Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Livinorm curata ficatul eficient

Cei care au nevoie de un tratament pentru detoxificarea ficatului pot incerca suplimentul alimentar numit Livinorm de la Walmark.

Acest supliment contine ingrediente care sunt benefice pentru ficat. Plantele din compozitia suplimentului ajuta sa ai un ficat sanatos si reactiveaza capacitatea de regenerare a ficatului.

In compozitia Livinorm sunt: silimarina care este un extract din Armurariu; fosfatidilcolina care este un extract din soia, acid alfa-lipoic. Aceste componente combinate creaza Hepa DTX Complex -combinatie de substante active naturale care ajuta capacitatea de regenerare a ficatului.

Cele 3 componente ajuta la detoxifierea ficatului, contribuie la funtionarea normala si la regenerarea celulelor hepatice, ajuta la formarea lichidului biliar asigurand o digestie normala.

Cumpara de aici online Livinorm bun pt ficat"O cutie de Livinorm are 30 de pastile si un pret de 30 de lei. Se gaseste pentru cumparare in reteaua Walmark sau pe site-ul acesta.



Administrarea suplimentului se face zilnic cate 2 capsule.

Dupa opinia cumparatorilor Livinorm este bun pentru orice afectiune a ficatului.

Dieta Gabriela Vranceanu Firea

De cand a nascut Gabi Vranceanu Firea a slabit 14 kilograme. Daca te intrebi cum a reusit sa slabeasca, secretul ei este unul care necesita mult efort si darzenie.

Gabriela a nascut un baietel pe data de 20 mai 2012.
A trebut doar 1 luna si 1 saptamana de la nastere si totusi ea a reusit sa slabeasca masiv.

Eforturile ei se vad semnificativ.
Noaptea nu prea doarme pentru ca sta cu bebe, nu mananca nimic dupa ora 19.00.

A renuntat in timpul dietei la paine, paste fainoase si la dulciuri. Se gandeste si la sport insa momentan nu are voie sa il practice.

Personal o felicit ca a reusit sa slabeasca atat de repede. Sunt curioasa voi cum ati slabit dupa ce ati nascut? S-au dus repede kilogramele in plus?

Stiti vreun truc de slabit pentru proaspete mamici? Ce sa mananci dupa nastere ca sa slabesti? Daca aveti idei si sfaturi de slabit dupa nastere va invit pe forum sa ne scrieti si sa ne povestiti...chiar si pozele sunt binevenite - inainte si dupa slabire :))

sursa partiala articol www.libertatea.ro
sursa poza romanialibera.ro

Dieta de slabit - slabeste cu supa de pui

In mod normal pentru a slabi sanatos ar fi recomandat sa alegem metode naturale de a slabi. O metoda simpla si efienta pentru a slabi cateva kilograme intr-un timp scurt ar fi sa alegem dieta cu supe. De exemplu dieta cu supa de pui este eficienta si destul de rapida.

Totusi inainte de a incepe aceasta dieta de slabit trebuie sa iei in considerare cateva aspecte legate de sanatate. Adica trebuie sa fii 100% sanatos/sanatoasa si cu forta de viata. Nu de alta dar dieta te poate extenua atat fizic cat si mental.

Alcachofa original sau alcachofa forte?

Sincer sunt nelamurita si as dori mai multe detalii despre produsele de slabit cu alcachofa.
In Romania acum sunt pe piata mai multe feluri care contin alcachofa si nici nu mai stiu care e mai buna.

Toate au la baza anghinare. Diferenta dintre Alcachofa original si alcachofa forte este cantitatea de sticlute cu alcacofa.

Adica produsul alcachofa original contine 4 sticlute cu alcahofa care trebuie luate timp de 8 zile. Modul de administrare e destul de usor, in fiecare dimineata la micul dejun trebuie sa bei o jumatate de sticluta de alcachofa originala. Pretul pentru cura de 8 zile este de 129 de lei. Comanda pentru alcachofa original se poate face pe aici.

Despre celelalte produse care contin tot anghinare -
adica Alcachofa forte numit si anghinare de laon http://voislabi.blogspot.ro/2012/04/alcachofa-forte-anghinare-de-laon.html
sau Alcachofa de laon
http://voislabi.blogspot.ro/2011/12/alcachofa-de-laon-slabit-sanatos.html
sau ceaiul de Alcachofa
http://voislabi.blogspot.ro/2012/03/ceaiul-alcachofa.html poti citi informatii daca da-i click pe numele produsului.

Voi ce parere aveti despre alcachofa? Chiar e eficient pentru slabit sau nu?  Comentarii, idei si pareri am citit pe mai multe site-uri si bloguri, eu va invit pe forum http://forum.blogslabire.ro
sa povestim si sa discutam pe indelete despre alcachofa.

Dieta Adinei de la Heaven

Ce mănâncă vedetele? Ce dietă de slăbire urmează? Care este secretul de dietă al vedetelor? Cum reusesc vedetele sa fie mereu slabe si cu o siluetă de invidiat?

Una dintre cântăreţele din România a povestit ziarului Gandul care este secretul ei pentru a fi mereu in formă. Este vorba despre Adina Postelnicu cunoscuta ca şi Adina de la Heaven.

In primul rand Adina a renunţat de 13 ani la produsele făinoase. Adică nu mănâncă pâine, paste făinoase, grăsimi si nici ulei.  Carne consumă rar si atunci preparată la gratar.
Nu mănâncă dulciuri. Are totuşi un aliment care nu ii lipseste din meniul de dietă. E vorba de ingheţată dietetică pe care o consumă zi de zi.

Ce sport fac vedetele?? Adina de exemplu in fiecare dimineaţă face 500 de abdomene. Apoi aleargă la sală 5 kilometrii sau pe stadion face 12-13 ture după care face exerciţii de forţă la sală.

Adina are 33 de ani, o inălţime de 1,68 m şi 52 de kilograme. Spre surprinderea noastră Adina spune că a fost grasă in adolecenţă. Ea spune că a avut cu 20 de kilograme mai mult decat are acum. Adică avea in jur de 72 de kilograme.

Alina de la Heaven poate fi contactata pe site-ul Trupei Heaven unde poti asculta melodia Sunshine...http://www.trupaheaven.com/
sau pe profilul de facebook http://www.facebook.com/HeavenOfficial

Eu sunt de parere ca iţi trebuie multă voinţă şi tărie de caracter pentru a reuşi să slăbeşti atât de mult şi să renunţi la atât de multe feluri de mâncare... Mai ales acum când trăim în era mâncărurilor fast-food :))

sursa partiala articol ziarul Gândul
sursa poza -

Abecedar de nutritie -sfaturi despre alimentatia sanatoasa

Daca nu ai posibilitatea sa mergi la un nutritionist pentru sfaturi si un regim de dieta, poti cumparara o carte noua, lansata de catre prof.univ. dr Hâncu Nicolae,  Cristina Nita, si Anca Craciun.

Cartea se numeste "Abecedar de nutritie: sa devenim proprii nostri nutritionisti".

Dieta cu pastile acai -teapa sau nu?

E bine sa slabesti cu pastile?
Cand te gandesti ca vrei sa incepi o dieta de multe ori ai tendinta sa apelezi la pastile de slabit, la suplimente nutritive care sa te scape rapid de kilogramele in plus.

Citisem zilele trecute un articol in Evenimentul zilei in care se scria ca dieta cu pastilele acai ar fi o teapa.
In articol scrie cum multi romani care au vrut sa slabeasca cu acai s-au imbolnavit si practic au imbatranit inainte de vreme..

Sincer nici nu mai stiu ce sa cred. Ma gandesc ca daca incepi o dieta e important sa iti schimbi modul si stilul de viata. Adica nu e de ajuns sa iei cateva tablete pe zi si gata ai si slabit. Pe langa pastile trebuie sa faci sport macar 20 de minute pe zi, sa bei multe lichide, sa renunti la mancarea fast-food adica renunti la pizza, paste, hamburger, shaorma.

Unii zic ca nu au slabit deloc de la pastile, altii ca au reusit sa slabeasca, dar s-au ingrasat la loc si chiar au pus pe ei inca 10 kilograme in plus. Totusi mi-ar placea sa vina cineva pe forum care a slabit deja cu pastile si sa ne povesteasca in detalii experienta. Ma gandesc ca odata ce pastilele contin numai ingrediente naturale, nu prea exista posibilitatea sa aibe efecte adverse sau efecte secundare. Daca totusi apar ameteli, stari de voma, e cazul sa vizitezi un medic sau un nutritionist sau cel putin sa renunti la acele pastile...

Invit toate persoanele, indiferent de varsta sau daca sunt barbati sau femei sa ne povesteasca parerea lor despre pastilele de slabit...
Linkul forumului este http://forum.blogslabire.ro

Dieta Laura Cosoi

Laura Cosoi e o vedeta arhicunoscuta in Romania si care a aparut recent in ziare de mai multe ori dupa ce s-a despartit de iubitul ei Smiley.
Pentru ca Laura are o silueta de invidiat,  am cautat cateva detalii despre ce mananca Laura, ce dieta tine pentru a avea silueta de vedeta.
Laura e cunoscuta ca si actrita blonda din serialul "La bloc" si desigur de la "Dansez pentru tine".
Ce inaltime si greutate are Laura Cosoi?
Laura are 45 de kg si 1.68 cm inaltime. Greutatea  o mentine aproape constant.

Trucul Laurei pentru slabit este ca a renuntat treptat la carne. Dieta ei este bazata pe o dieta pe grupa de sange.Ea are grupa sanguina AII.
In alimentatia Laurei intra portii de peste la gratar si fructe de mare mai ales calamarii, creveti, legume, cartofi natur. Incearca sa manance sanatos, fara prajeli.

Daca te intrebi daca Laura Cosoi mananca sau nu dulciuri ei bine afla ca, Laura mananca prajitura de casa in ocazii rare.

Detalii si informatii despre Laura poti citi pe blogul ei personal http://lauracosoi.ro/

sursa partiala articol www.protv.ro
sursa poza cu Laura - blogul ei personal www.lauracosoi.ro

Cicoare reduce pofta de dulciuri si inlocuieste cafeaua cu succes

Ce este cicoarea? La ce se foloseste? Se poate slabi cu cicoare?

Cicoarea este o planta cu proprietati terapeutice miraculoase pentru organism. Numele in latina pentru cicoare este Cichorium intybus.

Cicoarea se poate folosi pentru detoxifierea organismului, refacerea metabolismului, eliminarea acneei si a furunculozei. Cicoarea scade colesterolul, e folosit si ca inlocuitor de cafea, intareste imunitatea.

Daca vrei sa slabesti poti lua cicoare - pentru ca reduce pofta de mancare, te scapa de efectul yo-yo dupa ce ai slabit, adica te ajuta sa ramai la greutatea ideala fara sa te ingrasi la loc. Deci cicoare e metoda ideala de ari mentine greutatea.

Dieta de slabit Miley Cyrus -Hannah Montana

Toata lumea a observat ca vedeta Miley Cyrus cunoscuta ca si Hannah Montana are o silueta perfecta. Arata foarte bine de cand s-a logodit.
Pentru a avea un corp frumos si o silueta ideala Miley a angajat un antrenor personal nutritionist numit Harley Pasternak. Acesta o ajuta cu sfaturi in nutritie si sport pentru a avea o silueta de vedeta. Cine e Harley Pasternak? Acesta este unul dintre cei mai renumiti antrenori de sport si fitness - fiind angajat de multe vedete de la Hollywood pentru a le ajuta sa slabeasca. El o antreneaza si pe Rihana.
Miley se antreneaza zilnic cu Pasternak si il ia cu ea peste tot in turnee.

Iata dieta combinata cu sportul -reteta de slabit a lui Miley Cyrus.
- dimineata face 30 minute jogging
- la mic dejun mananca batoane cu cereale si lapte
- la pranz face exercitii pe grupe musculare  de trei ori pe saptamana cate 1 ora si jumatate
- la masa de pranz consuma gratar de pui, salata si iaurt
- dupa amiaza face exercitii cardio 30 minute.
- sauna de 15 minute
- la cina mananca salata cu un gratar
- seara mai face execitii de tip cardio. Ce exercitii face Miley pt slabit? Exercitiile cardio: se catara oe funie, face exercitii cu mingea, sarituri cate 25 de minute

sursa articol www.click.ro
sursa poza cu Miley Cyrus

Cura de slabit Natalia Oreiro

Daca vrei sa slabesti dupa nastere poti incerca sa urmezi dieta de vedeta, cu care a slabit Natalia Oreiro dupa nastere.

Dupa doar 4 luni Natalia a reusit sa revina la greutatea initiala.
Secretul dietei este ca mananca sanatos si doar vegetarian.

Alimentele pe care le mananca sunt: branza, paine, tofu, seminte de in, nuci, mac, migdale, orez, peste.
La sfarsit de saptamana mananca paste, pizza sau chiftele din linte.
Si Natalia preferea mancarea mexicana, ca si Thalia.

Ma gandesc totusi ca Natalia deja avea o silueta de invidiat inainte sa nasca, probabil ca manca sanatos si se mentinea slaba fiind atenta la alimentatie, deci presupun ca nu i-a fost greu sa slabeasca din nou.


sursa articol www.acasatv.ro
sursa poza cu Natalia Oreiro

Thalia are o dieta speciala si eficienta

Cum slabesc vedetele? Iata un caz in care o vedeta cum este Thalia descrie dieta ei.
Thalia are o silueta de invidiat chiar si dupa ce a nascut. Intrebata ce fel de dieta speciala tine, Thalia a mentionat ca urmeaza o cura de slabire - o dieta personalizata recomandata de un nutritionist.

Iata ce mananca Thalia:
- dimineata cand se trezeste bea 1 ceai, 1 pahar de lapte sau 1 pahar de apa cu lamaie.

- la micul dejun mananca consistent. Prefera mancarea mexicana traditionala: carne de pui, boabe de fasole fierte, turte din malai.
- la gustare mananca fructe sau bea suc din fructe proaspete
- la pranz mananca peste sau piept de pui cu orez integral sau legume fierte.

- consuma si desert care contine compot inducit  cu zahar brun sau miere
- la cina 1 fruct si lapte degresat cu fulgi de ovaz.


Aceasta este reteta cu care Thalia a slabit raid si dupa a 2-a nastere. In dieta sunt ocazii cand in weekend Thalia rontaie si cateva bucati de ciocolata.

Thalia are acum 40 de ani, insa arata incredibil. Nu isi arata varsta deloc si are o silueta impecabila  .

Sursa articol www.acasatv.ro
sursa fotografie Thalia 2012

Digest duo - pastile pentru digestie

Dacai ai probleme cu digestia, ai arsuri la stomac, hiperaciditate,  te simti balonat(a), ai tulburari de digestie, poti incerca pastilele Digest Duo.

In compozita capsulelor Digest duo sunt urmatoarele : ulei de menta, carbonat de magneziu greu, carbonat de calciu.

O cutie de Digest duo contine 10 comprimate masticabile si 15 capsule moi.

Cum se administreaza? Cum se iau aceste capsule?

Comprimatele masticabile se iau cate 1-2 buc, de 2 ori pe zi, dupa mesele principale. Se sfarama si se lasa sa se topeasca in gura.

Comprimatele se utilizeaza daca ai exces de aciditate si hipermotilitate.


Capsulele moi se iau de cate 3-4 ori pe zi, in caz de probleme la bila, balonare, greata, varsaturi.

Cat cost Digest Duo? O cutie are un pret de aproximativ 20 lei. Se gaseste cam in toate farmaciile din Romania. Poti cumpara si comanda si pe net, pe site-urile:


Cine a folosit deja Digest Duo? Ceva pareri? Este eficient? Astept comentarii sau discuţii pe forum :)

Dieta Crina Matei



Cum se mentine slaba Crina Matei? Care este secretul siluetei?Ce cura de slabit foloseste?

Actrita Crina Matei are un fruct pe care il consuma zilnic si care o ajuta sa fie in forma de invidiat. Este vorba de pepenele rosu. Uneori chiar si la micul dejun mananca pepene rosu.

Crina Matei are 40 de ani si e in forma maxima. Se mentine cu masaje anticelulitice si masaje de tonifiere care dureaza 4 ore. Are un maseur personal. Sedintele de masaj le face de 3 ori pe saptamana.

Crina Matei are o reteta  in dieta cu care ramane slaba si la greutatea ideala.
Mananca foarte multe salate, zilnic bea 2 litri de apa, nu mananca dulciuri si mananca zilnic pepene rosu.

Crina Matei nu are site, in schimb are un blog oficial - detalii despre Crina poti citi pe http://crinamatei.blogspot.ro/

sursa articol www.click.ro


sursa foto www.cinemarx.ro

Slabeste sanatos

A venit vara si probabil te gandesti la cateva metode cu care sa slabesti sanatos.

Iata cateva idei cu care se slabeste sanatos, fara efecte adverse asupra organismului:
- renunta la painea alba
- elimina din alimentatie mancarurile care contin faina
- uita de pizza, paste, prajituri, covrigei
- in loc de dulciuri mananca fructe : banane, ananas, mere, pere, caise, portocale, cirese, capsuni, mango(fructul minune care te ajuta sa slabesti), coacaze, afine, mure, strugur, etc..
- daca ai chef de rontait in timpul dietei si nu stii ce ai voie sa mananci ca sa nu te ingrasi, intre mesele principale poti rontai alune, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, nuci, migdale, popcorn, pufuleti (mai rar)

- bea iaurt, sana, chefir - ajuta metabolismul si te vei simti mai bine (elimina balonarea, te scapa de constipatie)
- fa sport - la sala de fitness, joaca tenis, mergi cu rolele, fa kango jumps, aerobic

- daca nu ai timp sa mergi la sala, fa sport acasa cumpara-ti un aparat de fittness, o bicileta de fitness pentru acasa, o banda de alergare, ghantere,  cu care poti face miscare in timpul liber
- bea apa si ceaiuri care slabesc


Tu ce metode eficiente de slabit sanatos cunosti?? Hai pe forum sa ne dai cateva idei efiente ...

Mancand grasimi ramanem sanatosi

De multe ori cand te apuci de dieta, ai tendinta sa renunti la tot ce inseamna grasimi. O carte noua landat de Profesor dr Mencinicopschi, dr. Serban Puia Negulescu si Profesor dr. George Puia Negulescu vin in ajutorul celor care vor sa slabeasca sanatos.

 Cartea se numeste " Mancand grasimi ramanem sanatosi. Sa slabim mancand grasimi bune. Un obicei sanatos uitat astazi" .

Este o carte cu 212 pagini care ne da sfaturi in diete, ce sa mancam , care sunt grasimile bune care le poti consuma in diete.
Cartea este lansata de editura Universitara in 2012.

Comanda online cartea despre Grasimi sanatoase
Care sun grasimile bune cu care slabesti?? Grasimile sanatoase pentru organism sunt:
- uleiurile vegetale, fructele, pestii de mare adancime, scoicile, crustaceele, ouale, laptele si produsele din lapte, carnea si produsele din carne...

Cat costa cartea? Pretul cartii este de 32 de lei. Se gaseste in librarii sau online se poate face comanda pe site-ul acesta. 

-Cine a citit deja aceasta carte sau alte carti legate de sanatate si produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente informatiile ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Crema anticelulita cu extract de cafea verde

Cum pot scapa de celulita? E o intrebare frecventa in ziua de azi. O metoda de tratament cu efect  anticelulitic este crema de la Cosmetic Plant numita "
Crema anticelulita cu extract de cafea verde - forte. 

Este o crema cu care poti scapa de celulita facand masaj anticelulita acasa.

Eucerin crema gama Dermatoclean


Daca cauti creme pentru curatarea pielii dupa machiaj, creme care sa te scape de acnee poti incerca crema Eucerin. Aceste creme curata pielea eficient si delicat, iti lasa pielea sa respire.

Cei de la Eucerin au lansat o gama noua de creme numite Eucerin DermatoClean. In aceasta categorie sunt mai multe feluri de creme. Mai jos langa fiecare produs am pus si pretul lor pt cei care vor sa stie cat costa produsele Eucerin:

- crema Eucerin pt ten normal si mixt Dermatoclean gel de curatare costa in jur de 40 lei
- crema pentru ten uscat si sensibil -dermatoclean lapte demachiant deliat este de 200 ml si pretul e de 40 ron
- dermatoclean lotiune tonica care este pt toate tipurile de ten este de 200 ml si un pret de 40 lei
- dematoclean lotiune micelara 3 in 1 pt toate tipurile de ten - pret 44 ron
- dematoclean demachiant de ochi bifazic - pret aproximativ 38 lei

Aceste creme sunt fara parfum si fara alcool.

Unde gasesc creme Eucerin? Cremele se pot cumpara in toate farmaciile din Romania. Pe net ce poti cumpara si comanda online de ex. pe site-urile:
www.webfarm.ro

Poti citi mai multe detalii despre cum se folosesc aceste creme pe site-ul http://www2.eucerin.com/ro/

Tu ai folosit cremele Eucerin? Ce parere ai despre ele? Hai pe forum sa ne povesteti....
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog