Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum se mentine Elena de la Mandinga frumoasa?

Care este dieta Elenei de la Mandinga? Elena de la Mandinga a devenit destul de renumita in Romania, mai ales odata cu Eurovisionul de anul asta.

Pentru ca are o silueta de invidiat cei de la Slab sau Gras au facut un interviu cu Elena si au intrebat-o cum se mentine in forma.

Elena merge de multe ori la ore de Kangoo Jumps. Pentru a avea un abdomen plat se fereste de mancarea fast-food si face anumite exercitii speciale pentru abdomen cu kangoo jumps.

Idealul de frumusete al Elenei este Thalia.
Poti citi intregul interviu in revista Slab sau Gras sau pe site-ul www.slabsaugras.ro


sursa articol www.slabsaugras.ro
sursa foto

Duoslim spray pentru slabit

Firma care comercializeaza in Romania capsulele de slabit Duoslim Day&Night au lansat pe piata un produs nou numit Duoslim Spray Hipolipemiant.

Ce este -cum functioneaza sprayul de slabire Duoslim??

Sprayul Duoslim este un supliment alimentar care te slabeste.
Prospectul descrie spray-ul care un produs care arde grasimile, iti tonifica organismul, protejeaza ficatul, elimina toxinele din corp si regleaza colesterolul.

Cum se administreaza? Cum se foloseste Duoslim spray? Zilnic de 3 ori pe zi trebuie sa faci 2 pulverizari sublingual. Dupa pulverizare trebuie sa tii o pauza de 30 de minute si doar dupa trecerea celor 30 de minute ai voie sa bei apa sau sa mananci.

Cat pot slabi cu Duoslim? Cu sprayul de la duoslim poti slabi pana la 10 kg pe luna. Are efecte secundare? Conform descrierilor de pe site, nu are efecte secundare si nici reactii adverse pentru ca are in compozitie doar ingrediente naturale.
In spray Duoslim pt slabit se gasesc urmatoarele plante: matase se porumb, flori de coada soricelului, fructe de macese, mentha piperita, ovaz, papadie, crusin, fructe de mar, urzica, radacina de cicoare, cimbru, coada calului.

Cat costa spray Duoslim? O doza de spray duoslim hipolipemiant are un pret de 40 de lei. Se poate cumpara si comanda pe acelasi site unde se vinde Duoslim pastile. Site-ul este www.duoslim.ro

Despre marturiile celor care deja au slabit cu produsele duoslim poti citi pe site-ul Duoslim la categoria rezultate.

Cine poate spune -"am slabit cu duoslim??" e invitat/invitata pe forum sa ne dea detalii despre experienta lui/ei de slabit :))

Teste medicale -analize gratuite in Romania

Cei care au nevoie de cateve teste medicale, analize pentru a afla in ce stadiu este sanatatea lor, pot beneficia de teste medicale gratuite in perioada 20 mai 2012-  iunie 2012.

In ce orase poti face teste medicale gratis? In aceasta perioada campania pentru sanatate "Saptamana Responsabilitatii Sociale Sanofi" va face teste medicale cardiovascularre in 18 orase. Orasele sunt: Bacau, Bucuresti, Beius, Campina, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Targu Jiu, Timisoara.
Ce teste poti face gratis? Testele care nu te costa nimic vor fi: test pentru tensiunea arteriala, test glicemie, test indice glezna-brat. Rezultatele testelor ti se vor spune pe loc.

Locatiile unde se vor face testele gratuite pentru sanatate  sunt in urmatoarele locatii:
De ex pe 28 mai 2012
Luni, 28 mai 2012:
In Bucuresti testele vor fi la Baneasa Shopping City Bucuresti
In Ramniacu Valcea la Farmacia Bajan Centru bd. Calea lui Traian nr. 114
In Suceava la DSP (Directia de Sanatate Publica) str. Scurta nr. 1A
In Sibiu la Policlinica ASTRA în str. Grigore Alexandrescu nr. 1
In Beius la Cabinetele Medicale Individuale din str. Samuil Vulcan nr. 16
Pentru restul zilelor cat tine campanie vezi locatiile pe pegina www.eva.ro

Testele medicale se vor face intre orele 09.00-18.00. Nu ai voie sa mananci nimic cu 2 ore inainte de testele medicale.
sursa www.eva.ro

Programul Activia

Cei de la Activia au lansat un super program care te ajuta sa te simti mai bine. Ce trebuie sa faci ca sa participi?

Simplu intri pe pagina www.program.activia.ro unde primesti zilnic sfaturi de la 3 specialisti. Sfaturile le vei primi timp de 14 zile si sunt legate de nutritie echilibrata, sport, stil de viata, sanatate, sfaturi  simple si utile usor de urmat.

Tot pe pagina de la Activia poti vorbi pe forum cu alte prietene sau persoane interesate de programul Activia. Poti castiga si premii cu Activia .

Ce premii se pot castiga cu Activia?
In primul rand premiul cel mare este o vacanta oriunde vrei tu, un voucher de 10% reducere la produsele Activia valabil in hipermarketurile Carrefour si alte produse de stil si frumusete.

Cu iaurturile Activia de la Danone iti imbunatatesti digestia si  poti scapa in sfarsit de senzatia de balonare care apare din cauza disconfortului digestiv.

Intre pe http://program.activia.ro si descopera informatiile pe site.
Programul de la Activia - ca sa te simti bine  - Evalueaza-ti acum starea de bine!

Eu m-am inscris, voi??

Caralluma Actives pentru slabit

Pastilele de slabit Caralluma Actives au aparut si in Romania si din reclama se zice ca sunt foarte eficiente in slabit.
In primul rand din prospect reiese ca suprima pofta de mancare si arde grasimile si iti da energie pe intreaga durata a zilei. Este un produs pentru slabit bun si pentru femei si pentru barbati. Te scapa de burta inestetica si te ajuta sa ai un abdomen plat in mod rapid.

Pastilele Caralluma sunt din SUA si in compozitia pastilelor sunt urmatoarele ingrediente:
- caralluma fibriata - care este un cactus indian cu efecte de slabit - atenueaza senzatia de foame pe o perioada lunga de timp, te face sa mananci mai putin
- garcinia cambogia - care reduce senzatia de foame
- crom - reduce apetitul
- extract de ceai verde  si Hoodia Gordoni- elimina toxinele din corp
- extract din fructul Euterpe Oleracea - care creste in padurea Amazoniana si care contine o cantitate uriasa de antioxidanti. Acest extract este cel mai important ingredient care slabeste
Cat pot slabit cu Caralluma ? Din descrierile celor care l-au folosit deja se zice ca poti slabi pana la 14 kg in 2 saptamani.
Cum se administreaza Caralluma?
Se ia 1 capsula de caralluma inainte de pranz cu 1 ora si 1 pastila inainte de cina cu 1 ora. Modul de administrare l-am tradus din reclama pentru Caralluma Actives in limba engleza - videoclipul il puteti vedea si voi.
Se zice ca nu are efecte secundare. Voi ce ziceti? A slabit cineva cu caralluma?

Unde gasesc produsul Caralluma Actives? In Romania se poate comanda in mai multe locuri, momentan nu stiu daca se gaseste in farmacii sau magazine naturiste.
Uite aici cateva linkuri cu firmele care vand produse pe baza de caralluma
http://www.topcaralluma.com/ro2/
http://www.topcaralluma.com/rom2/

http://sanatatenaturala.ro

Cat costa? O cutie de Caralluma Actives are un pret de aproximativ 140-150 lei. O cutie contine 30 de capsule.




Daca te intrebi daca slabeste sau nu Caralluma, raspunsul meu este:
- e posibil sa slabesti cu aceste pastile, insa daca te-ai apucat de slabit, schimba-ti modul si stilul de viata. Incepe cu renuntatul la mancare nesanatoasa si incepe sa faci putin sport in fiecare zi.
Nu contest ca sunt eficiente, dar nu te astepta sa slabesti de la ele in acelasi timp cand mananci numai pizza, prajituri si hamburgeri. Mai pe scurt te ajuta sa slabesti daca mananci sanatos.
Ciudat este faptul ca am descoperit o reclama in care scria "cum a slabit Nicoleta Luciu?" si a aparut o pagina cu descriere despre o jurnalista numita Maria - care slabise cu Caralluma....de fapt nu avea nici o legaura cu Nicoleta...toata reclama.

Slim Intense capsule pt slabit

In cazul in care ai probleme cu greutatea, esti gras/grasa, obeza sau supraponderal/(a) si vrei sa incerci sa slabesti cu ajutorul unor pastile de slabit, poti alege de exemplu pastilele Slim Intense Gold Nutrition.

Prospectul descrie aceste pastile ca o modalitate de a te ajuta sa slabesti. Creat de firma Econutraceuticos din Portugalia, Slim intense a fost creat special pentru a te ajuta in lupta cu kilogramele.

*actualizare articol din 3 sept.2017: aparent, acest produs nu se mai gaseste pe piata, situl firmei care comercializa produsul, fiind in mentenanta de cateva luni. Recomandam in locul acestui produs, GAMA ASTA de produse pentru slabire si modelare*

Abdomen plat cu Nestle Fitness

Cei de la Nestle au lansat un program de slabit numit "Programul Abdomen Plat". Acest program de la Nestle te ajuta sa iti tonifici abdomenul, sa arzi caloriile si sa ai o dieta echilibrata.

Cum urmezi programul de slabire facut de Nestle? Intri pe site-ul dedicat programul pe www.flatbellyprogram.com unde , apoi trebuie sa ai un Iphone cu care sa descarci aplicatia pentru Iphone.

Cu ajutorul aplicatiei poti vedea videoclipuri cu exercitii pentru abdomen. Apoi gasesti si metode de ardere a calorilor dupa care poti citi sfaturi si solutii pentru dieta ta personala in profilul tau personal. IN cazul in care nu ai iphone, poti sa vezi video clipurile cu exercitii pt abdomen care te ajuta sa slabesti pe siteul nestle.

Desigur in alimenatia pentru un abdomen plat cei de la nestle recomanda cerealele integrale Fitness cu ciocolaa, fructe sau iaurt. Este vorba de pachete cu cereale nestle de 550 g . Pretul unui pachet cu crereale finess este in jur 14-15 lei. Se gasesc in hipermarketuri. De exemplu in toate magazinele Kaufland le poti cumpara.

Tu cum slabesti cu Nestle? Ai descarca deja aplicatia abdomen plat? Cine a facut si a slabit cu exercitiile din videoclipurile de pe site-ul nestle?

sursa si foto site-ul Nestle Fitness-program abdomen plat - program gratis de slabit

Dvd de fitness exercitii slabit lansat de Cori Gramescu

Antrenoarea Cori Gramescu a lansat un dvd de exercitii fitness numit LadyFit DVD Home Edition. Acest dvd este destinat in special pentru persoanele care nu au facut sport si nu pot sau nu au posibilitatea sa mearga la sala, dar vor sa slabeasca.

Ce contine dvd-ul lansat de Cori? Dvd de sport, fitness, exercitii de facut acasa.
DVD-ul lansat de Cori este facut dupa 7 ani de experienta in antrenamente si exercitii de fitness, dupa 7
pe dvd gasesti 90 de zile de antrenament acasa, 90 de zile /3 luni consultanta gratuita, cu exercitiile si dieta lui Cori poti sa slabesti pana la 9 kg cu rezultate garantate.Vei vedea pe dvd exercitii de slabit pentru tot corpul cu indicatii prezentate de Cori Gramescu.
Este cel mai bun concept de antrenament pentru femei.

Pe langa exercitiile de fitness, pe dvd gasesti si o dieta speciala.
Cum primesti consiliere gratuita de la Cori? Trebuie sa trimiti codul de comanda care este lipit pe dvd cumparat si primesti automat sfaturi si raspunsuri prin telefon sau e-mail.

 Cum i-au legatura cu Cori pentru sfaturi gratis? Telefonul de la LadyFit este 021-311.10.95 sau mobil 0726.438.348. E-mailul de contact este cori@ladyfit.ro, site-ul web unde poti comanda dvdul de exercitii fitness/aerobic este www.ladyfit.ro este vorba de un fitness club unde Cori Gramescu lucreaza.

Cat costa dvd-ul lansat de Cori? Pretul este in jur de 90 de lei. Adica te costa 1 leu pe zi pentru cele 90 de zile de antrenament si dieta.
Personal zic ca e chiar ieftin si ideal. Mai ales ca odata ce ai comandat dvd-ul iti ramane tie acasa, si poti repeta exercitiile si dieta ori de cate ori vei dori. Te si aduce in forma, slabesti si o sa te simti bine dupa ce termini dieta de 90 de zile cu exercitiile incluse.

Ce mai, bafta la slabit si sa va tineti de exercitii si dieta :) Cine se apuca de dieta si exercitiile de fitness lansate de Cori sa vina pe forum sa ne povesteasca cum slabeste :))

Carte si DVD de slabit lansata de Carmen Bruma

Cunoscuta vedeta TV Carmen Bruma lanseaza un DVD si o carte care te ajuta sa slabesti si sa ai o silueta supla in doar 6 saptamani.
Cartea si DVD-ul lansat de Carmen Bruma se numeste "3S- Sanatoasa, Supla, Satula" si  datorita exercitiilor de pe dvd iti garanteaza o SuperSilueta in 6 saptamani.
Cartea se vinde impreuna cu DVD-ul cu exercitii. Cartea este lansata in Romania cu ajutorul unei edituri particulare numite Coreus Publishing.

Cand este lansarea cartii+ dvd a lui Carmen Bruma? Unde se gasesc cartea? Unde se face
comanda pe net la cartea si dvd-ul lansat de Carmen Bruma?

Se va gasi doar pe site-ul  editurii sau si la chioscurile de ziare? Cand apare  in  librarii? Cum pot comanda, procura cartea ei?

Cartea se poate deja comanda online pe internet pe site-ul acesta.

Cat costa si ce pret are? Cartea +DVD lui Carmen Bruma are un pret de 39 lei.


Cum pot lua legatura cu Carmen Bruma? Carmen nu are site oficial si nici blog, in schimb are
un cont oficial pe Facebook unde poti comenta si chiar vorbi cu ea.

Detalii despre produsul lansat de Carmen Bruma:
Comanda de aici Pachetul 3 S Sanatoasa, Supla, Satula
Comanda de aici
Pachetul 3 S
Sanatoasa, Supla, Satula
- in primul rand este un produs unic in Romania. Contine o carte si un dvd care te invata
timp de 6 saptamani cum sa ajungi sa ai o silueta de invidiat

- este un program de slabit special creat pentru tine. Un program eficient care te ajuta sa slabesti, sa iti tonifiezi corpul si mai ales te ajuta sa iti demonstrezi ca si tu poti sa slabesti.

Mie personal imi place initiativa ei de a crea acest dvd si de a scrie o carte despre slabit. Sper sincer ca acest produs v-a ajuta multe persoane sa slabeasca si sa inceapa o viata sanatoasa .
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog