Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Lei gong teng tratament pt cancer

Ce este Lei gong teng? E planta folosita in medicina naturista chinezeasca care se spune ca trateaza cancerul in 40 de zile.

Se pare ca aceasta planta medicinala este folosita de chinezi de sute de ani in combaterea celulelor canceroase. In limba engleza se cheama Thunder God Vine iar denumirea in
latina este Triptergium wilfordii. Extractiul activ din aceasta planta se numeste triptolide care are efecte antiinflamatoare, imunostimulatoare si antitumorale.
Pe piata produselor naturise din planta Lei gong teng se gasesc produse sub forma de ceai, capsule cu extract din aceasta planta.
Si la noi in Romania se poate cumpara sub forma de pastile. Se gaseste prin comandare online de pe site-ul http://www.leigongteng.eu

Despre lei gong teng au aparut articole si in presa in ziarele Jurnalul, Tabu, Ziarul Oval si pe site-urile Sport.ro si Realitatea net si la tv pe Antena 3.

Ce pret are? Un flacon cu pastilele din planta miraculoasa care te scapa de cancer in 40 de zile costa in jur de 149 de lei.
Pentru un tratament de 40 de zile ai nevoie de 4 flacoane. Daca faci comanda la 4 flacoane iesi mai ieftin pentru ca platesti 399 de lei in loc de 596 de lei.
Cum se administreaza? Utilizare si dozaj : zilnic trebuie sa iei cate 3 capsule pe zi.
Daca faci comanda cu livrare prin Fan Courier ai livrare gratuita la colet.

Cine a folosit pastilele impotriva cancerului Lei Gong Teng? Sunt bune, eficiente? Chiar te scapa de cancer? Are efecte secundare? Provoaca reactii adverse? Astept comentarii si pareri pe forum.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog