Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Hoodia green tea capsule pt slabit

Care sunt cele mai bune pastile de slabit? La aceasta intrebare pot spune ca exista deja pe piata de medicamente din Romania, sute de produse cu destinatia slabire. Un exemplu ar fi capsulele Bio numite Hoodia& Green tea.

In prospect scrie ca are urmatoarele actiuni si beneficii:
- arde grasimile si este excelent pentru cei care vor sa slabeasca
- iti opreste pofta de mancare exagerata, nu mai mananci cand esti stresat/a si calmeaza bulimia
- scade colesterolul si trigliceridele si nivelul de zahar din sange
- este recomandat daca suferi de obezitate si ateroscleroza
- regleaza tensiunea arteriala
- imbunatateste circulatia sanguina, iti da energie si pofta de viata
- intareste imunitatea
- ajuta digestia, previne starile de balonare sau indigestie
imagine cutia cu tabletele de slabit cu Hoodia si ceai verde de la Bio elemente- previne coagularea sangelui, previne infarctul si bolile legate de inima si circulatie sanguina

Ce componente includ capsulele Hoodia green tea? Cum ii spuen si numele contine extract din planta Hoodia Gordoni, extract din ceai verde.  Acest produs Nu contine zahar, nici arome sau coloranti sintetici, nici amidon si nici conservanti. NU include ingrediente care ar avea efecte alergenice. Deci nu produce reactii alergice si nici efecte secundare.

Cat costa? Pretul unui flacon de Hoodia green tea este in jur de 110 lei pentru un pachet cu 2 cutii la super promotie. Intr-o cutie sunt 60 de capsule care iti ajung pentru 30 de zile. Modul de administrare este de 2 capsule pe zi dimineata cu 30 de minute inainte de a manca. Aveti grija sa nu depasiti doza zilnica.
Acest produs de vinde in farmacii si in magazine de profil plafar naturist. Se gaseste pentru cei care vor sa il cumpere si pe site-ul distribuitoului oficial www.bioelemente.ro


A slabit cineva cu aceste capsule? Cat ati slabit si in cat timp? Astept comentarii pe forum

Despre capsula Seleniu Organic

La ce ne trebuie suplimentul nutritiv Seleniu Organic?

Ce beneficii aduce consumul de seleniu? In descrierea prospectului am vazut ca pastilele din Seleniu organic au urmatoarele actiuni benefice pentru organism:
- au efect anticancerigen si antitumoral
- imunostimulent, cu putere mare antioxidanta

- previne formarea placilor de aterom pe artere
- au efect antidepresiv si previne anxietatea
- au efect benefic asupra tiroidei
- ajuta sistemul osos si articulatiile

In ce boli se recomanda sa iei suplimente cu seleniu?

Capsulele cu seleniu sunt indicate in caz de cancer sau radioterapie in cancer, leucemie, deficiente de imunitate, probleme de fertilitate, hepatita de toate tipurile, probleme cu inima, intoxicatii cu metale grele, distrofii musculare.
Cumpara de aici Seleniu organic care regleaza glanda tiroida
Seleniu organic
regleaza glanda tiroida

Cat costa capsulele ce contin seleniu?

Un exemplu ar fi suplimentele de la Herbagetica numite Seleniu Organic. O cutie contine 80 de capsule.

 Administrarea capsulelor cu seleniu organic se poate face si la copii. La copii peste 4 si 8 ani se da 1 capsula zilnic, iar la copii cu varsta intre 9 si 13 ani se da 2 capsule zilnic. Peste 14 ani si la adulti se va lua cate o capsula de 3 ori pe zi.

Seleniu se poate folosi si de femeile insarcinate si mamele care alapteaza. Ele vor lua 3 capsule pe zi. Cei care au boli de cancer vor folosi care 4-6 capsule pe zi.

Ce pret are? Un flacon costa in jur de 34 de lei(ron). Se gaseste in magazine naturiste si farmacii. Se poate face comanda pe internet direct pe site-ul acesta.

Din ce se extrage seleniul organic? Seleniul este un extract din drojdie de bere.

Dieta de slabit Neera cu care slabesc vedetele

Ce este siropul Neera si la ce se foloseste?
Foarte cunoscuta in strainatate siropul numit Neera, a ajuns si la noi in Romania. Este vorba despre un sirop care ajuta te sa slabesti, sa iti purifici si detoxifici organismul si sa arzi cat mai usor grasimile din corp/

Ce contine siropul Neera? In prospect scrie ca are in compozitie sirop din artar si din palmier.
Cum se face cura cu siropul Neera? Bautura Neera se prepara in fiecare zi o cantitate de 2 litri. Pui intr-un vas sau recipient 1,7 litri de apa pura, 150 mililitri de sirop Neera, 150 mililitri de suc din lamai stroarse proaspete, un varf de cutit de piper cayenne. Cantitatea de 2 litri trebuie sa o bei pe timpul zilei. Cat timp se tine dieta Neera? Durata este de 10 zile. In America aceasta dieta e cunoscuta sub numele de dieta Beyonce pentru ca la ea s-a vazut cel mai bine efectul de slabit.

Ce vedete au urmat aceasta dieta? Pe langa Beyonce se enumera si Demi Moore, Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Angelina Jolie, Ashanti, Carl Lewis.
poza cu cutia siropului Neera cu care se slabeste repede si eficientCe contraindicatii are? Cine nu poate urma aceasta dieta? Cura de slabit cu siropul Neera nu se recomanda femeilor insarcinate si nici celor care alapteaza, nici persoanele care sunt anorexice sau sufera de bulimie, cei care au probleme psihice, au tumori, probleme cu tirodia, probleme digestive sau au febra sau gripa.

Cat costa siropul Neera? Pretul unei cutii de sirop este de 95 lei bucata. Daca cumperi pachetul de slabit primesti 3 cutii de sirop Neera, 1 plic de piper Cayenne si o brosura Nerra si platesti 297 ron, si trasportul de curier va fi gratis.

Unde se gaseste siropul Neera? In Romania inca nu este in magazine sau farmacii, dar se poate face comanda pe site-ul www.dietaneera.com

Sincer nu stiu cat de sanatoasa este aceasta dieta. Ma intreb daca provoaca reactii alergice sau senzatie de rau. A folosit cineva acest sirop? Ma gandesc la oameni obisnuiti si nu la vedete :) Astept pareri si comentarii sub articol.

Aspirin Complex pentru raceala si gripa

Ce sa iau pentru raceala si gripa? Vine frigul si multa lume poate avea simptome de raceala din cauza frigului. E eficient pentru decongestionarea nasului, deci te scapa de nas infundat, temperatura si raceala.

O solutie rapida si eficienta pentru raceala  este medicamentul numit Aspirin Complex Granulat si care este sub forma de pliculete.

Cum trebuie folosite plicurile de aspirina complex? Cand le pot folosi? Prospectul descrie modul de utilizare este pentru afulti si anume: cand simti ca ai temperatura, esti gripat si racit amesteci 1 sau 2 plicuri cu apa intr-un pahar si bei  continutul imediat dupa amestecare. Se repeta dupa 4-8 ore. Granulele nu se dizolva in totalitate.

Ce contraindicatii are medicamentul pentru raceala Aspirin complex? Nu ai voie sa folosesti granulele de aspirin complex daca:
- ai alergie la acid acetilsalicilic sau la salicilati
- daca esti insarcinata sau alaptezi
- ai ulcer duodenal sau ulcer gastric
- nici daca ai probleme hepatice sau renale
- nici cei cu probleme de tensiunepoza cutia medicamentului Aspirin Complex granule de la Bayer pentru raceala, gripa, nas infundat si durere in gat
- nu au voie sa il consume nici copii sub 12 ani
Cel mai bine consultati medicul de familie inainte sa luati Aspirin complex pentru a nu suferi efecte secundare.

Cat costa Aspirin Complex? Pretul unei cutii cu 10 plicuri este in jur de 22 de lei. Unde pot cumpara aspirin granulat? Se vinde in toate farmaciile din tara deci il poti cumpara si in weekend sau in orice ora a zilei daca ai in apropiere o farmacie non stop.:)
Se gaseste si pe net si se poate cumpara online. Uite aici un link al unei farmacii Efarma


Pe tine te-a ajutat sa scapi eficient si rapid de raceala si dureri de gat? Hai si povesteste-ne.

Cum slabeste Bianca Rus?

Bianca Rus vrea sa slabeasca

Vedeta Bianca Rus s-a apucat de dieta. Ea sustine ca s-a saturat sa fie grasa si isi doreste cu ardoare sa slabeasca si sa fie din nou slaba ca pe vremuri.
A trecut deja o luna de cand s-a apucat de cura de slabit si deja a reusit sa slabeasca 10 kilograme.

Pe Bianca o poti vedea la o emisiune pe care o prezinta la TV numita "Ceai cu Bianca" la Gica Tv unde vei putea vedea etapele ei cum slabeste.

poza Bianca Rus grasa la inceput de dietaIi urez multa bafta la slabit si sa nu se lase pana nu ajunge la silueta ideala. Am vazut niste poze cu ea cand era slaba in costum de baie si sincer arata foarte bine. Daca pe vremuri reusise sa aibe o silueta de invidiat, presupun ca v-a reusi din nou sa slabeasca si sa scape de cele 30 de kilograme pe care le are in plus.
poza cu Bianca Rus cand era slaba
Ea zice ca urmeaza un regim draconic si nu prea mananca si asa a slabit. Ma intreb cat v-a rezista fara sa manance? Articolul exclusiv cu Bianca o poti citi pe site-ul www.stl.ro Life Secret

Site-ul oficial Bianca Rus este http://biancarus.uv.ro
unde vezi multe fotografii cu ea cand arata super bine slaba.
Am atasat o poza cu Bianca Rus cum arata cand era subtirica si slaba. Poza am preluat-o de pe site-ul ei oficial.
In cealalta poza se vede ca e grasa si disperata sa slabeasca.

Retete vegane fara foc de Ligia Pop

Retete vegane fara foc Ligia Pop

Duminica trecuta, adica pe 7 octombrie 2012 renumita Ligia Pop cea care promoveaza mancarea de tip raw vegan a lansat o carte cu retete.
Cartea se numeste "Retete vegane fara foc" in care poti gasi 80 de retete delicioase din produse si alimente crude create special pentru un stil de viata sanatos.

Mie personal imi plac retelele pe care le face Ligia Pop, mai ales cele din categoria dulciurilor care nu ingrasa :)
Nu zic ca de maine toata lumea trebuie sa fie vegana, pentru ca nici eu nu sunt insa, daca vrei sa fii sanatos si sa incerci retete noi si ingenioase, nu strica se incerci aceste retete care se prepara fara foc.
Cumpara de aici cartea Ligiei Pop Retete vegane fara foc

Aceste retete sunt recomandate mai ales persoanelor care au diferite boli si vor sa se insanatoseasca cu alimente vegane crude.

Cat costa cartea lansata de Ligia Pop? Cartea costa 34 de lei si a fost lansata de editura Curtea Veche. Se vinde deja in librarii sau se poate comanda pentru cumparare pe site-ul acesta

Cum se poate lua legatura cu Ligia Pop cea care promoveaza mancarea vegana?

Site-ul cu retete si videoclipuri de gatit al Ligiei Pop este www.ligiapop.com

Despre Zeolit Beta

Ce inseamna zeolit? Ce este? Zeolitul este un tuf vulcanic cu proprietati de absorbtie a metalelor grele si a toxinelor din corp cu efectul de a le elimina si insanatosii persoanele care il folosesc.

Produsul Zeolit Beta de la Medicer Bios este un supliment alimentar. Zeolitul este un mineral care seamana cu fagurele de miere, absoarbe metalele grele si toxice din corp, pesticidele, radiatiile
Pentru ce boli sau afectiuni e indicat sa tii o cura cu zeolit beta?
In prospect scrie ca are efect benefic in urmatoarele boli:
- intoxicatii cu metale grele, pesticide, hormoni feminini straini numiti xenoestrogeni,
- este un remediu natural in caz de cancer sau tumori
- se foloseste si in diabet
- iradiere
- autism
- infectii intestinale, virale, gastrite, ulcer gastric
- intareste sistemul imunitar
poza cutia zeolit beta de la medicer bios produs nutritiv de absorbire a toxinelor
Cum utilizez capsulele cu zeolit? Zilnic in timpul curei trebuie sa iei cate 2 capsule cu un sfert de ora inainte sa mananci la mic dejun, pranz si cina.

Ce contraindicatii are? Zeolit Beta Medicer nu se foloseste decat cu precautie de femeile care sunt insarcinate sau cele care alapteaza.

Cat costa? Pretul unei cutii este in jur de 10 lei. In Romania se gaseste in magazine si farmacii de profil. Se poate face comanda direct pe site-ul producatoruluide ex pe site-ul www.medicer.ro care vinde nenumarate produse pentru sanatate.

A folosit cineva deja Zeolit Beta? In ce afectiuni si cat de eficient este? Cum va simtiti dupa un tratament cu zeolit? Puteti sa va spuneti parerile sub articol.

Coconut Slim capsule cu ulei de cocos

Se stie ca nuca de cocos ajuta in lupta cu kilogramele.

Uleiul de cocos are nenumarate beneficii pentru sanatate, printre care scaderea greutatii corporale in mod sanatos, fara nici un efect negativ pentru organism.

Am vazut ca a aparut un supliment alimentar pe baza de ulei de cocos, care se vinde sub forma de capsule si se numeste Coconut Slim.

Prospectul descrie suplimentul nutritiv ca fiind bun pentru slabit, pentru energizarea organismului, scaderea in greutate, in plus, intareste imunitatea, este antibacterian si antiviral.

Imbunatateste aspectul pielii, ajuta in mentinerea unui par frumos si matasos. Are propretate antioxidanta, deci previne intr-o oarecare masura si imbatranirea.

O cutie contine 60 de capsule lichide, care au in compozitie ulei virgin de nuca de cocos, vitamina E,  emulgator, polisorbat 80.

capsule de ulei de cocos cu care se slabeste bine
Cutia capsulelor gelatinoase coconut slim
pentru slabire si revitalizare a organismului

NOTA: ACEST PRODUS NU SE MAI COMERCIALIZEAZA
PE PIATA ONLINE DIN ROMANIA. RECOMANDAM IN
LOCUL LUI,
ACESTI COMERCIANTI ONLINE:
VEGIS  PLANTUM REMEDIU
VITAMIX

Cum se iau pastilele lichide cu ulei de cocos ? Zilnic trebuie sa iei inainte sa mananci la mic dejun si la cina, cate 1 capsula.

De obicei, cei care vor sa tina o cura de slabire cu ulei de cocos, trebuie sa fie perfect sanatosi ! Deci e un produs care se recomanda persoanelor sanatoase de altfel, care observa ca incep sa se depuna colaceii sau kilogramele in plus, si vor sa evite agravarea.

In cazul in care persoana care doreste sa consume acest produs, are probleme de sanatate, e recomandat sa-si intrebe medicul de familie, daca poate sau nu urma un tratament de slabit cu acest produs.

Produsul coconut slim este disponibil la noi in tara in farmacii si magazine naturiste, teoretic, insa, cel mai rapid si sigur, se poate comanda direct de pe internet, pe ACEST SITE

Actualizare articol din 21 iulie 2017> in acest moment, se pare ca produsul nu mai este comercializat pe piata din Romania. Recomandam in locul lui, produsele de pe la VEGIS, PLANTUM, SAU REMEDIU, VITAMIX

Cat costa capsulele coconut slim ? Cutia de 60 de capsule, costa in jur de 95 de lei.

 A slabit cineva cu Coconut Slim ? Daca a incercat deja cineva acest produs, recomandam  sa ne dea mai multe detalii prin comentarii sub articol.
V-a ajutat in slabire ? Ceva efecte secundare ati observat ?  Revitalizeaza, intr-adevar ? Asteptam comentarii si pareri, pe forum, sau in casutele de comentarii de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cartea Andrea Raicu "Mananca si arata bine"

Ieri 3 octombrie 2012 vedeta Andreea Raicu a lansat o carte in care descrie mici trucuri si stilul ei de viata sanatos cu care este mereu slaba, in forma si plina de viata. Este un nu proiect pentru promovarea stilului de viata sanatos cu retete culinare care nu ingrasa.
Sfatul Andreei pentru un stil de viata sanatos si o silueta impecabiala este "mananca echilibrat si nu te infometa".

poza coperta cartii cu retete pentru silueta si slabire lansata de Andreea RaicuCartea lansata de Andreea contine retete sanatoase, rapide si apetisante pentru o viata mai frumoasa. Aceasta carte a fost lansata imperuna cu cei de la Fares cei care promoveaza un stil de viata sanatos si produse bune pentru sanatate.

Ce e foarte bine este faptul ca Andreea a structurat cartea in functie de ce sa mananci la mesele principale din timpul zile, ce gustari sa mananci, ce sucuri sau smootie-uri sa consumi ca sa nu te ingrasi. In prefata cartii Andreei sunt articole scrise de celebrul doctor Mencinicopschi si nutritionista Anda Avramescu.

Ce pret are cartea lansata de Andreea Raicu? Unde se gaseste? De unde se poate cumpara cartea cu reteta scrisa de Andreea? Carte costa 59.99 de lei si se poate comanda pe site-ul ei oficial www.andreearaicu.ro
Inca nu este in librarii dar presupun ca va fi disponibila in curand si in alte locatii.

Sunt curioasa voi ce spuneti de retetele cu care zice Andreea ca se mentine slaba, cu o silueta de vis.
Andreea are 35 de ani, 1,78 cm inaltime si 55 de kilograme.

sursa articol si coperta cartii site-ul Andreei Raicu

Raspberry Vital pastile de slabit din fructe

A aparut un produs nou de slabit. Se numeste Raspberry Vital si este un supliment nutritiv cu efect de slabire.

Aceste capsule au la baza componente naturale extrase din fructe. In prospect scrie ca Raspberry vital se recomanda pentru:
- arderea depunerilor de grasime
- eliminarea surplusului de kilograme
- reducerea colesterolului rau
- redarea fortei de viata si a energiei
- restabilirea necesarului de vitamine si minerale din organism
- reda supletea corpului fara efect yoyo
poza cutia suplimentului de slabit Raspberry vital pe baza de zmeura si alte fructe care slabesc- este bun pentru persoanele care au probleme cu greutatea, persoane care nu reusesc nicicum sa slabeasca.
In compozitia capsulelor raspberry vital sunt extracte din urmatoarele fructe care slabesc: zmeura, ananas, rodii, accai berry si ceai verde. Este un medicament testat clinic din componente naturale. Nu contine cofeina si nici substante daunatoare pentru sanatate.

Cum iau pastilele raspberryvital? Administrarea se face inainte de masa se iau 2 capsule pe zi. Pentru ca creat din plante medicinale nu are efecte secundare si nu provoaca reactii adverse. Nu contine zahar, deci se poate tine cura de slabit cu aceste suplimente si de persoanele care au diabet sau sufera de hipertensiune arteriala.

Cat costa un flacon de Raspberry Vital? O cutie care contine 60 de capsule are un pret de 39.99 ron. Daca cumperi mai multe cutii nu platesti trasportul si taxele postale.
O doza iti ajunge timp de o luna. Efectele slabirii apar deja in prima saptamana.

Unde as putea cumpara sau comanda Raspberry Vital? Pe internet se poate face comanda pe site-ul www.raspberryvital.com/ro
In magazine sau farmacie nu stiu daca se vinde, eventual daca stie cineva in care locatie se vinde sa lase mai jos un comentariu pentru cei care vor sa-l cumpere de pe raft.
Eventual puteti lasa mesaje sub articol sa va spuneti parerile. Stiu cu siguranta ca celebrul DrOz recomandase intr-o emisiune capsulele se slabit numite Raspberry. A slabit deja cineva cu ele? Cate kilograme si in cat timp?

Slabire cu Chili Fast Slim


*articol actualizat in 31 august 2018*
In ultimul timp apar pe piata farmaceutica din ce in ce mai multe produse de slabit. Azi va prezint noul medicament de slabit numit Chili Fast Slim.
Am vazut ca aceste capsule includ in compozitia lor ingrediente devoratoare de grasimi care favorizeaza slabirea de durata in mod rapid.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog