Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Banda de alergare - de unde iti cumperi una buna

Am descoperit cu ceva vreme in urma pe net cateva magazine online cu articole sportive si multe alte chestii interesante tehnice.

Pentru ca sunt mare fana a lucrurilor care tin de diete si slabire, sport si fitness am decis sa va spun de aceste situri.

Unul dintre ele are o gama larga de articole pentru fitness si gimnastica. Uite de exemplu daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma prin alergare, dar nu ai timp sa mergi sa alergi in aer liber poti sa iti iei o banda de alergare pentru acasa.

Sunt foarte multe feluri de benzi de alergat, unele magnetice, altele electrice, benzi de alergare semiprofesionale sua profesionale speciale pentru sali de fitness.

Gasesti si la ei benzi de alergat, si multe alte articole sportive, produse de marci cunoscute in lumea sportului si fitness-ului.

poza banda de alergare acasa ieftina
Daca vrei sa stii la ce preturi gasesti o banda de alergare pe net, iata aici o lista mica ca sa stii orientativ la ce costuri sa te astepti cand vrei sa iti achizitionezi o banda de alergare:


- banda de alergare mecanica marca Dalps - buna pt antrenamentul casnic. Are calculator cu afisaj cu care iti monitorizezi antrenamentul. E perfect si pentru persoanele in varsta, pentru cei care fac tratamente de recuperare sau cei care vor sa slabeasca prin alergare - costul e de 720 lei

- banda de alergare magnetica inSPORTline are display LCD de calitate - e putin mai scump costa in jur de 955 de lei.

 Preturile pot urca sau cobora putin, sau chiar foarte mult, in functie de ce banda de alergat alegi, la cate kilograme trebuie sa reziste, respectiv, cat de "industrial" este, adica, este pentru uz personal, sau rezista la utilizarea intr-o sala de fitness, unde va fi folosita de mai multe persoane.

Oricum eu sunt de parere ca sunt foarte utile pentru persoanele care duc o viata sedentara si totusi agitata si plina de stres, pentru ca daca banda de alergare e in casa la indemana ta, poti face antrenament sau sport si noapte sau dimineata devreme inainte de a merge la servici.

 Voi folositi banda de alergare ? Astept pareri obiective pe forum. Cine cate minute rezista la alergat si in ce ritm ? :)


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Articolul a fost actualizat in 01.dec.2014, pentru a include informatii mai actuale despre produsele din articol

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog