Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Algascience Ser organic anticelulita

Algascience Ser organic anticelulita

Cei de la farmaciile Sensiblu au in oferta lor un produs Melvita care are proprietati anticelulitice. Se numeste Algascience si este un ser organic anticelulitic. Ingredientele din serul   Algascience sunt: alga de mare roz Coralline, alga rosie Palmaria Palmata si alga bruna Fucus.

Acest ser anticelulitic este cronobiologic, pe timp de zi ajuta la arderea grasimilor depuse in zonele cu celulita, iar pe timp de noapte previne depunerea si formarea celulitei, reducand aspectul inestetic de coaja de portocala.

Serul Melvita Algascience se gaseste in farmaciile Sensiblu din Romania.

Algascience de la Melvita are un pret de aproximativ 137 lei

Daca a folosit deja cineva acest produs astept cateva idei si pareri despre efectul serului care te scapa de celulita.

Tu cum scapi de celulita? Ce metode bune cunosti pentru  a scapa mai repede de celulita? Hai pe forum sa povestim despre lupta cu kilogramele si lupta cu celulita, produse anticelulitice eficiente.

sursa poza - revista Blu aprilie 2012

Cura de 10 zile cu Arkopharma Extracte fluide de plante

Cura de 10 zile cu Arkopharma fluide plate fiole

Daca vrei sa te apuci de o cura de slabit, sa slabesti in mod natural, poti face o cura de 10 zile cu fiolele din extracte de plante. Este vorba despre produsul Arkopharma fluide plate sau numit si Arkopharma Extracte fluide de plante. Contine 10 fiole de cate 15 ml fiecare, fiole care te ajuta la slabit.

In compozitia fiolelor sunt urmatoarele ingrediente: ceai verde, alge brune, ananas, orthosiphos. Daca te intrebi ce este Orthosiphon atunci din descriere am aflat ca este o planta care creste in Asia si care are proprietatea de a elimina apa din tesuturi, ajuta la eliminarea renala a apei fiind un diuretic excelent.


Aceste fiole se iau zilnic cate una pe zi, fiola trebuie agitata inainte de folosire. Modul de utilizare e usor:- rupi cele doua capate ale fiolei - zonele marcate si lasi lichidul din fiola sa curga intr-un pahar pe jumatate plin cu apa. Se bea continutul zilnic. Cura trebuie sa tina 10 zile.

Pretul fiolelor Arkopharma extracte fluide din plante este in jur de 62 de lei la Sensiblu, iar pe net pretul fiolelor e in jur de 55 lei pe site-ul altor farmacii.

Gasesti aceste fiole in farmaciile Sensiblu din toata tara lista farmaciilor le gasesti pe www.sensiblu.com. sau online pe internet il poti comanda pe site-ul farmaciei Stejara de exemplu sau pe Efarma.


In aceasta luna adica in martie 2012 cei de la Sensiblu recomanda acest produs pentru slabit in catalogul lor de produse Revista Blu - aprilie 2012, alaturi de produsele Arkopharma 4321 Minceur Ghrono -comprimate si Arkopharma 4.3.2.1 Caloriattack pliculete.


Ceaiul Alcachofa

Se pare ca cei de la Telestar nu pierd timpul. Au mai adus pe piata din Romania inca un produs care ajuta la slabit. E vorba despre ceaiul Alcachofa.

Este identic cu sticlutele de alcahofa doar ca acesta este sub forma de ceai si e mai ieftin.
O cutie de ceai are 30 de plicultete care iti ajung pentru 30 de zile. Se pare ca metoda de slabit oferita de acest produs pare destul de usoara. Adica bei ceai alcachofa si slabesti mai repede.

Ingredientul de baza este desigur renumitul alcachofa care este de fapt extras de anghinare -tradus in limba romana.

O cutie de ceai ALcahofa costa 69 de lei. Se gaseste la distribuitorii telestar marketing, se poate comanda la telefon 021-40.10.880 sau pe intenet pe site-ul acesta.


Sincer ma intreb care e diferenta intre ceaiul alcachofa si produsul propriu-zis alcahofa de laon? Poate sa-mi spuna cineva niste pareri, idei??

Pretul difera desigur intre cele doua produse pentru ca ceaiul e doar 69 de ron iar sticlutele de alcachofa costa in jur de 189 de lei. Oare care e mai eficient?

Picaturi de slabit Xtreme Slim

A mai aparut un nou produs pentru slabit in Romania. Produsul se numeste Xtreme Slim si este comercializat prin Telestarshop.

Sistemul cu care slabesti rapid si comod. Xtreme slim este recomandat de catre Ninel Conde - o actrita si cantareata de origine mexicana.  Actrita a devenit celebra in urma rolului din telenovela Rebelde. Ninel este considerata una din cele mai frumoase femei din lume.

Pentru cei care se intreaba ce este Xtreme slim, ei bine pot afla ca este vorba despre niste picaturi de slabit care conform prospectului au urmatoarele beneficii asupra organismului:
- slabire rapida si eficienta
- detoxifierea organismului
- accelereaza metabolismul
- arde grasimea in exces
- iti da senzatia de satietate
- slabesti dupa doar cateva zile dupa folosirea picaturilor
- remodeleaza silueta

Modul de administrare a picaturilor xtreme slim se face in felul urmator: zilnic trebuie sa iei 10 picaturi pe zi sublingual. Trebuie sa agiti sticluta inainte de folosire.

E foarte important sa nu folositi Xtreme slim daca sunteti alergici la ingredinetele din compozitia produsului. NU e voie sa fie folosit in timpul sarcinii si nici in timpul alaptarii.

Pretul picaturilor xtreme slim este de 189 lei pentru 2 sticlute. O sticluta are 50 de ml.
Xtreme slim este un produs natural descris si ca cel mai puternic accelerator metabolic natural.
Xtreme slim se gaseste in magazinele reprezentate Telestar sau il poti cumpara online pe site-ul 

Xtreme Slim HCG este un produs spaniol care contine urmatoarele ingrediente:
- apa, acid citric, alcool, ceai verde, arome, cafeina, portocala amara (Citrus aurantium), piridoxina si crom polynicotinate.
In reclama de la TV am cazut cateva  marturii ale celor care pot spune ca au slabit cu Xtremeslim, insa as dori mai multe pareri de la persoanele care l-au folosit deja. Va astept pe forum la discutii si comentarii.

Revin aici cu niste informatii noi - am descoperit ca Xtreme slim se poate cumpara direct din magazin. Adica in hipermarketurile Kaufland din tara in zona magazinului Inmedio - unde se vand reviste si ziare pe unul din rafturi poti cumpara si xtremeslim. Dupa parerea mea e bine ca au inceput sa aduca acest produs si in magazine, nu de alta dar e mai usos sa-l cumperi asa decat sa faci comanda si sa astepti dupa colet...

Gerovital Body Slim - Cryogel modelant pentru slabit

In cazul in care cauti o crema cu proprietati modelatoare poti incerca noua crema /cryo gel de la Gerovital crema Body Slim.

Este un produs nou pentru slabit. Este un gel care este anticelulitic pentru ca lupta impotriva aspectului de coaja de portocala si remodeleaza corpul.

Alevia Diafane formula lichida pentru slabit

Cei de la Alevia au lansat pe piata un produs nou pentru slabit numit Diafane.

Ce este Diafane? Diafane este o formula lichida, sa-i spunem un suc care ajuta la slabit. Este un produs care a fost creat special pentru a te ajuta sa slabesti sanatos si rapid.

Din datele de pe prospect Diafane de la Alevia are urmatoarele caracteristici:

- ajuta in lupta cu kilogramele
- slabeste si detoxifica fiind perfect in diete si slabit
- este un produs organic
- taie pofta de mancare
- inhiba pofta de dulce
- accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor
- intareste sistemul imunitar pentru ca are in compozitie vitamine si minerale
- creste nivelul natural de enegie

Ingredientele pe care le contiene Diafane sunt: superfructul Acai, mangostan (fruct tropical indonesian), hoodia gordonii, L-carnitina, extract de ceai verde, extract din boabe de ceai verde, Cha de Burge (extract din planta Cordia Salicifolia, supresor de apetit si diuretic) si guarana.

Diafane pentru slabit se administreaza zilnic cu 2 linguri (30 ml), de 2 ori, prima data dimineata inainte de micul dejun cu o jumatate de ora, si a doua oara, la masa de pranz.

Imaginea produsului de slabit Diafane, de la AleviaO sticla de Diafane Alevia are 946 ml, si un pret de aproximativ 90 de lei.

Se poate comanda de exemplu online, de pe ACEST SITE

A folosit deja cineva formula lichida pentru slabit Diafane de la Alevia?

Daca l-ai folosit deja si vrei sa-ti spui parerea si efecte observate, te invitam pe forum  sa vorbim despre produse de slabit si efectele acestora.

De asemenea, comentariile obiective sunt binevenite si in casutele de comentarii Google Plus sau Facebook de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Alimente pentru dieta


Daca doresti sa te apuci de cura de slabire si nu stii care sunt alimentele care nu ingrasa, ce alimente sa mananci pentru a urma o dieta sanatoasa, poti incerca sa combini urmatoarele alimente care sunt fara calorii, deci nu ingrasa.

Daca te intrebi de ce nu ingrasa unele alimente? Trucul acestor alimente care au calorii negative este ca pentru a arde aceste alimente organismul nostru consuma mai multe calorii decat au cele din aceste alimente.

Iata cateva alimente perfecte intr-o dieta:
- afine, ananas, anason, anghinare, avocado
- brocoli, caise, carnea de curcan, castravetele, ceapa, capsunele, ciresele, coacazele
- conopida, dovleceii, fasolea verde si fasolea patata
- ghimbirul, gulia, grapefruitul,ginsengul, grahamul
- hreanul, kiwi, lamaia, mandarinele, mango, macese, macrisul, meiul, merele, mierea, migdalele, morcovii
- nectarinele, orezul brun, pastarnacul, pepenele rosu, pestele....

Lista contine mai multe fructe si legume dar si condimente pe care le poti citi integral pe articolul de pe site-ul www.ecuisine.ro

sursa articol Ecuisine
sursa fotografie

Tigaile Ceramicore

Am vazut o reclama la TV cu tigaile in care mancarea nu se lipeste. E vorba de tigaia Ceramicore care are suprafata ceramica neaderenta de care mancarea nu se lipeste si nu se arde.

Se pare ca in aceasta tigaie Ceramicore poti praji mancaruri delicioase fara sa folosesti ulei sau grasimi.
Tigaia se curata foarte usor dupa ce mancarea este gata fara prea mult efort.

Tigaia Ceramicore este mai speciala pentru ca are baza forma de fagure care retine si distribuie caldura catre nucleul din aluminiu al tigaii. In acest fel poti prepara mancaruri chiar si dupa ce ai luat tigaia de pe aragaz.

Tigaia Ceramicore are un diametru de 24 cm si o greutate de 2,2 kg.
Daca te intrebi cat costa aceasta tigaie, pretul Ceramicore este de 179 de ron. Daca cumpari tigaia ceramicore primesti si un set de 5 cutite, un suport de lemn si o foarfeca cadou.
Se poate gasi in reteaua magazinelor Telestarshop , se poate comanda telefonic la nr de tel 021-40.10.880 sau online pe internet pe site-ul www.telestarshop.ro

Dupa parerea mea e o investitie interesanta pentru cei care vor sa prepare mancare fara ulei in tigai speciale. Voi ce parere aveti despre tigaia ceramica Ceramicore? Va invit pe forum la discutii si comentarii despre ce tigaie e mai buna pentru gatit in bucatarie :)
Voi cu ce tigaie, vase gatiti in timpul dietei??

Gel cu microfibre si probiotice Dr Hummel

Daca aveti probleme cu colonul, constipatia, inflamatii si dureri  pe baza intestinelor, probleme la sistemul digestiv puteti incerca o cura de curatarea colonului cu gelul primbiotic de la Dr.Hummel Zoltan din Ungaria.
Este vorba despre un gel cu microfibre si probiotice care ajuta la curatarea intestinului subtine, colonului si a stomacului.Gelul cu microfibre este numit si gel probiotic sau bautura vie.

Acest gel cu microfibre este 100% pur, natural si vegetal si  are urmatoarele ingrediente in compozitie: este un produs care e foarte bogat in fibre de celuloza microbiala si apa legata, contine coloranti naturali din coaja de strugure albastru si emulsie de fructe.
Modul de administrare a gelului cu microfibre Dr Hummel este in felul urmator: doza zilnica este de 1-3 linguri inante sau in timpul meselor. Gelul cu microfibre poate fi consumat si de copii in cazul copiilor modul de dozare este in felul urmator:
- la copii care au intre 1 si 5 ani vor consuma de 3 lingurite mici
- la copii care au varsta intre 5-14 ani se va da o cantitate de 3 lingurite obisnuite pe zi.

Cura de tetoxifiere cu gelul cu microfibre nu are efecte adverse. Aceste gel aduce foarte multe beneficii organismului:
- detoxifica
- energizeaza
- te ajuta sa elimini toxinele
- elimina constipatia acuta
- curata intestinele, colonul
- te scapa de inflamatiile intestinale
- intareste sistemul imunitar

Gelul Dr.Hummel poate fi folosit si de femeile insarcinate si de cele care alapteaza pentru ca este natural 100%, nu contine nici conservanti si nici substante chimice.
- poate fi folosit si de persoanele care sufera de boli cronice
- pentru ca este un gel depurativ, este un produs care  ajuta si in slabire.

Pe site-ul  poti cumpara, comanda aceste gel Hummel la un pret de
Tot aici gasesti si marturii si pareri despre "bautura vie" gelul cu microfibre - cazuri care au incercat deja produsul si sunt super incantati de rezultate si eficienta. Poti vedea si un videoclip de prezentare care este subtritat in limba romana.
Pe sticluta numele este Mikrorostos gel Dr.Hummel. O sticla are 450 gr si un pret de 95 ron. Poti gasi si face comanda la acest gel atat pe site-ul mentionat mai sus cat si la numerele de telefon
in fiecare zi lucratoare intre orele 8.30 – 16.30 la urmatoarele numere: Romtelecom: 0260-677-558 Orange: 0744-534-558
Vodafone: 0723-659-016

Daca ai incercat deja personal acest produs te invit pe Forum sa impartasim pareri despre detoxifierea intestinelor, curatarea colonul, gelul cu microfibre, etc

Cellu Slim Elancyl impotriva celulitei rebele

Cellu slim Elancyl impotriva celulitei rebele

Daca ai probleme cu celulita si cauti metode, tratamente care inlatura celulita- aspectul de coaja de portocala poti incerca noul produs de la Elancyl numit Cellu Slim

Este un produs care are actiune eficienta impotriva celultei incrustate, celulitei rebele, pentru ca destocheaza toate tipurile de grasimi, chiar si pe cele rezistente.

Daca te intrebi este sau nu eficienta crema anticelulitica Cellu slim de la Elancyl atunci e bine sa stii ca din datele de prospect reiese faptul ca se vad rezultate demosntrate dupa 7 zile de la folosire si rezultate vizibile dupa 14 zile. Pielea devine neteda in zonele cu aspect capitonat -unde aveai probleme cu celulita, si obtii o silueta mai ferma si mai supla. Aplicarea cremei anticelulitce Cellu slim se face timp de 1 luna. Zilnic trebuie sa faci o singura aplicare in zonele cu celulita dimineata.

Ingredientele din Cellu Slim sunt ingrediente care asigura fermitate pielii si slabire eficienta. Crema contine cafeina si cecropia care au o actiune puternica de destocare a grasimilor persistente, iedera care ajuta la eliminarea toxinelor si a apei in exces, xantoxilina care incetineste si franeaza diferentierea adipocitara a celulelor grase si florizina din mar care impiedica formarea depozitelor de grasime.

Daca te intrebi cat costa Cellu Slim si unde se gaseste, ei bine e bine de stiut ca incepand din 1 martie 2012 se gaseste in toate farmaciile din tara alaruri de toate produsele pentru ingrijirea corpului marca Elancyl.

Pretul pentru Cellu Slim inca nu este publicat insa in aflu un pret exact revin cu aceasta informatie :) Pe site-urile din Franta pretule ste in jur de 27 de euro acum depinde la noi in Romania cat va costa daca tranfori din euro in lei ar fi in jur de 117 lei.

Poti citi despre femeile rebele care au testat Cellu Slim cateva review-uri pe site-ul www.cellu-slim.ro

Daca ai incercat deja produse Elancyl hai la discutii despre produse anticelulita si slabire pe forum

Slim drink PlantExtrakt


Slim Drink - un produs romanesc facut de Plant Extract care trateaza obezitatea si celulita. Slim drink contine urmatoarele ingrediente:  Fucus vesiculosus (alga marina bruna), extracte vegetale de splinuta (Solidago virgaurea), fructe de fenicul, herba inflorita de vulturica, alcool etilic de cereale 55%vol.

Este un produs fitoterapic care ajuta la normalizarea proceselor metabolice, ajuta la detoxifierea organismului, stimuleaza tiroida care secreta hormonii tiroidieni care ajuta la arderea grasimilor.
In prospect scrie ca Slim drink este recomandat in caz de obezitate pe fond de hipotiroidism  (adica esti gras/grasa din cauza tiroidei); se recomanda si in cazul in care vrei sa faci o cura de detoxifiere, in cazul existentei unor edeme sau in caz de oligurie.

Slim drink este foarte eficient in cura de slabire daca este combinata cu o dieta echilibrata si exercitii fizice.

Cumpara de aici Slim Drink pentru eliminarea obezitatiiCura de slabit cu Slim Drink se face primavara si toamna . Administrarea se face cu cate 2 lingurite pe zi cu putina apa mereu inaintea meselor principale cu 30 de minute. Cura trebuie tinuta timp de 2 saptamani.

Slim Drink este intr-o sticluta de 120 ml si are un pret de 30 lei.
Se gaseste in plafare, magazine naturiste sau online pe internet de ex pe site-ul acesta care este un site de produse naturiste



sursa poza  ARGH

Lemo Silhouette - slabesti cu extract de lime

Daca iti propui sa slabesti incepand de maine, poti incerca noul produs de slabit din extras de lamaie verde numit Lemosilhouette.

Ingredientele pastilelor LemoSilhouette sunt foarte eficiente in cura de slabire, sunt 100% naturale si sunt avizate de Institutul de Bioresurse alimentare. Lemosilhouette contine: extras din lamaie verde, ananas, aloe vera, guarana, portocal amarui (Citrus aurantium) si l'arginina. NU contine sibutramina si nici alte substante interzise.

Conform datelor din prospect LemoSilhouette ajuta la:
- pierderea rapida a kilogramelor in plus
- daca te intrebi cat poti slabi cu LemoSilhouette e bine sa stii ca, te ajuta sa slabesti in 2-4 kg pe saptamana
- are efect antioxidant
- accelereaza metabolismul
- detoxifica si regenereaza ficatul

Modul de administrare este simplu. Se ia o pastila de slabit LemoSilhouette in fiecare dimineata. Pentru ca slabirea sa fie garantate se recomanda sa iei mese usoare sarace in calorii si sa faci putina miscare.
Imagine reclama pastile de slabit lemo silhouette
Imaginea produsului lemosilhouette


Pretul Lemosihouette este de 89 lei -pachetul ce contine o cutie ce iti va ajunge timp de 2 saptamani.
In cazul in care cumperi o cantitate mai mare de exemplu faci comanda la pachetul de 2 cutii pentru 4 saptamani, platesti doar 149 lei. 

Lemosilhouette se gaseste pentru cumparare si comanda pe site-ul www.lemosilhuette.ro
 

Pe site-ul lor poti citi si cateva pareri si testimoniale ale celor care deja au slabit cu acest produs. In cazul in care deja ai incercat aceste pastile de slabit, te invit pe forum sa ne dai detalii si pareri personale

Actualizare articol din 6 febr.2016: e posibil ca preturile sa nu mai fie valide (articolul a fost scris in 2012), si forumul pe care s-a discutat despre acest produs nu mai este activ.



Chitosan - slabeste sanatos

Un supliment alimentar care te ajuta sa slabesti este suplimentul de la Kriloil numit Chitosan. Este un supliment care are la baza vasta experienta a medicinii traditionale chinezesti.  Acest supliment este facut din carapacea crabilor rosii. Carapacea crabilor rosii maritimi contine chitina, acesta fiind ingredientul de baza a acestor pastile de slabit.

In aceste pastilele cantitatea de chitosasn este in cantitate de 90 %.
Chitosanul conform datelor din prospect are urmatoarele beneficii :
- ajuta in slabire pentru ca reduce masa corporala
- scade colesterolul si trigliceridele
- este hipertensiv
- este antibacterian, detoxifica limfa
- ajuta la refacerea masei osoase pentru ca ajuta la asimilarea calciului
- reduce durerile articulatiilor

- amelioreaza functia renala
- reduce glicemia
- ajuta la mentinerea florei intestinale sanatoase
Cumpara de aci capsule pe baza de chitosan
Chitosan -pachet
promotie
- creste rezistenta fizica
- ajuta somnul
- grabeste vindecarea ranilor
- detoxifica si protejeaza ficatul
- reduce absorbtia metalelor grele

Pastilele Chitosan au urmatoarele contraindicatii: Nu se administreaza copiilor mici, nici femeilor care sunt insarcinate sau care alapteaza, Nu e voie sa il consume cei care au alergii la crustacee si moluste.
In timpul unei cure cu chitosan se administreaza zilnic in jur de 4-6 gelule pe zi inainte de mesele principale.

O cutie de Chitosan contine 200 de pastile, pretul fiind in jur de 110 lei
Chitosan se gaseste pentru comanda pe site-ul acesta. Puteti alege din peste 12-13 produse pe baza de chitosan.
A folosit cineva deja Chitosan?? Haideti pe forum daca aveti pareri despre acest produs

Slabeste cu Slimero Forte

Un produs nou de slabire numit Slimero Forte a aparut in farmacii si magazine naturiste.

Conform datelor din prospect slimero forte nu e numai un produs simplu de slabit ci este un program de pierdere in greutate, care te ajuta sa obtii un corp sanatos si atletic prin redefinirea regimului alimentar si stiului de viata. Slimero Forte este un produs de slabit la care ii face reclama Cosmina Pasarin.

Ingredientele din compozitia Slimero forte sunt urmatoarele : L-carnitina, seminte de Coix lachiryma jobi, extract din seminte de Senna Cassia, extract din frunze de dud.

Natur House Reeducare alimentara

Natur House Reeducare alimentara

Cei care isi doresc sa slabeasca odata pentru totdeauna pot opta la urmatoarea metoda de slabit.

Este vorba despre o firma numita Natur House care ofera peste 3000 de retete pentru diete personalizate, ofera suplimente naturale de slabit in mod simplu si eficient fara a avea efecte yo-yo.

Naturhouse este o firma specializata in diete si nutritie originara din Spania.
Cei de la Natur House chiar ofera consultatie medicala gratuita in reeducare alimentara.
In aproape toate judetele din tara au cate un sediu in orasele mai mari.

Daca vizitezi site-ul lor www.natur-house.ro poti alege sediul cu adresa si date de contact inclusiv numere de telefon din judetul in care locuiesti.
Numarul de telefon de la Natur House este 0369.44.89.25 -este un nr cu tarif normal

sursa partiala ziarul Click editia de luni 5 martie 2012
sursa poza site oficial Natur House

Condimente

Beneficiile condimentelor.
In urmatoare lista voi scrie cateva condimente care au proprietati benefice pentru organismul uman. Condimentele trateaza in mod natural mai multe afectiuni.

- ardei iute - stimuleaza digestia, favorizeaza respitatia, este vermifug si tonic
- chimenul- ajuta digestia si este experctorant
- cimbru - ajuta digestia, e recomandat in colita, reduce toxicitatea alimentelor
- coriandul- este recomandat in caz de indigestie, dureri abdominale, balonare, depresie
- foi de dafin - recomandat in caz de astm brosic, pinteni ososi si pentru imbunatatirea memeriei
- hreanul- stimuleaza sistemul imunitar, antiseptic
- ghimbirul - recomandat in probleme digestive, gripa, guta, stare de greata

- ienibahar - e bine de consumat in caz de hipertensiune, colici, colita, eliminarea toxinelor
- oregano -este cel mai puternic antioxidant, stimuleaza digestia si este bronhodilatator
- rozmarinul este purificator si tonic nervos
- tarhonul accelereaza digestia lenta, este vermifug si tonic
- telina creste imunitatea
- usturoiul este antiseptic, e recomandat in boli cardiovasculare si ajuta la intarirea sistemului imunitar

sursa www.click.ro

Vitamine si minerale

Organismul uman are nevoire mereu se vitamine si minerale. Acestea se pot procura prin consumul anumitor fructe si legume dar si prin din carne.

In cazul in care avem carenta de vitamine organismul nostru se dezichilibreaza . E foarte important sa luam cantitatile necesare de multivitamine si multiminerale.

Iata mai jos cateva descrieri de vitamine si minerale.
- Calciu, Magneziu si Zinc - sunt foarte importante pentru sistemul nervos, ne ajuta sa fim puternici, relaxati si sa avem dinti si oase sanatoase. Magneziu gasesti in seminte integrale si alune.
- Vitamina K este foarte importanta in oprirea hemoragiilor. Vitamina K o gasesti de exemplu in varza murata
- Vitamina C ne ajuta sa avem un sistem imunitar puternic. Gasesti vitamina C in citrice : portocale, lamai, grapefruit, kiwi
- Iodul - ajuta glanda tiroida sa funtioneze corect
- Zincul,cromul, manganul, molibdenul, vanadiul si magneziul lupta cu diabetul si reduc riscul de infarct si de cancer.
- Molibdenul se gaseste in sucul de rosii

Cumpara aici

O metoda de a lua in acelasi timp vitamine si minerale ar fi produsul de la Alevia - Vitamine si multiminerale care contine 30 de comprimate. Aceste comprimate au in compozitie urmatoarele:Vitamina, Vitamina C, VitaminaB1, VitaminaB2, Vitamina B6, VitaminaB12, Biotina, Acid pantotenic, Vitamina D, Vitamina E, Acid folic, Vitamina K, Vitamina PP, Calciu, Crom, Fier, Potasiu, Iod, Cupru, Magneziu, Fosfor, Mangan, Clor, Molibden, Seleniu, Zinc, ginseng panax, samburi de struguri, guarana, macese

O cutie are un pret de aproximativ 15 lei si se gaseste in farmacii, plafare, magazine naturiste dar si online poti face comanda pe site-ul acesta.


sursa partiala articol "Calea naturista nr 2,2011"
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog