Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Kilokiller slabire pentru barbati

In cazul in care vrei sa slabesti, sa scapi de burta, de colacei poti incerca niste tablete efrvescente numite Kilokiller.

Tabletele pentru slabit Kilokiller sunt inr-o versiune exclusiva pentru barbati si una pentru femei.

Detalii despre Kilokiller pentru slabire barbati.
Este o cutie albastra in care sunt 20 de comprimate cu care se poate tine o cura de slabit timp de 20 de zile. Este un medicament pentru slabit destinat barbatilor creat de Nutrisante. Este arma impotriva excesului de kilograme.
Utilizarea kilokiller pentru slabire barbati este simpla. Zilnic trebuie sa iei un comprimat la micul dejun cu 1 pahar de apa.
cutie kilokiller slabire barbati
Propsectul Killokiller pt barbati:
- elimina colaceii de pe burta in doar 20 de zile
- este un medicament pt slabit natural creat special pentru barbati
- arde caloriile si grasimile eficient.
- nu afecteaza musculatura
- elimina toxinele din corp
- este o metoda simpla cu care scapi de burta si de colacei

Ce componente contine Kilokiller pt barbati?  Comprimate au urmatoarele ingredientele: CLA, extract de gardenia, extract de struguri, iod.

Cat costa KiloKiller pt barbati? O cutie cu 20 de capsule are un pret de 159 lei/ron.
Unde gasesc sa cumpar Kilokiller pt barbati? Se gaseste in magazine si farmacii si pe internet se poate comanda pe site-ul www.kilokiller.ro sau
magazinul online Telestar Shop

Cine poate spune ca a slabit cu Kilokiller? Astept pareri sub articol in casuta de comentarii. Chiar elimina grasimea de pe burta? Are contraindicatii sau efecte secundare?

Livariz tratament varice

Ce este si la ce foloseste Livariz? Ce afectiuni se remediaza cu Livariz?
A aparut un produs nou la TV care trateaza varicele, durerile de picioare si venele umflate si proeminente pe picioare. Se numeste Livariz si a fost creat special pentru picioare de laboratoarele Eternelle Varitek Pharma.

Iata aici mai multe detalii despre Livariz: Conform datelor din prospect Livariz este un produs care te scapa de : varice, vene umflate, picioare obosite, vanatai, dureri de picioare, crampe, picioare grele, furnicaturi.

In cutia din setul Livariz se gaseste un spray si o crema speciala pentru picioare. Ambele au ca actiune stimularea circulatiei picioarelor, diminuand inflamatiile la nivelul picioarelor si venelor,varicelor.

cutia spray crema picioare livariz pt variceCe ingredient este in crema si spray-ul Livariz? COntin un compus numit Varitek care scade temperatura picioarelor cu aproape 9 grade relaxand si calmand picioarele.

Cat costa Livariz? O cutie de Livariz original are un pret de 189 lei. Unde pot gasi in magazine si farmacii Livariz? In Romania poti cumpara livariz in urmatoarele farmacii: Farmaciile Dona, Sensiblu, Farmaciile Help Net, Farmaciile UrgentFarm, Farmacia Tilia Farm, Magazinele Telestar Direkt Marketing sau direct pe internet poti comanda livariz pe site-ul www.livariz.ro sau
A incercat cineva tratament cu Livariz pt picioare? E eficient? Chiar ajuta sa scapi de varici si picioare umflate? Scapi cu livariz de durerea de picioare? Astept pareri  sub articol in casuta de comentarii.

Complex Silueta Perfecta Satietate cu Fibre de la Fares

Vreau sa slabesc si nu reusesc nicicum. Ce sa fac ? Ce as putea face ca sa slabesc? Ce metode de slabit as putea urma pentru slabire ? Ce sa fac sa nu mai mananc atat de mult ?

Majoritatea persoanelor care sufera de obezitate, sau care au mai multe kilograme in plus duc o lupta acerba impotriva kilogramelor. O metoda noua si sanatoasa pentru slabit vine in forma unui compex de slabire de la Fares. Este vorba despre produsul "Complex Silueta perfecta - satietate cu fibre M115"

Ce este acest complex de slabit ? Este vorba despre niste fibre speciale pentru regim de slabire cu efect garantat de reducere a apetitului necontrolat. Ce efect are complexul silueta perfecta asupra organismului ?

E periculos pentru sanatate?

Nu este periculos pentru sanatate, din contra, iti reda sanatatea si te scapa de kilogramele in plus.

Cumpara de aici Fibrele pentru Silueta Perfecta
Efectele benefice ale consumului de fibre din complexul fares sunt: iti da senzatia de satietate, este un laxativ mecanic, regleaza colesterolul si glicemia, are efect antiinflamator asupra tractului digestiv, este carminativ si antispastic.

Cand e recomandat sa tii o cura de slabire cu fibrele din complexul Silueta Perfecta ? De unde stiu ca trebuie sa fac o cura de slabire cu fibre ?

Complexul Silueta Perfecta Fares este recomandat in caz de: obezitate, supraponderabilitate, constipatie, hemoroizi, gastrita, balonare, colici abdominale, diabet, simptome si tulburari de menopauza.

Ce contine Complex Silueta Perfecta?

Ingredientele sunt naturale suta la suta: seminte de Patlagina (plantago ovata) , fibre
vegetale de grau, radacina de cicoare, tuberculi de topinambur, seminte de in, ulei esential de lamaie si ulei esential de portocale.

 De unde se poate cumpara si cat costa ?
Pretul unei cutii de 300 de grame, este undeva in jur de 40 de lei, mai depinde si de oferte sezoniere, deci il puteti cumpara cateodata si mult mai ieftin.

Online, se poate comanda, de pe ACEST SITE

A folosit cineva fibrele Complex Silueta Perfecta ? Astept pareri si comentarii in casutele de comentarii Facebook si Google Plus de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Dieta de slabit a printesei Beatrice

poza cu printesa Beatrice grasa si slaba -princess fat and slim/></a><br />
Dimineata la mic dejun a mancat afine cu ovaz fiert, la pranz: salata cu somon si orez, gustare lipii mici cu humus sau turte de ovaz cu unt de arahide, iar la cina carne de pui la gratar cu legume coapte.<br />
<br />
Cati ani are printesa Beatrice? Ce inaltime si cate kg are acum? Cat a slabit, cate kilograme a dat jos?<br />
<br />
Princesa Beatrice are 24ani, s-a nascut pe data de 8 august 1988, inaltimea ei este de 162 cm si cantareste momentan 52 de kg. Printesa a slabit peste 15 kilograme din 2008 pana in prezent.<br />
<br />
<br />
 sursa partiala <a href=In lumea moderna se pare ca si printesele trebuie sa se apuce de diete si de slabit in mod natural.
Cine e printesa Beatrice?
Printesa Beatrice de York este verisoara printului William, nepoata Reginei Marii Britanii.

In urma cu cativa ani printesa a fost fotografiata de paparazzi in costum de baie unde se vedea clar ca era grasa. In ziare au aparut pozele care desigur au fost comentate rautacios de multe persoane. Acesta este motivul pentru care s-a apucat sa slabeasca.

Cum a slabit printesa Beatrice?
In primul rand s-a apucat de sport. Are un antrenor personal de fitness si impreuna cu cativa prieteni s-a apucat sa se antreneze pentru maratonul londonez. Saptamanal alearga in jur de 32 de km adica 20 de miles.

Ce a mancat Beatrice pentru a slabi? Dieta ei de slabire a constat in schimbarea totala a meniului si practicarea sportului in mod constant.
Meniul ei a constat in fructe si legume crude si multa apa.
Un ex de reteta in cursa impotriva kilogrmelor.
www.perfecte.ro
sursa fotografie printesa Beatrice grasa si slaba

Kilomed -capsule de slabit care functioneaza


Ce este Kilomed? La ce foloseste?
Au aparut niste capsule noi numite Kilomed, care dupa demonstratii stiintifice s-a demonstreaza ca se slabeste cu ele.

Ce ingrediente sunt in capsulele Kilomed?
Aceste capsule contin ceai verde, acai berry - renumitele fructe acai care contin de sapte ori mai mutle vitamine decat orice alt fruct existent, guarana, hoodia, Ortosifon care este cunoscut si sub numele de ceai de Java,otet din mere, ciuperca kombucea , citru aurantim care este numit si portocala amaruie.

Cum administrez capsulele Kilomed?
Zilnic trebuie sa iei diminieata si seara cate 1 capsula inainte sa mananci. Capsula se ia cu 1 pahar de apa.Trebuie sa bei zilnic intre 2-3 litri de apa/lichide pe zi.

Ce contraindicatii are? Pot sa tina dieta cu kilomed adolescentii? Nu, cura de slabire cu capsulele Kilomed poate sa tina doar persoanele care au peste 18 ani. Nu au voie sa il consume femeile in sarcina si nici cand alapteaza.

Ce actiuni are asupra organismului? Cum functioneaza efectul de slabire cu Kilomed?
Kilomed are urmatoarele beneficii:KiloMed este drumul tau spre slabire, iti accelereaza metabilismul, diminueaza celulita, este arzator de grasimi, asigura o slabire eficienta, nu are efecte secundare, te energizeaza, este antioxidant, iti scade nivelul colesterolului.

Ce garantii am ca slabesc cu Kilomed? Firma care comercializeaza produsul iti da o garantie de 60 de zile. Ce inseamna? Inseamna ca daca nu reusesti sa slabesti aceste capsule iti vor da banii inapoi. Cum imi recuperez banii? Poti suna la telefonul 021.58.93.556 sau in termen de 60 de zile trebuie sa trimiti un mail pe vanzari@kilomed.ro unde vei primii detalii clare cum sa returnezi cutia desfacuta si cum sa primesti banii.
Cat costa capsula de slabit Kilomed? O cutie/flacon cu 60 de capsule are un pret de 99 de lei. In cazul in care comanzi mai multe flacoane iesi mai ieftin. De ex daca cumperi 4 flacoane primeste 3 flacoane gratis si dai doar 396 de lei.
Unde se gasesc capsulele Kilomed? In farmacii si in magazine inca nu sunt disponibile, pe internet insa poti face comanda pe site-ul acesta.

A slabit cineva cu Kilomed? A incercat cineva medicamentele Kilomed? Sunt eficiente? Chiar slabesti cu ele? Astept opinii sub articol in casuta de comentarii, sa ne spunem parerile despre acest produs.

Comprimate Antidulce pentru cura de slabire

Daca te apuci de cura de slabire, una dintre cele mai grele incercari este sa renunti la dulciuri si la tot
ce inseamna dulce.Cum pot scapa de nevoia de a manca mereu ceva dulce? O metoda naturista este o metoda fitoterapeutica propusa de cei de la Fares. Este vorba de niste comprimate -capsule numite Daphne -comprimate antidulce pentru cura de slabire.

Lista medicamente necompensate

Care sunt medicamentele care nu mai sunt compensate?
Incepand din luna iulie 2012 sunt peste 160 de medicamente care dispar de  pe lista medicamentelelor compensate. Companiile farmaceutice spun ca nu le mai compenseaza pentru ca nu aduc profit.
De unde aflu care medicament e compensat si care nu?
Mai jos am scris denumirea medicamentelor care Nu mai sunt compensate deci va trebui sa platiti mai mult pentru ele. Aici am scris doar denumirea comericala a medicamentelelor, detalii concerete puteti citi in documentul pdf de pe pagina sursei Stirile Protv.ro


OMERAN 40 - caps.gastrorez
Metoclopramid 10 mg- sol.inj
Olicard 40mg, 60 mg retart
Pentoxifilina sr zentiva 400 mg/600mg
Metoprolol Medico Uno 25mg, 50mg, 100mg
Metoprolol Succinat Polpharma 23.75 mg
Carvedicol Helcor 12,5, 25 mg
Lorista
Aciclovir MK
Hidrocortizon Fiterman 10 mg/g
Betametazona Fiterman 0.5 mg/g
Solu- Medrol Act-o-vial
Oxacilina Forte LPH 500 mg
Medoclav, 375mg,625mg
Medoclor 250,500
Vercef 250 mg/5ml
Fluconazol Medico Uno 150 mg
Almiral
Tratul 60, 120
Recoxa 15
Meloxicam 7.5 mg
Tralgit50
Tramal (R)50
Xibimer 100 mg
Neurol SR1, SR2, SR0.5
Hypnogen 10mg
Fevarin (R) 50,100
Physiotens 0.2, 0.4
Flavotan 40mg (C04AXN1)
Neblotensol 5 mg
Nebacop 5mg
Xamara 40 mg, 80 mg
Clobetasol MK
Macmiror
Arefam 200 mg
Lutinus 100 mg
Duphaston (R)
Arcoxia 60 mg
Coxtral
Mirdezel 150 mg
Neblotensol 5mg
Nebacop 5mg
Carvedihol Helcor 12.5,25mg
Neorecormon 1000Ul.0.3ml
Tralgit 50
Tramal(R)50
Lamotrigine torrent 100mg
Levetiracetam torrent 250mg, 500mg, 750mg
Metotrexat ebewe 10mg/ml
Solu-Medrol Act-o-vial
Metotrexate bellon 2,5 mg
Almiral
Tratul 60,120
Timpoptic
Novosef 500 mg im, iv
Amikozit (R) 100mg/2ml
Netromycine (R)
Fluconazol Medico Uno 150 mg
Storicin 600mg
Malirid
Neorecormon 1000l/0.3ml
Eptadone
Fludara oral 10mg
Gemcitabine polpharma 1g, 200mg
Caelyx 2mg/ml
Bleocin
Mirdezel 150 mg
Ethyol
Cliclazida ep antibiotice 30 mg
Tetraciclina clorhidrat
Mycomax INF 2mg/ml
Arzip 500mg
Tralgit 50
Tramal (R) 50
Ketoconazol MK
Fluocinolin G MK, D MK
Netromycine (R)
Reuprofen (R) 400 mg
Benzoat de benzil MK
Clarinase(R)

Plicatura Gastrica

Ce este plicatura gastrica? Informatii si descriere:

Pentru cei care vor detalii despre plicatura gastrica, voi incerca sa pun in acest articol cat mai multe date concrete despre acest procedeu de slabire- operatie slabire.
Plicatura gastrica este o operatie -un procedeu chirurgical care ajuta la slabire. Se face pe cale laparoscopica si este momentan cea mai moderna operatie in chirurgia obezitatii.

In ce consta operatia numita plicatura gastrica? Operatia chirurgicala consta in efecturarea unor pliuri in peretele gastric, dupa care pliurile se sutura cu fire chirurgicale neresorbabile. Este un procedeu restrictiv de chirurgie bariatrica unde se micsoreaza stomacul pe cale chirurgicala fara implanturi si fara agrafe metalice.

Cat slabesc cu plicatura gastrica? In urma unei astfel de operatii pentru slabire se poate pierde intre 40-70 % din excesul ponderal (adica din kilogramele in plus) in primul an.

Unde pot face operatia numita plicatura gastrica? In Romania este un centru medical numit Delta Hospital in Bucuresti care face operatii pentru chirurgia obezitatii. Pe langa plicatura gastrica, la Delta Hospital poti apela la doctori pentru operatii gastric sleeve, gastric banding (inel), gastric by-pass, diversie bilio-pancreatica.

Cat costa operatia de plicatura gastrica? Pretul este in lei si costa 18500 lei. Sincer e un pret cam piperat pentru salariile din Romania, dar cine isi permite sa faca o astfel de operatie.... In aceasta suma se include intreventia chirurgicala, anestezia, cazarea, dieta, medicamentele, materialele sanitare, controlul la 10 si 30 de zile de la operatie.

Unde este Delta Hospital? Adresa este strada Racari nr. 6A, sector 3, Bucuresti, site-ul lor web este http://deltahospital.ro
Programari se pot face la nr de telefon : *6788, fax 031-620.80.93

Cine si-a facut operatie chirurgicala pentru slabit? Poate sa ne povesteasca cineva detalii? Ce efecte are? Ati reusit sa slabit prin operatie? Astept comentarii si marturii sub articol in casuta de comentarii.

Slabesti cu prajituri?

Zilele trecute am vazut in ziarul Click un articol unde scria ca o firma din Anglia a descoperit o reteta cu care daca mananci prajituri slabesti si sa arzi calorii.
Firma care a descoperit reteta de slabit cu prajituri se numeste Klever kalories.

Ce ingrediente sunt in prajitura care slabeste?
Prajiturile sunt in forma de batoane si contin guarana, l-carnitina si ceai verde. Toate accelereaza metabolismul sa ridice temperatura corpului si sa arda caloriile.

Cat costa si unde se gasesc prajiturile pentru slabire? In Anglia o felie de prajitura are un pret de 1,39 £ care la noi ar insemna in jur de 8 lei/ron

Cate calorii are prajitura care slabeste? O felie are intre 110 si 150 de calorii si este in mai multe sortimente, adica are cocos, crema de vanilie, caise cu miere si o varianta tiramisu.

sursa articol www.thegrocer.co.uk


Voi ce parere aveti despre ideea de prajitura care slabeste? Nu era interzis sa mananci prajituri in timpul dietei? Voi mancati prajituri si cand tineti cura de slabit? Astept pareri sub articol in casuta de comentarii.

sursa fotografie 

Supliment pentru slabire rapida cu extract de ardei iute, Chilli Burner

Un produs nou pe baza de ardei iute vine in ajutorul celor care isi doresc sa slabeasca.

Conform prospectului Cilliburner este un produs revolutionar care:
- arde grasimea si te ajuta sa slabesti,
- stimuleaza metabolismul
- regleaza digestia
- elimina celulita
- folind capsulele Cilliburner arzi aproximativ 1000 kj pe zi
- opreste depunerea de grasime
- iti reduce pofta de mancare si reduce pofta de dulciuri

De ce este chilliburnet asa de special? Contine un component din ardeiul iute numit capsaicina care are efect triplu in lupta cu kilogramele.
este o substanta termogena care accelereaza metabolismul si arde caloriile.

Cum trebuie luate capsulele Chiliburner? Dozare- mod de administrare: in fiecare zi dupa micul dejun se ia 1 tableta. In cazul in care vrei o slabire mai pronuntatoare poti lua o tableta inainte de pranz.

Daca iei o capsula de Chilliburner inainte de a face sport, antrenament iti va da o energie mai mare si iti va reduce pofta de mancare dupa sfarsitul antrenamentului.

Cat slabesc cu Chiliburner ? Numarul kilogramelor pierdute pe luna este intre 2-4 kg.

Cat costa Chilliburner? O cutie are un pret mic. Intr-o doza sunt 30 de capsule. NU are efecte secundare, nu contine gluten, nici lactoza, si poate fi folosit si de vegetarieni.

Imaginea cutiei suplimentului pentru slabire rapida, Chilli Burner
Cutia suplimentului pentru slabire rapida
Chilli Burner (chiliburner)
Unde cumpar chilliburner in Romania ?

Produsul nu se mai gaseste nici online.

Aici gasiti Alte produse cu ardei iute pentru slabit

Ce contraindicatii are? Nu au voie sa il foloseasca femeile insarcinate, cele care alapteaza, cei care au ulcer gastric sau duodenal, nici cei care au hemoroizi, tuberculoza, colita ulceroasa, cei care fac chimioterapie.

Chiliburner se poate lua impreuna cu alte medicamente? Daca iei produse medicinale trebuie sa le cu o jumatate de ora inainte de a lua chiliburner

 A folosit cineva chilliburner? Ati slabit cu ele? Sunt eficiente? Veniti sa spuneti parerile voastre, sau puteti lasa un comentariu in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de facebook, google plus, sau twitter a blogului.
Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt contra produselor prezentate in articole !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Silueta perfecta Controlul apetitului

Cei de la Fares au lansat pe piata niste capsule noi pentru slabit. Numele capsulelor este Silueta perfecta controlul apetitului. Aceste capsule sunt suta la suta naturale, preparate in Romania, din plante medicinale.

Descriere produs -Silueta perfecta controlul apetitului
Prospect:
- sunt capsule recomandate in cura de slabire
- aceste capsule au ca efect reducerea poftei de mancare, iti creaza o senzatie de satietate si are efect laxativ

Ce contraindicatii si efecte secundare pot avea capsulele silueta perfecta de la Fares. Aceste capsule nu sunt recomandate copiilor care au sub 12 ani. Nici persoanele care sunt alergice sau sensibile la ingredientele din compozitia capsuleleor. Nu are efecte secundare.

Cumpara de aici capsulele Silueta Perfecta  Controlul Apetitului
Atentie insa, persoanele care sunt alergice la gluten, sufera de enteropatie glutenica,  sau sunt sensibile la grau (boala celiaca, candida albicans) pot face reactii alergice de la produs pt ca are in compozitie fibre din grau.

Ce contin capsulele ? In compozitia capsulelor sunt urmatoarele: cicoare (Cichorii radix), frunze de senna (siminichie), fibre vegetale din grau (triticum aestivum), spirulina (Spirulina platensis), hoodia gordonii

Cum se administreaza capsulele? Modul de intrebuintare: Se va lua de 3 ori pe zi cate 1 capsula, cu 30 de minute inainte de mesele principale. Capsulele se vor lua cu o cana mare de ceai sau apa.
Cat timp trebuie sa tin cura de slabit cu capsulele silueta perfecta fares? Durata este pentru 2 luni de zile. Trebuie apoi sa tii 1 luna pauza dupa care poti relua cura de slabit.

Cei de la Fares recomanda sa iei aceste capsule impreuna cu capsulele Silueta perfecta controlul greutatii.

Ce pret au aceste capsule? O cutie cu 60 de capsule costa in jur de 24 de lei. Unde gasesc pentru cumparare? Il poti cumpara in magazine cu profil naturist, sau direct pe ACEST SITE (stoc epuizat)

Despre capsulele de slabit Fares Silueta perfecta au avut loc emisiuni la Tv ( la OTV la Cafeneaua sufletelor), tema emisiunii a fost produse din plante medicinale pentru cura de slabire - in ziua de 14 iulie 2012
iar in data de 15 iulie 2012 pe canalul B1 TV la Doctor b1, a fost o emisiune cu tema Fitopreparate pentru o silueta perfecta

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Biocitrin -slabire cu lamaie

Au aparut niste capsule noi pentru slabit numite Biocitrin.  Intr-un articol din ziarul Adevarul am vazut reclama despre Biocitrin. Pentru cei care vor sa afle detalii despre Biocitrin voi descrie acest produs:

In descrirea produsului Biocitrin apare faptul ca este destinat pentru slabire si detoxifiere.
Are urmatoarele calitati:
- ajuta la slabit, eliminand kilogramele in plus fiind de un real ajutor in lupta cu kilogramele.
- iti revitalizeaza organismul
- curata corpul de toxine
- iti mentine ficatul sanatos
- iti stimuleaza functia vezicii biliare
- te ajuta sa fii sanatos
- iti imbunatateste circulatia periferica
- elimina oboseala
- accelereaza metabolismul
- regleaza colesterolul
- imbunatateste functionarea inimii
- putere de slabire stoarsa dintr-o lamaie

Ce contin capsulele Biocitrin? Contine doar ingrediente naturale pe baza de lamaie: pudra de lamaie de calitate superioara, extracte din lamaie preparete special si acid silicic coloidal.
Vitamina C din lamai ajuta organismul la arderea grasimilor si la eliminarea celulitei. Este recomandata in tratement pt obezitate, varice si boli respiratorii.

Ce efecte are acidul silicic coloidal? Este un remineralizant, are efect diuretic si anti-toxic, antiinflamator si cheratoprotector asta inseamna ca intareste parul si unghiile.

Capsulele de Biocotrin asigura o slabire reala. Datorita formulei unice kilogramele pierdute nu mai revin.

Cat costa capsulele de slabit din programul Biocitrin?  Pretul este de aproximativ 69-70 de lei pentru o cura de 7 zile. Unde se gasesc aceste capsule? Un as putea cumpara Biocitrin? Momentan poti face comanda pe site-ul www.biocitrin.ro sau la nr de telefon 021.208.70.77 in timpul saptamanii intre orele 08.00-20

Cum se administreaza biocitrin? Zilnic se iau 3 capsule. Fiind un produs concentrat garanteaza slabirea eficienta. Nu are contraindicatii si nici nu provoaca reactii adverse.

A folosit cineva Biocitrin? Ati slabit cu bio citrin? Astept mai multe pareri sub articol in casuta de comentarii.

Weight Loss - slabire rapida cu

Weight Loss - capsule pt slabire rapida
Indiferent pe ce pagina navighezi pe net dai de cate o reclama care te duce la un produs numit Weight Loss. Se pare ca aceste capsule Weight Loss contin fructele miraculoase pt slabit - fructele acai care ard grasimile rapid si in scurt timp.

Am incercat sa adun aici in articol cate mai multe date despre Weight Loss.
Prospect:
- se spune ca este cel mai bun produs de slabit din istorie
- ai rezultate in slabire uimitoare
- scapi de burta
- vei avea un abdomen plat
- slabesti in fiecare zi
- nu vei mai avea probleme cu greutatea
- iti regleaza nivelul de zahar din sange
- te incarca de energie
- este arzator de grasimi- reduce nivelul grasimilor depuse
- accelereaza metabolismul

Ce contin capsulele de Weight loss? Ingredientele sunt pe langa fructe de acai amazonian, contine extract din Guaran, extract din Garcinia Cambogia, L-carnitina si crom.

Cat slabesc cu Weigh loss- pilule de slabit? Din datele de pe site se zice ca poti slabi in 4 saptamani aproape 12 kilograme.

Cine a facut pastilele Weight loss? Producatorul este Active Food Supplements, 303 Place Pangahari Mutsamudu, Union of Comoros, +2697611442, office@activefoodsupplements.com

Ce pret are Weight Loss? O cutie cu 60 de capsule costa in jur de 137 de lei. Ai garantie de 60 de zile. Ce inseamna garantia? Daca nu slabesti in 60 de zile se zice ca iti da banii inapoi. Telefonul de contact unde eventual vei putea recupera banii, in caz ca nu ai slabit este +40 215 29 13 58!
Unde cumpara weight loss? Il poti comanda pe net pe site-ul
http://agn.medicalnewsreporter.com/ sau
http://pk.weightlossc.com/

Mod de administrare capsule Weigh loss: Cum trebuie sa iau aceste pastile de slabit? Zilnic trebuie sa iei doar 1 singura pastila, mesele trebuie sa fie usoare si trebuie sa bei multa apa.

Intrebarea mea este. A slabit cineva cu Weigh loss? Ati scapat de burta cu aceste capsule? E eficient? Are reactii adverse? Haideti pe forum pentru comentarii si pareri

Salutil -medicament pentru digestie

In acest articol voi scrie despre revizuirea unui medicament pt digestie.  In cazul in care pleci in vacanta si vrei sa ai cu tine cateva pastile pentru digestie, in caz de prevenirea unei toxiinfectii alimentare incearca Salutil.

Salulit este un produs comericalizat de Clubul Sanatatii Walmark.
In prospecrt se scrie ca acest produs e recomandat pentru urmatoarele afectiuni:
- ajuta digestia si tranzitul intestinal
- te scapa de balonare, indigestie, constipatie sau diaree.
- reface flora intestinala, este recomandat in caz de tratamente cu antibiotice
- este un medicament util pentru calatorii, in perioade obositoare si strasante pentru ca ajuta la un confort intestinal normal.

In compozitia medicamentului Salutil sunt urmatoarele ingrediente:
Combinaţie de culturi probiotice vii - 5 miliarde, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii

Cat costa Salutil? O cutie are un pret de aproximativ 20-22 de lei. Intr-o cutie sunt 10 capsule.
Cum se administreaza? Capsulele de Salutil se iau in timpul mesei 1 singura capsula pe zi, sau dupa micul dejun cu maxim 30 de minute. Doza maxima pe zi este de 3 capsule.

Salutil nu e necesar sa fie pastrat in frigider,deci il poti duce cu tine in vacanta, in concediu.
 Este un supliment alimentar. Nu este indicat administrarea de Salutil copiilor sub 3 ani.

Unde cumpar Salutil? Se gaseste in farmacii sau pe net pe site-ul www.csw.ro

Dieta cu zmeura Raspberry Ketone

Suntem in plina vara cand gasim sa cumparam sau sa culegem zmeura din belsug. Se stie clar ca zmeura ajuta la slabit. Zilele trecuta renumitul Dr. Oz a recomandat chiar un supliment pentru slabit, niste capsule pe baza de zmeura cu care slabesti rapid si eficient. In America dr.Oz chiar a isterizat lumea cu noile capsule care se numesc Raspberry Ketone si contine extract din zmeura.

Cum slabesc cu zmeura? In zmeura se gaseste un igredient numit ketona care arde grasimile rapid fara sa aibe efecte secundare asupra corpului nostru.
Din pacate in Romania inca nu se gasesc capsulele din zmeura Raspbery Kerone recomandate de dr.Oz, insa avem fructele ca atare din belsug.

Pentru a slabi cu ajutorul zmeurei putem perpara un shake cu zmeura care slabeste.
Cumpara de aici capsule de slabit u Raspberry KetoneCum fac shake pt slabit? Ingrediente necesare: zmeura, cubur de gheata, kiwi, capsuni. Se amesteca toate in blender si se bea o portie in fiecare zi.

Cat slabesc cu zmeura si in cat timp se vede ca am slabit? Dr. Oz spune ca dupa doar 5 zile de cura cu zmeura deja se vad rezultate ca incepi sa slabesti.

Despre Raspberry ketone -arzatorul de grasimi recomandat de dr.Oz se stie ca in America comenzile au urcat in topul celor mai comandate suplimente de dieta.
Prospectul spune ca  are gust de zmeura, arde mai multe calorii decat consumi, iti da energie. Este un produs care este 100% natural, opreste apetitul si nu are efecte secundare si este sigur pentru slabit.

Unde se poate comanda produsul pt slabit cu zmeura recomandat de dr.Oz ? Momentan e disponibil doar in America insa comenzi se pot face pe site-ul

O cutie de Raspberry Ketone are 60 de capsule si costa in jur de 17,79 $ +taxa de livrare
Un alt site care vinde un produs identic RaspberyKetone Pure - vinde 1 cutie cu 99$ 2+1 cutii. Adica cumperi 2 cutii si primesti una grastis
linkul site-ului este aici
In momentul in care va aparea produsul pe baza de zmeura pt slabit voi revenii cu informatii pentru a stii de unde le puteti cumpara.
"Revin cu informatii - in Romania poti cumpara capsule raspberry ketone de pe site-ul acesta O cutie costa in jur de 88 de lei.
A folosti cineva aceste caspule?? Astept comentarii pe forum
sursa partiala articol www.csid.ro

Elixir din frunze de maslin

Un produs nou aparut pe piata are calitati minunate pentru sanatate. Se numeste Elixir din frunze de
maslin si este comercializat in Romania prin grupa Life Light.

In datele din prospect elixirul din frunze de maslin are urmatoarele proprietati benefice:
- este un produs care iti da o sursa de energie si sanatate atat pentru corp, suflet si minte.
- are proprietati de intirerire - este antiaging
-  antioxidant, antiinflamator
- scade nivelul zaharului din sange
- elimina apa din organism, previne aparitia edemelor adica trateaza retentia de lichide

- ajuta la eliminarea toxinelor si metalelor grele din organism
- ajuta tensiunea arteriala si regleaza ritmul cardicac
- alunga starea de oboseala cronica, te energizeaza si te revitalizeaza
- te scapa de stres si iti imbunatateste starea psihica.
- trateaza herpesul, contine iod si actioneaza benefic asupra tiroidei.
- este de un real ajutor in tratementul cancerului, aterosclerozei si inflamatiilor.

Ce pret are si unde gasesc sa cumpar elixir din frunze de masline? Pretul este in jur de 69 lei. Il poti comanda pe internet pe site-ul  sau in magazinele Kaufland din tara in reteaua Inmedio - reviste si ziare pe rafturi langa alcachofa de laon si picaturi de slabit Xtreme slim.

Cantitatea unei sticle de elixir este de 500 ml.
Ce ingrediente are in compozitie? Elixirul din frunze de maslin contine extract din frunze de maslin, galbenele organice (calendula officinalis, zahar din struguri, arome naturale, suc de lamaie. Este un produs bio care nu contine coloranti artificiali si nic conservati.

Unde gasesti Alcachofa de laon in magazine?

Unde gasesti Alcachofa de laon in magazine?

Ieri am dat o raita prin hipermarketurile din oras si am descoperit ca in hipermarketul
Kaufland in zona de langa casele de marcat unde  se vand ziare si reviste - magazinul se numeste Inmedio se gaseste pentru cumparare Alcachofa de laon, sticlute/doze pentru slabit.

Pretul pentru cele 14 sticlute de alcachofa de laon e identic cu cel din reclama de la TV adica 19 de lei/pret de promotie.  Unii stiu ca aici la noi in Romania in loc de alcachofa de laon ii spun asa cum se aude adica scriu denumirea produsului alcaciofa de laon. Oricum produsul se poate cumpara la orice magazin Kaufland din orice oras din Romania, in zona Inmedio. 
Un alt hipermarket unde gasesti Alcachofa de laon este hipermarketul Penny. In zona caselor de marcat unde sunt puse pe rafturi bauturile fine sunt asezate si cutiile cu dozele de Alcachofa de laon - la acelasi pret.


Cat slabesc cu alcachofa de laon?
In prospectul produsului de slabire Alcachofa de laon se stie ca poti sa slabeste cu ea pana la 8 kilograme in doar 2 saptamani.

In farmacii il poti cumpara in farmaciile Dona din tara.
Sper ca va ajuta aceasta informatie, pentru ca stiu ca multe persoane nu vor sa comande de pe internet ci doresc sa il cumpere undeva la magazine, hipermarketuri care sunt aproape de ei.

Descrierea intreaga a produsului Alcachofa de laon il poti citi in articolul acesta.
http://voislabi.blogspot.ro/2011/12/alcachofa-de-laon-slabit-sanatos.html


sau comanda produsul online aici.

Unii spun ca deja au slabit cu alcachofa de laon, altii zic ca nu are nici un efect, parerile difera de la om la om...oricum va invit pe forum sa va spuneti opiniile, comentariile, sa ne spuneti ce reactii ati avut de la consumul de alcachofa de laon, se slabeste cu ele sau nu...

Criolipoliza remodelare periculoasa?

Am vazut in ziarul Cancan, ca o femeie din Bucuresti, pe nume Mihaela Mitrut, in urma unui tratament de remodelare corporala,un aparat pentru indepartatea celulitei numita Criolipoliza are arsuri de gradulII.

Ce este criolipoliza? Este o tehnologie de ultima generatie,care remodeleaza si elimina celulele grase de pe abdomne, coapse si brate. In descriere se spune ca este o metoda sigura eficienta si non invaziva.

Femeia in schimb sustine faptul ca va avea nevoie de operatie estetica pentru ca i-au ramas urme de la arsura pe 10 pe abdomen.

Puteti citi intregul articol pe www.cancan.ro

despre metoda criolipoliza si ultimele tendinte in remodelare puteti citi pe site-ul www.criolipoliza.ro

Voi ce parere aveti, cine are dreptate in acest caz? Arsura pe burta femeii se vede clar, doar ca din pacate nu a specificat firma care e vinovata, nu de alta dar presupun ca exista mai multe cabinete medicale unde se poate face Criolipoliza si nu poti spune ca toate sunt vinovate de ce a patit femeia...
Voi ce spuneti? Ceva pareri, pro sau contra?

Sanatate prin alimetatie

Cei care doresc sa isi schimbe stilul de viata, modul de manca, ca urmeze o alimentatie sanatoasa poti primi sfaturi si indrumari dintr-o carte lansata de Editura Viata si sanatate.

Cartea se numeste "Sanatate prin alimentatie" si este scrisa de Dr. George D. Pamplona-Roger. Este o carte tradusa in limba romana in care putem invata cum sa ne vindecam de orice boala prin alimentatie sanatoasa.

Cartea are 382 de pagini si a fost lansat recent in 2012.
Sunt prezentate peste 100 de alimente cu descrierea amanuntita a beneficiilor aduse de alimente pentru corpul uman.

Articolele sunt grupate pe capitole destinate tratarii afectiunilor la ochi, inima, artere, sistem nervos, aparat digestiv, aparat respirator, intestine, stomac,metabolism, tract urinar, aparatul reproducator, aparat locomotor, piele si desigur ce sa mancam in caz de infectii si cancer.

Pretul cartii este un pret promotional de 49 de lei.

Se gaseste in libraria online a editurii pe site-ul


Alcachofa forte 6

Zilele trecute a mai aparut o capsula de slabit pe baza de anghinare. E vorba de Alcahofa forte 6 care contine anghinare de laon in formula hiperconcentrata care te ajuta sa slabesti rapid.

Calitatile si avantajele anghinarei Alcachofa de laon 6 sunt:
- iti imbunatateste digestia
- reactiveaza metabolismul lent
- scade colesterolul
- te scapa de celulita
- lupta impotriva diabetului
- elimina grasimea si zaharurile
- e un produs de slabit recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati
- nu are contraindicatii
- ingredientul din anghinare numit cinarina arde grasimile eficient


De ce apare numarul 6 dupa numele anghinare de laon- alcachofa forte 6? Pentru ca este intr-o formula de 6 ori mai concentrata de anghinare si de 3 ori mai ieftina decat produsul similar.

Cat slabesc cu Alcachofa forte 6? Depinde cat timp tii dieta. Adica daca iei alcachofa forte 6 timp de 1 saptamana poti slabi pana la 5 kg, Daca vrei sa slabesti mai mult de ex 20 de kg trebuie sa tii cura 6 saptamani.

Cat costa? Preturile difera de la pachet la pachet, adica o cura de 1 saptamana are un pret de 59 lei, una de 2 saptamani 99 lei iar unda de 6 saptamani 169 de lei.

In cazul in care tii cura mai mult timp cand faci comanda primesti gratuit un aparat Body Scan.

Unde se gaseste Alcachofa forte6 ? Il poti comanda pe internet pe site-ul acesta

Va invit pe forum sa va spuneti opiniile despre produsele pe baza din anghinare, totul despre alcachofa de laon
Cine a slabit cu alcachofa? E chiar asa de eficient? Dupa ce ai slabit, te-ai ingrasat din nou?

Dieta cu chefir


Pentru a fi sanatos trebuie sa mananci sanatos. O metoda buna pentru recastigarea sanatatii este dieta cu chefir.
La ce e bun chefirul ? Ce beneficii ai daca mananci chefir ? Chefirul te ajuta sa scapi de constipatie, iti regleaza metabolismul, este unul din lactatele care previne infarctul si este recomandat de unii medici ca tratament in cancer.
Amelioreaza simptomele alergiilor, previne ateroscleroza si are putine calorii. Cu chefir se trateaza problemele de piele gen psoriazis sau herpes.

Cat timp se tine dieta cu chefir ? Conform specialistilor se tine o dieta timp de 20 de zile dupa care trebuie sa se tina pauza 10 zile. Dupa cele 10 zile daca este necesar se poate relua dieta.

Pot sa beau alcool pe timpul dietei ? Nutritionistii interzic consumarea alcoolului, a grasimilor animale, a zaharului, condimentelor si bauturilor acidulate pe parcursul dietei cu chefir.

Alimentele permise in dieta cu chefir:
- chefir/kefir zilnic 20 de zile, seminte de dovleac, seminte de in, seminte de floarea soarelui, migdale, nuci, ulei presat la rece, miere

Unde cumpar ciuperca chefir/kefir ? Pe internet sunt site-uri care ofera ciupercile de kefir gratis - trebuie  sa platesti doar transportul coletului.
De exemplu poti cumpara ciuperca de Kefir -chefir, chefir de apa din Caucaz, ciuperca tibetana, pe site-ul
www.chefir-bio.com

A tinut cineva dieta cu chefir ?? Astept opiniile voastre pe forum.
Iata aici link-ul sa vezi cum se prepara chefirul in casa -granule de khefir


sursa partiala: www.evz.ro
sursa poza:
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog