudate, ierburi, si alimente. In acest articol, va prezentam doua dintre aceste elemente esentiale organismului, in forma unui produs naturist care poate fi de un mare ajutor, sistemului imunitar, in rejuvenare, recuperare, re-energizare.

Produsul sub forma de comprimate, de la "Dacia Plant", se numeste "C natural ", o denumire interesanta, cel putin. Sa vedem ce contine de fapt acest produs !

Ce este amalaki ?

Supliment cu vitamina C natural -catina si amalaki
Supliment cu vitamina
C natural -catina si amalaki
Este un fruct care este plin de vit.C. In latina, fructul se numeste "Emblica officinalis", iar in engleza i se spune "Amla" sau "Indian Gooseberry" (adica, agrise indiene).  Fructele amalaki seamana la culoare cu gogonelele (rosiile verzi) si sunt mici ca si agrisele.  Sunt originare din India unde sunt folosite des, in medicina ayurvedica.

Prospectul produsului C natural scrie ca  aceste capsule ajuta la:

- remineralizarea si vitaminizarea corpului
-  intarirea imunitatii
- refacerea organismului, grabind vindecarea dupa boala sau in perioada de convalescenta
- marirea rezistentei organismului (iti confera o stare de buna sanatate)

Produsul are si alte efecte benefice, de exemplu este un bun supliment antistres, este si puternic antioxidant, antianemic (combate senzatia de moleseala si lipsa de forta de viata)

Cand e recomandat sa iei vitamina C cu catina si amalaki ?

Daca ai urmatoarele simptome, e necesar sa reincarci nivelul de vitamine al organismului: ai imunitatea scazuta, apar infectii dese pe corp, suferi de astenie, hipovitaminoza,  vrei sa iti imbunatatesti performantele fizice, sau te afli in perioada de convalescenta, recuperare din boala, sau dupa efort fizic sustinut.

Poate provoca reactii alergice? Are contraindicatii ? 

Doar daca ai alergie la cel putin unul dintre compusii pastilelor, pot aparea simptome alergice.  Cine are intoleranta la lactoza trebuie sa evite acest supliment.  Daca esti insarcinata sau alaptezi poti lua vit. C in forma acestui produs, doar la recomandarea medicului.

Care sunt ingredientele produsului ?

Pe langa amalaki si catina, mai contine: radacina de lemn dulce, stearat de magneziu, ulei esential de lamaie.

poza fructe amalaki vitamina c
Asa arata Amalaki
Cum se administreaza ?



- copiilor care au intre 5 ani si 14 ani, li se da cate o jumatate de capsula, de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mesele principale

- la adulti si adolescentii de peste 15 ani, se administreaza cate 1-2 pastile, tot de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Cat costa o cutie ?

Un flacon contine 60 de tablete, si are un pret de aproximativ 14-15 lei. De unde se poate cumpara ?

Il gasesti in magazine naturiste, farmacii, sau pe net, prin comanda online, si iti trimit pachetul acasa prin curierat. Poti face comanda, direct la producator pe situl  acesta.


Cine a luat deja pastile cu vitamina C in aceasta forma ? Cat sunt de eficiente ? V-a provocat ceva reactii alergice ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog