Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Rebound Cardio exercitii pt slabit

Ce este si ce inseamna Rebound Cardio? Este vorba despre cea mai noua metoda de slabit prin exercitii facute la mini trambulina. Se zice ca este o metoda revolutionara de slabit cu care se ard pana la 600 calorii intr-o singura sedinta.
Cum se fac aceste exercitii? Moda Rebound Cardio e originala din America. La noi in Romania acest tip de exercitii se fac in Ardeal la Cluj. Noua tehnica de slabit e plina de energie. Pentru exercitiile Reboud Cardio ai nevoie de o trambulina in miniatura si un instructor pentru exercitii de slabit. E sportul nou ideal pentru
persoanele care vor sa slabeasca.


Beneficiile exercitiilor Rebound cardio : elimina apa din corp, deci scapi de retentiile de apa, nu solicita articulatiile, nu provoaca dureri de spate si e cel mai cool si nou sport pentru slabit al momentului.
Ce contraindicatii are? Nu au voie sa faca exercitii de rebound femeile insarcinate si cei care au probleme pe coloana vertebrala.
poza trambulina mini rebound cardio exercitii sport nou la moda
 Unde este clubul in Cluj unde poti face exercitii de Rebound cardio? Exercitiile pe trambulina rebound se fac cu antrenoarea Tunde cea zglobie la clubul Gimmy din Cluj Napoca la adresa strada Pascaly FN in cartierul Gheorgheni in fosta cladire Romtelecom, sau la Gimmy Polus din comuna Floresti judetul Cluj de pe strada Avram Iancu nr 492-500. Pentru mai multe detalii despre noua metoda de
exercitii pe mini trabulina poti citi pe www.gimmy.ro
Despre acest sport s-a vorbit si la Kanal D.

Cat costa un antrenament de rebound cardio? Preturile inca nu sunt publicate, pe site-ul gimmy sunt doar abonamente pe luna care incep de la 120 de lei si includ mai multe servicii. Aici voi reveni cu detalii.
Cit costa, ce pret are o trambulina mini pentru rebound cardio?
Preturile difera. Uite eu am gasit pe net pe site-ul acesta o trambulina sport mini de 120 cm in diamentru pe care poti face sport acasa sau la sala si costa 269 de lei.
Pentru cei care vor sa vada cum sunt exercitiile rebound cardio pe trabulina uite aici un antrenament de rebound cardio facut in Romania ca exemplu.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog