Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bioanacid te scapa de arsuri la stomac

Prin ce metoda pot scapa de arsuri la stomac? Ce produse, preparate exista care ma scapa de arsurile stomacale?
Un produs bun pentru aceasta afectiune este Bioanacid tablete.

Ce este Bioanacid ? La ce foloseste? Bioanacid este un produs natural ce include in compozitia sa ingrediente naturale obtinute din Agricultura Biologica. Este produs de firma Aboca din Italia.

Conform datelor din prospect are efect emolient asupra mucoasei stomacului, eliminind aciditatea gastrica.
Cum se utilizeaza? Cand ai arsuri la stomac iei 2 tablete Bioanacid pe care le dizolvi incet in cavitatea bucala.

poza cu cutia medicamentului Bioanacid care elimina arsurile la stomacCe ingrediente sunt in capsulele Bioanacid? Compozitia naturala se compune din carbonat de calciu natural(calcar), zahar din trestie de zahar, bicarbonat de sodiu natural (Nahcolite), gel liofilizat de Aloe Vera, extract de orz, extract de lemn dulce, musetel si aroma de menta.

Cat costa Bioanacid? Pretul unei cutii cu 24 de tablete este in jur de 30 ron.
Se gaseste in majoritatea magazinelor de profil naturist si in farmacii. Si pe net se poate cumpara. Uite de exemplu pe site-ul acesta se poate face comanda si ti se livreaza produsul acasa.

Se pare ca este un produs unic care nu provoaca reactii adverse. L-a folosit cineva? Cit este de eficient? Astept pareri si comentarii pe forum.

La ce e bun gelul Lamifaren?

Am descoperit un produs nou cu efect de detoxificare numit Lamifaren. Conform datelor de pe prospect Laminfaren este un gel natural din alge cu efecte benefice in multe afectiuni.
Ce boli trateaza Lamifaren?
Lamifaren gel este recomandat in cazuri de diabet zaharat, boli hepatice, ateroscleroza, pentru eliminarea toxinelor si metalelor grele, radioactive din corp. Se foloseste si in cazuri de boala cardiovasculara, hipertensiune, boala digestiva,in caz de tumori sau probleme de piele. Detoxifica colonul si ficatul, scade colesterolul din sange, detoxifica creierul, tiroida si glandele reproducatoare.

Ingredientul de baza al gelului Lamifaren este alga bruna Laminaria angustata si apa. Nu contine nici un fel de conservant, deci este un produs ecologic si natural.

Cum se foloseste Lamifaren? Se bea sau se mananca?  Modul de utilizare se face prin inghitire. cantitatea este pentru adulti, se utilizeaza zilnic 1 data inainte de masa cu 15-25 de minute se ia 1 lingurita pentru cura profilactica. Pentru metoda terapeutica se ia cu 1 lingura dimineata si 1 lingura seara cu 15-20 de minute inainte de a manca. Lamifaren se ia cu un pahar de apa, ceai, suc, iaurt.
Pentru rezultate cura se tine pentru 30 sau 90 de zile consecutive.
Cum se pastreaza? Cutia se tine in frigider, departe de copii.

Pentru cei care au reactii adverse se recomanda anuntarea medicului de familie.

Cat costa suplimentul alimentar Lamifaren? Unde se gaseste si de unde pot cumpara? O cutie de 550 grame are un pret de 160 ron. Se poate comanda pe internet pe site-ul www.lamifaren.ro In magazine il poti cumpara la distribuitorii Lamifaren. Lista lor o gasestesti pe site-ul mentionat mai sus.

Ma intreb cat de eficient este acest gel? L-a mai folosit cineva? Astept pareri pe forum

Ceaiul de slabit Slim Plus

A aparut inca un ceai care are proprietati de slabire. Se numeste Slim Plus si are marca Dr. Stuarts.
Ceaiul este produs in ANglia si importat si distribuit in Romania.

Prospectul spune ca ingredientele din ceaiul de slabit sunt: Foeniculum vulgare adica fructe de fenicul, Tilia sp. adica frunze de Tei, Taraxacum officinale care este radacina de papadie, Zea mays  este matase de porumb, Alpinia officinarum este radacina de Galangal, Avena sativa care este amidon din boabe de orez si aroma de portocale.

Cum trebuie baut ceaiul Slim Plus? Modul de administrare. Intr-o cana de pune apa fiarta care clocoteste peste 1 plic din acest ceai. Acoperi cana pentru cinci minute dupa care se bea. Cantitatea zilnica permisa este de 3 cani pe zi.

poza cutiei de ceai care slabeste Slim Plus
Ce contraindicatii are? Pentru cine e interzis consumul de ceai de slabit? Slim Plus este contraindicat in sarcina sau alaptare, sau cei care au ulcer duodenal sau gastric, epilepsie sau enterocolita cronica.

Cat costa o cutie de ceai de slabit? Slim Plus are un pret de acceptabil. O cutie contine 15 pliculete.

Unde se poate gasi? La noi in tara se gaseste in plafare sau direct pentru comanda se vinde pe siteul acesta.

Ma intreb daca l-a folosit cineva pana acum? Si cat se poate slabi cu el?

Calculator de calorii de la Coca Cola

Caloriile din Coca Cola

Cei de la Coca Cola Marea Britanie au lansat o aplicatie online care iti arata cate calorii contine fiecare produs coca cola si ce tip de miscare si pentru ce perioada trebuie sa faci sport ca sa arzi caloriile acumulate din cantitatea de cola bauta.
Iata mai jos o lista:
-1- Daca bei o Coca cola la cutie trebuie sa stii ca are 139 de calorii. Pentru a arde aceste calorii si sa nu te ingrasi poti alege urmatoarele exercitii sau activitati sportive:
- aerobic pentru 22 de minute
- badminton 24 minute
- baschet 17 minute
- inot 15 minute
- mers pe jos in mod rapid 19 minute....
Celelalte produse Coca cola contin cantitati diferite de calorii deci si activitatile si timpul necesar alocarii lor difera.
O coca cola cherry la doza are 149 de calorii. Diet Coke are doar 0.5 calorii deci e unul dintre produsele pe care daca il bei nu trebuie sa faci sport ca sa arzi caloriile.Un alt produs cu  zero calorii este Diet Coke Caffeine Free adica fara cofeina, Mai este Coke zero.

Restul cum ar fi Sprite contine 144 calorii, Fanta Orange 98 calorii, Schweppes Slimline Tonic are doar 4 calorii.
Pentru lista intreaga va recomand sa vizitati site-ul de internet Coca Cola pe www.coca-cola.co.uk rubrica Calculator de calorii- Work It put Calculator
Este in limba engleza deci necesita cunoasterea limbii engleze.

Propolis C pentru raceala si gripa

Pentru cei care cauta solutii terapeutice eficiente in caz de gripa si raceala pot apela la ofertele speciale lansate de Fiterman pharma. E vorba de produsele cu propolis. Un exemplu este produsul numit Propolis C raceala si gripa. Este un produs sub forma de pliculete .

Cutia contine 15 plicuri care au in compozitie tinctura de propolis, extract uscat din scoarta de salcie, extract din fructe de soc si florid e soc, extract de Echinaceea, vitamina C. Pe langa aceste componente produsul include si aspartam, sorbitol, ulei de ricin hidrogenat, acid citric anhidru, aerosil si aroma de capsuni.
Prospectul Propolis C spune ca are urmatoarele avantaje: te scapa de febra, nas infundat, dureri de cap si dureri de gat. Intareste imunitatea. Nu provoaca reactii adverse gastrointestinale.

Cumpara de aici produsul Propolis C raceala gripa
Propolis C pentru raceala
Cum se utilizeaza? Administrarea pliculetelor se face la primele simptome de raceala si gripa. Cate plicuri se folosesc? La copii care au peste 12 ani se da cate 1 plic de trei, patru ori pe zi. La adulti se bea unul sau doua plicuri de trei patru ori pe zi. Compozitia unui plic trebuie dizolvata in 200 sau 250 mililitri de apa calda. Nu se indulceste si se bea imediat dupa amestecare.

Ce contraindicatii are produsul? Persoanele alergice la ingredientele din compozitia produsului trebuie sa evite luarea si administrarea lor. Nu au voie sa il ia persoanele care au tulburari de coagulare a sangelui. Nici in perioada sarcinii sau alaptarii nu este indicat consumul produsului.

Ce pret are? Cutia cu 15 plicuri si cana cadou costa in jur de 26 ron. Se gaseste in farmacii. Cei care nu au timp sau posibilitatea de a merge la farmacie pot alege metoda de a comanda pe net direct pe siteul acesta.

Cat de eficient este Propolis C? L-a folosit cineva? In cat timp te vindeca? Pentru opinii si comentarii va astept pe forum.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog