Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alec Baldwin a slabit renuntand la zahar

Actorul Alec Baldwin a reusit sa slabeasca 13,6 kg adica in jur de 30 pounds in 4 luni. Secretul lui e unul destul de simplu. A facut efortul de a renunta la dulciuri si la tot ce contine zahar in general.
Se stie ca un ultima vreme era destul de plinut insa in prezent incepe sa-si revina la silueta pe care o avea cand era tanar.

Alec Baldwin a inceput o alimentatie si o viata sanatoasa anul trecut in toamna. Pe langa alimentatie a inceput sa faca si sport.
Daca te intrebi ce sport face Alec Baldwin ca sa slabeasca ei bine conform declaratiilor lui el face yoga cu instructoarea Hilaria Thomas, face pilates si merge cu bicileta.
Alec Baldwin recunoste faptul ca "zaharul era cu adevarat ucigator" pentru el.

Sincer acum arata mult mai bine de cand a slabit. Important este sa nu se lase de sport si sa-si mentina stilul de viata sanatoasa!

Alec Baldwin in varsta de 53 de ani e cunoscut si pentru rolul din "30 Rock" - serialul de televiziune unde joaca caracterul cu numele de Jack Donaghy.

Eu cred ca este un succes in dieta si un model de urmat, mai ales ca a aratat lumii ca, se poate slabi si la varsta de 53 de ani. Adevarul este ca nu conteaza cati ani ai, poti slabi la orice varsta doar sa ai vointa si disciplina in dieta :)

sursa articol www.antena3.ro
sursa poza si articol original in lb engleza
www.mnn.com

Neptune Krill Oil - omega 369 - cura de 90 de zile

Neptune Krill Oil - omega 369

Cei care cauta tratamente pentru colesterol si trigliceride dar si pentru articulatii pot incerca noile capsule Neptune Krill Oil numite si NKO.

Pe datele din prospect aceste capsule pe baza de ulei de krill aduc urmatoarele beneficii organismului:
- scad colesterolul rau- colesterolul negativ LDL si trigliceridele
- cresc colesterolul bun HDL
- cresc energia corpului
- previn bolile cardiovasculare
- stimuleaza sistemul imunitar si sistemul digestiv
- ajuta memoria si capacitatea de concentrare
- protejeaza impotriva razelor UV
- capsulele NKO contin de 300xori mai mult antioxidant decat vitamina A, C si E
- aceste capsule sunt mai puternice si mai eficiente decat licopenul si luteina
- NKO este de 34 de ori mai puternic decat coenzima Q10
- este de 48 de ori mai puternic decat omega 3 din peste

Pentru cei care se intreaba ce este Krill, e bine de stiut ca acesta este un crevete care creste in numar foarte mare in oceane, mai ales in oceanul Antartic.
In acest crevete se gasesc 3 substante foarte importante foarte benefice corpului uman. Aceste substante sunt - omega3 acizi grasi si EPA (eicosapen-taenoic acid) si DHA (acid docosahexaenoic) care lupta eficient impotriva inflamatiilor la nivelul circulator, digestiv dar si impotriva unor boli ale creierului.

Modul de administare a capsulelor din krill- este in felul urmator:
- in caz de inflamatii si articulatii dureroase de ia 1 capsula pe zi
- in caz de colesterol marit si trigliceride se iau 2 capsule pe zi.
O cutie de Kril Oil- omega 369 NKO- are un pret de aproximativ 372 de lei. Momentan este la pret promotional initial a avut pretul de 422 de lei.

Intr-o cutie sunt 180 de capsule. Se poate face comanda la acest produs pe site-ul www.krilloil.ro site unde se gaseste si in cantitati mai mici adica in cutii cu 30,60 sau 80 de capsule

Pe site-ul lor poti viziona si un videoclip unde gasesti detalii exacte despre krill, unde creste crevetele din care se face uleiul de krill.

Sincer mie personal mi-a placut videoclipul pentru ca e foarte explicit si dupa parerea mea te ajuta sa intelegi mai bine beneficiile krill oil asupra organismului. Videoclipul despre uleiul de krill - il poti vedea pe pagina lor principala -aici este linkul.
Daca aveti pareri depre krill oil si produsele facute din uleiul de krill va astept pe forum la discutii :)

Akay Berry - capsule de slabit soft gel

Akay Berry - capsule de slabit soft gel

Din categoria produselor din akai berry a mai aparut un produs numit Akay Berry Abc capsula soft gel.  Este vorba de niste capsule care au efect in slabire doar daca le combini cu exercitii fizice.
Ingredientul de baza este desigur cunoscutul acai.

Modul de administrare este de a lua 1 capsula o singura data pe zi inainte de a lua micul dejun. Se recomanda ca atunci cand iei pastila sa o iei cu un pahar mare de apa. In jur de 350-500 ml de apa.

O cutie de Akay Berry contine 30 de capsule care iti ajung pentru o perioada de o luna. Acest produs se gaseste pe internet pe site-ul www.slabestesigur.ro
 O cutie te costa acum in in jur de 50 de lei, este un pret promotional pentru ca pana acum avea pretul de 59 de lei, deci il iei la reducere :)) Iar daca cumperi 3 produse de la ei primesti discount de 10%.


Pe site la ei gasesti si formular de comanda dar si marturiile celor care deja au cumparat si au slabit cu Akay Berry.

Conform datelor de pe site produsele de slabit pe care le comercializeaza corespund tuturor standardelor si sunt produse sustinute se specialisti in medicina pe plan international.

Daca a folosit deja cineva produsul Akay Berry, astept pareri pe forum :)

Cum este dieta cu calorii negative??

Din categoria cure slabire o dieta de slabit mai speciala este dieta cu calorii negative.
Suna mai ciudat dar este o dieta care da rezultate in slabit. Cu aceasta dieta poti slabi pana la 4 kg in 7 zile.

Cum functioneaza dieta cu calorii negative? In principiu se bazeaza pe consumarea alimentelor care au calorii negative si de cat mai multe lichide. In timpul dietei se recomanda sa bei minim 2 litri de apa si sa eviti bauturile carbogazoase.

Ce inseamna calorii negative? Alimentele, fructele, legumele care au calorii negative nu te ingrasa ci te ajuta sa slabesti de aceea sunt recomandate in cure de slabire.

Daca te intrebi care sunt alimentele care au calorii negative, iata cateva exemple in lista de mai jos:
- Fructe cu calorii negative: ananas, struguri, mere, papaya, pepene galben, portocale, zmeura, capsuni, grapefruit
- Legume cu calorii negative: varza, broccoli, conopida, ardei, castraveti, morcovi, ceapa, usturoi, salata verde, spanac, andive, zucchini

In timpul dietei cu calorii negative poti manca fara restrictii urmatoarele alimente: carne slaba, oua tari, lapte degresat, branza de vaci, telemea fara sare, urda. Poti folosi margarina si uleiuri vegetale. Sare maxim 5 grame pe zi.

Cine a urmat dieta cu calorii negative? Astept pareri pe forum...

sursa articol www.csid.ro
si www.prodieta.ro

Tigaia Doubletta

Pentru cei care vor sa gateasca cat mai special si mai sanatos pentru intreaga familie pot incerca noua tigaie Doubletta. Este o tigaie cu un sistem special de gatit.

Cu tigaia Doubletta poti gati o mancare sanatoasa si gustoasa si asa vei avea grija de sanatatea ta si a familiei tale.
De ce este asa de speciala tigaia Doubletta? Pentru ca nu arde carnea, poti gati cu ea fara ulei, legumele nu isi pierd propietatile nutrititioale si nici vitaminele daca sunt preparate cu doubletta.
Doubletta are un sistem dublu pentru gatire adica vei putea gati 2 feluri de mancare in acelasi timp.

Tigaia Doubletta este recomandata in special persoanelor care au sau vor sa urmeze o alimentatie sanatoasa, o dieta sau un regim special de dieta.

Pentru cei care se intreaba ce poti gati cu doubletta - o idee ar fi ca in tigaia de jos rumenesti carnea iar in partea de sus a tigaii- adica in al doilea compartiment pui legumele care se vor gati in acelasi timp cu carnea.
 Doubletta are un pret de aproximativ 149 de lei si se gaseste pentru cumparare pe site-ul www.toptvshop.ro

Este un produs original, cu o calitate garantata. Se zice ca este la cel mai mic pret si daca faci comanda ti se livreaza tigaia a doua zi. Este un produs la care i se face reclama si la TV.

voi ce alimente preparati cu tigaia Doubletta? Ce retete imi recomandati??

Am vazut ca poti prepara clatite, legume sote, fripturi si multe altele cu aceasta tigaie fara sa se arda si fara sa pui nici macar un pic de ulei...

Portarul Alexander Rybka si produsul de slabit

Ieri 14 ianuarie 2011 a aparut o stire ca, portarul de la portarul lui Şahtior Doneţk echipa de fotbal din Ucraina, a fost depistat pozitiv, adica cica a folosit un produs de slabit, pentru a fi mai slab in timp redus.
Cel mai enervant lucru este ca, nu se spune cum se numeste produsul de slabit pe care l-a folosit Rybka, nu de alta dar asa, se baga toate produsele de slabit in aceeasi oala. Creeaza astfel falsa impresie ca, produsele de slabit ar fi de fapt interzise pe plan global.

Inteleg ca in lumea fotbalului e interzis sa te folosesti de produse de slabit pentru ca sunt considerate -produse de dopaj- mai ales ca fotbalistul daca le foloseste nu simte oboseala, dar ar fi bine daca s-ar spune si ce produs sau macar ce substanta era in produsul cu care a vrut sa slabeasca fotbalistul. Anul trecut tin minte ca povestea de dopaj a lui Mutu era cu sibutramina, anul asta oare ce substanta o fi?

Daca stie cineva aceasta informatie??
Am inteles ca acest portar e chiar la aceeasi echipa de fotbal unde antrena Mircea Lucescu care a suferit un accident rutier cu putin timp in urma....

sursa partiala www.realitatea.net
sursa poza 

Vegetal R - supliment alimentar vegetal Redis

Vegetal R - supliment alimentar vegetal Redis

Cei care vor sa urmeze o cura de slabire si doresc sa ia suplimente alimentare pt slabit pot incerca suplimentul vegetal numit Vegetal R de la Redis.
Din informatiile despre acest produs in prospect scrie ca este un supliment care poate inlocui mesele zilnice, are foarte putine calorii si te ajuta la slabesti rapid fara probleme.
Vegetal R nu contine grasimi si nici colesterol si are un gust placut de ciocolata. Cred ca va fi pe placul celor care vor sa slabeasca si totusi sa aibe posibilitatea de a gusta ceva cu gust de ciocolata :))

Ingredientele din compozitia suplimentului Vegetal R sunt: fibre vegetale, carbohidrati polimoleculari din porumb, izolate proteice din soia, porumb expandat, vitamina C, vitamina B6,B5, vitamina E , K,  pantotenat de calciu, proteine vegetale de calitate, glutamolacat de magneziu si arome naturale.

Este un supliment alimentar recomandat pentru cura de slabire, pentru vegetarieni, pentru cei care tin post, pentru sportivi dar si pentru copii si cei care sufera de anemii. Este un produs nou care este mineralizant, vitaminizant, regularizeaza traficul intestinal si impiedica acumularea de colesterol.

E bine de stiut ca intr-o portie de 50 de grame de Vegetal R, se gaseste necesarul minim de minerale si vitamine pentru o persoana care nu depune efort fizic sustinut.
 Pentru cei care se intreaba cum se ia Vegetal R e foarte simplu, se amesteca 30 sau 50 de gr de pudra cu apa sau lichide de 2,3 ori pe zi.

O cutie de 400g de Vegetal-R are un pret de 17 lei si se gaseste in reteauta REDIS sau il poti comanda si cumpara online pe site-ul www.redis.ro

Sincer dupa parerea mea e cam riscant sa nu mananci nimic decat suplimente alimentare dar fiecare face cum simte ca e mai bine pentru organismul lui. A mai folosit cineva Vegetal-R? Ceva contraindicatii, efecte secundare are?


Tinctura nuca neagra - detoxifiant puternic pentru organism

Tinctura nuca neagra - detoxifiant

Daca doriti sa faceti un tratament detoxifiant  si deparazitar naturist puteti incerca un tratament cu tincura din nuca neagra.
Pentru cei care se intreaba ce beneficii poate aduce tratamentul cu tinctura de nuca neagra din datele de pe prospect aceasta tinctura este recoamandata pentru urmatoarele afectiuni: reumatism, colesterol ridicat, constipatie, acnee, guta, astm, psoriazis, eczema, prurit,
herpes, ulcer varicos, disfunctii glandulare, negi, escoriatii, afectiuni gastro-intestinale  fiind de un real ajutor pentru vindecarea mucoaselor, previne infarctul miocardic.

  Foarte important! Aceasta tinctura este recomandata pentru detoxifierea organismului, util celor care necesita tratament in cancer, mai ales in tratamentul cancerului intestinal, este recomandat in caz de  candida pentru ca are proprietati fungice impotriva Candidei albicans.
Tinctura din coaja de nuca neagra ajuta la eliminarea parazitilor intestinali cum ar fi parazitul Fasciolopsis Buskii - cel responsabil de aparitia formelor de cancer, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic, Giardoza, Oxiuraza.

Cura cu tinctura din nuca negru se face timp de 18 zile. Modul de administrare difera de exemplu la copii de administreaza o jumatate de lingurita pe zi iar la adulti 1 picatura in prima zi, 2 picaturi a doua zi inainte de masa. Pentru administrarea corecta va recomand sa
cititi pagina ASTA

Pentru un efect total de detoxifiere a organismului tinctura din nuc negru se combina cu capsule de pelin Wormwood si capsule de cuisoare Cloves.
Tinctura este facuta din extract bazat pe alcool din coaja de nuca neagra inca verde. Nucul negru - denumirea stiintifica este Jugland nigra si este un arbore care creste in America de Nord. Nucul negru este cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene,
antivirale, antiparazitare si antifungice.

Daca doriti sa stiti si niste preturi la produsele de mai sus, iata niste preturi informative:
- tinctura din nuca neagra are un pret de 145 lei
- capsulele de pelin costa si se gasesc la un pret de 95 ron
- capsulele de cuisoare te costa in jur de 69 ron

Produse ce contin nuca neagra se cumpara aceste produse pe site-ul ACESTA

Textul de mai sus este un extras din cartea Dr. Hulda Clark Vindecarea tuturor formelor de cancer
Daca vizitati site-ul puteti descarca gratuit o brosura scrisa de  Dr.Clark despre paraziti si bolile generate de acestia.

Dieta Paty Navidad - 10 kg în 3 luni

Dieta Paty Navidad - 10 kg în 3 luni

În doar 3 luni, actriţa Paty  Navidad a reuşit să slăbească 10 kilograme. Vedeta are în prezent 59  de kg la 1,72 m înălţime. Se poate
spune că are măsuri de invidiat adică 92-59-93.
Ea nu s-a bazat pe o dietă rapidă ci a ales o alimentaţie sănătoasă şi un regim de slabire adecvat corpului ei.
La categoria sport, Paty face exerciţii cu mingea fittball, care este o minge aerobică care o ajută să-şi tonifieze braţele, coapsele şi abdomenul.

Pentru cei care se întreabă ce a mâncat Paty Navidad ca să slăbească, iată cum arată o zi de dietă în regimul ei de slăbire.

Dimineaţa la mic dejun mănâncă 3 albuşuri de ou cu piept de curcan sau 1 iaurt natural cu fructe sau cereale.
La prânz alege între :
- file de peşte şi legume preparate la abur
- salată de ţelină sau castraveţi cu lamâie
- ardei umplut cu ton în sos de tomate
Înainte de cină mănânca piept de curcan cu legume fără sare în mâncare
La cină 1 sandwich cu pâine prăjită cu piept de pui şi 1 pahar cu lapte degresat.

Mi se pare o dietă care necesită timp pentru prepararea mancării, mai ales pentru prânz şi cină. Ideea cu mâncatul de pâine prăjită seara nu îmi place, pentru că sunt pe ideea că pâinea îngraşă. Voi ce părere aveţi, poţi slăbi dacă manânci pâine???


sursa articol www.acasatv.ro
sursa poza

Slăbit cu noul aparat de masaj Energy King Massager

Slăbit cu noul aparat de masaj Energy King Massager

Pentru cei care sunt interesaţi de slăbit, masaje, relaxare şi tonifiere pot încerca noul aparat de masaj numit Energy King Massager.
Este un aparat ce ajută la relaxarea muşchilor încordaţi prin masaje. Este foarte uşor  de folosit, eficient şi se poate utiliza prin apăsarea unui singur buton.

Este un aparat de masaj, la care i se face reclamă la TV prin Telestar Direct Marketing.
Cei care vor folosi acest aparat pot slăbi folosind Energy King Massager, doar 10 minute  pe zi în zonele cu probleme, în zonele unde stratul de grasime trebuie să dispară.
Aparatul se poate folosi şi pentru tonifiere pentru că, vă ajută să scăpaţi de celulită, să aveţi o musculatură tonifiată, vă ajută să vă lucraţi comfortabil abdomenul, coapsele, fesele şi braţele.

În cazul în care doriţi să-l folosiţi pentru relaxare, acest aparat vă scapă de dureri musculare, vă îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, vă ajută la relaxare in mod confortabil la voi acasă şi cel mai important, vă ajută să scăpaţi de durerile de picioare, de senzaţia de picioare grele sau obosite.

Acest aparat este acum la promotie, deci e mai ieftin pentru că, are un pret de 149 de lei în loc de 179 ron cât era preţul iniţial.
Pentru cei care vor să-l cumpere şi nu ştiu unde se poate găsi, puteţi cumpăra acest  aparat de masaj în următoarele locaţii:
-În farmaciile Dona din toată ţara
-În magazinele Inmedio adresa Cora Sun Plaza, Sos. Olteniţei nr. 83C, Sect.4, Bucureşti;
la  Carrefour Tom, bd. Tomis DN2A nr. 391, Constanţa şi la Iulius Mall Cluj, Str. Al. Vaida-Voievod, nr. 53B, Cluj Napoca

- În magazinele partenere Violet shop din Brăila şi Galaţi,
- la Telestar Showroom Polus Center Cluj Napoca
- La Telestar Showroom Regina Maria BucureştiStrada Poiana Florilor 15 (intersectia Regina Maria vis-a-vis de Mitropolia Romana)
- la Telestar Showroom AFI Cotroceni Mall Blvd. Vasile Milea 4 Sector 6, Bucuresti tel.
021/448 18 82

sau puteţi face comandă direct pe site-ul Telestar Direct Marketing
www.telestarshop.ro

Dacă aţi folosit deja acest aparat de masaj, scrieţi-ne si spuneţi-ne părerea

Lactofiltrum Eco - supliment alimentar eco

Pentru cei care vor un intestin sănătos şi o piele frumoasă pot lua un supliment alimentar numit Lactofiltrum Eco.

Conform datelor din prospect Lactofiltrum are următoarele proprietăţi:
- tratează disbacteoroza intestinală. Dacă te intrebi, ce este disbacteoroza, ei bine află că, simptomele disbacteorozei sunt dureri în stomac şi meteorism.
- elimină toxinele şi alergenii
- este un adjuvant în tratamentul cu antibiotice
- are o acţiune dublă de prebiotic conţine lactuloză şi enterosorbent adică conţine lignină
- normalizează microflora intestinală
- daca iei acest supliment alimentar vei avea o piele frumoasă şi sănătoasă

Pentru cei care se intreabă, de ce bine să ia Lactofiltrum, ei bine, conform indicaţiilor acest supliment alimentar duce la dispariţia simptomelor cauzate de boli alergice, duce la dispariţia intoxicatiilor, ajută la formarea corespunzatoare a scheletului osteo-muscular la copii pentru că ajută la asimilarea mai uşoară de către organism a fierului, calciului şi vitaminelor.
Tabletele de Lactofiltrum eco conţin următoarele ingrediente: lignină hidrolizată, lactuloză, fructo-oligozaharide, amidon din cartofi, croscarmeloză sodică, magneziu stearat.

Nu au voie să ia acest supliment alimentar, cei care suferă de constipaţie acută sau cei care au intoleranţă la ingredientele Lactofiltrum.

Modul de administrare spune că se poate administra şi la copii începand cu varsta de 3 ani.
- pentru copii care au între 3 şi 6 ani se poate administra cîte 1 capsulă de 3 ori pe zi
- la copii cu vîrsta între 6 şi 14 ani se pot administra 2 capsule de 3 ori pe zi
- la copii care au peste 14 ani şi la adulţi se iau cîte 2-3 comprimate de 3 ori pe zi.

Este recomandat să vă consultaţi medicul de familie sau farmacistul înainte sa luati Lactofiltrum, adică să nu il administraţi după ureche..
O cură cu lactofiltrum trebuie să dureze între 14 şi 21 de zile.

Dacă vrei să cumperi Lactofiltrum eco şi nu stii unde se găseşte, o informaţie poate îţi vine în ajutor. Lactofiltrum se găseşte la orice farmacie din Romania, sau se poate face comandă şi pe internet pe următoarele site-uri:
www.lactofiltrum.ro - aici găseşti informaţii detaliate despre Lactofiltrum şi despre ce înseamnă şi ce este lactuloza şi lignina

O cutie cu 30 de tablete are un preţ aproximativ de 21 ron.
Daca aţi luat deja lactofiltrum eco şi aveţi păreri pe care vreţi să le împărtăsiţi cu noi, scrieţi-ne aici sau pe forum şi vom publica tot.

Între timp poţi face un test online unde poţi afla cum să slăbeşti eficient în 2012 - dietă personalizată

Microdermabraziune

Putem spune ca deja in 2012 si in Romania este la moda ca femeile dar si barbatii sa viziteze saloane de infrumusetare, pentru diferite sedinte de infrumusetare, spa, masaje si cosmetica.

Azi vom vorbi despre microdermabraziune, ce este, cum se face si ce beneficii are si la ce beauty center poti face microdermabraziune in Romania.

Ce este microdemabraziunea? Este o sedinta de infrumsetare in care se exfoliaza straturile superficiale ale pielii in special exfolierea celulelor moarte si a detritusurilor de la nivelul pielii.

Beneficiile microdermabraziunii sunt:
- reantinereste si tonifiaza tenul prin stimularea sintezei de colagen
- ajuta la diminuarea ridurilor fine
- indeparteaza petele pigmentare
- indeparteaza cicatricile de la acnee

E bine de stiut ca exista si cateva contraindicatii adica nu ai voie sa faci sedinte de microdermabraziune daca: ai leziuni de herpes activ, boli cronice cutanate: eczeme, lupus; psoriazis sau rozacee, telangiecatazii, infectii ale pielii - impetigo.

Conform indicatiilor este recomandat sa faci asemenea sedinte in caz de riduri fine, pori largi, vergeturi, pete hiperpigmentare, cicatrici post acnee

Daca te intrebi unde poti face microdermabraziune un beaty center ar fi urmatoarele Saloane unde poti scapa de riduri:
- La salonul Newskin - unde o sedinta incepe de la 35 de euro site-ul lor este www.newskin.ro
adresa lor Str. Aurel Vlaicu Nr. 137 strada incepe de linga statia de metro Stefan cel Mare, vis-a-vis de Stadionul Dinamo
- La Keiko Slim spa poti face microdermabraziune cu diamante site - http://www.keiko.ro

- Cabinetul de dermatovenerologie Myderm din Bucuresti . Pretul pentru o sedinta de microdermabraziune este in jur de 100 ron. Date de contact Clinica Myderm adresa str. Nasaud, nr. 74, Bl. 84, sc. 1, ap. 1   site http://www.dermatologie-online.ro

Pentru a avea o idee cum functioneaza tratementul de microdermabraziune vezi poza alaturata. Inainte si dupa microdemabraziune,
sursa fotografie

Slabeste cu fructe - cele mai bune fructe de slabit

Pentru cei care vor sa inceapa o dieta si ii intereseaza diete  de slabit cu fructe, iata cele mai bune fructe de slabit care te scapa  de kilogramele in plus.

1) Pe primul loc se afla strugurii. In dieta fructele sunt  foarte importante. De exemplu strugurii te vor ajuta sa slabesti repede si usor. Au un efect diuretic si te ajuta sa elimini apa acumulata in organism dar te si scapa de kilogramele in plus. Beneficiile dietei cu struguri sunt: iti amelioreaza circulatia sanguina, iti protejeaza inima, lupta impotriva cancerului, reduce riscul de Alzheimer, e bun si in   caz de hipertensiune

2) Pe locul 2 in dieta cu fructe se afla grapefruitul. Fie el alb sau roz, e foarte bun pentru detoxifiere. Daca mananci timp de 12 saptamani inainte de fiecare masa o jumatate de grepfruit poti slabi fara nici un alt efort suplimentar

3) Pe locul 3 sunt merele. Beneficiile merelor in diete sunt numeroase printre care enumeram: scad colesterolul, ajuta la slabire, trateaza dar si previne constipatia, sunt de un real ajutor in reumatism, artrita, guta, ajuta la intarirea imunitatii

4) Pe locul 4 in dieta cu fructe sunt prunele. Beneficiile prunelor in dieta sunt numeroase, cel mai important este ca elimina colesterolul ldl- numit si colesterolul rau din organism

5) urmeaza portocalele- care sunt considerate fructe anticancerigene, scad colesterolul, ajuta la o circulatie buna la nivel capilarelor, imbunatatesc structura peretilor celulari

Acesta este topul celor mai bune fructe pe care e bine sa le mananci dace vrei sa te apuci de slabit, sa ai o alimentatie sanatoasa, sa arzi grasimile cu fructe si sa devii vesel/a si sanatos/sanatoasa :))

sursa articol www.eva.ro

Voi ce fructe mancati in diete? Care au avut cele mai bune efecte in slabire? La mine personal grepfruitul si portocalele sunt in topul fructelor care m-au ajutat sa slabesc :)

Carte de slabit Metoda Gabriel scrisa de Jon Gabriel


Daca in 2012 vrei sa te apuci de slabit, e bine sa citesti si cateva carti despre slabire. O carte ar fi cartea scrisa de Jon Gabriel numita Metoda Gabriel:Cea revolutionara de transformare totala a corpului, fara dieta.

Cartea face parte din domeniul dietelor, nutritiei si sanatatii.

In aceasta carte poti invata informatii pretioase despre cum un barbat pe nume Jon a slabit 102 kg in 2 ani si jumatate. Initial a avut 185 de kilograme si acum are 83 de kg. Conform descrierii din carte el a slabit fara diete, fara suferinte si fara accese de furie impotriva propriului corp.

In lista de cuprins am selectat cateva denumiri pentru a vedea cam ce informatii vei putea citi :
- programele FAT. Adevaratul motiv pentru care esti gras
- cauzele mentale ale obezitatii
- obezitatea emotionala

- folosirea emotiilor pozitive pentru oprirea Programelor FAT
- de ce nu dau rezultate dietele
- vitalitatea, nutrimentul esential cu zero calorii
- grasimea si toxinele
- fortele pozitive care iti fac corpul sa doreasca sa fie slab

...si multe altele.

Pretul cartii este in jur de 20 de lei si il gasesti in librarii sau pe site-ul editurii Paralela 45
www.edituraparalela45.ro

Cartea este distribuita si adusa in Romania de catre Editura Paralela 45.
Aceasta carte a fost mentionata si pe site-ul Jurnalul National.

Slabeste cu Purasana - complex de slabire Bio



Daca vrei sa slabesti poti incerca o metoda bio de slabit si anume capsulele Purasana.

Aceste capsule sunt produse de catre firma Biovita. Conform informatiilor din prospect capsulele Purasana sunt:
- suplimente alimentare ce se bazeaza pe un complex de plante
- contin doar capsule vegetale pt slabit
- reduc celulita
- elimina toxinele si apa din organism
- reduce starea de oboseala
- ajuta la slabire

Pe cutie la denumire scrie si miceur slank BIO, in caz ca vrei sa cumperi aceste capsule.
O cutie cu 120 de capsule costa in jur de 64 de lei. Modul de administrare recomandat este de 6 capsule pe zi. Nu e voie sa depasesti cantitatea recomandate.

Comanda de aici online complex de slabire Purasana
Cumpara de aici Purasana
E important de stiut ca aceste capsule de slabit, suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta alimentara echilibrata si variata. Deci sa nu crezi ca daca iei doar capsulele si nu mananci nimic slabesti. E foarte gresit. Chiar daca iei pastile de slabit e foarte important sa mananci alimente sanatoase si diversificate.

Aceste pastile se gasesc in magazinele bio sau pe site-ul acesta.

Eventual poti citi despre aceste produse si in formatul tiparit al ziarului Plafar

Dupa parerea mea singurul impediment este ca nu au scris esxact ce fel de ingrediente vegetale contine....eventual daca gasesc informatii legate de ingredientele din care se compune voi reveni cu informatii detaliate :))

Capsule de slabit Pro Guarana

Daca vrei sa slabesti dupa sarbatorile de iarna o metoda ar putea fi capsulele Pro Guarana.

Este un produs Pro Natura - ce contine extract de guarana numit si Paullinia cupana fructus pulvis. Se pare ca nu are contraindicatii si nici efecte secundare.

Pe prospect scrie ca: arde grasimea, te face sa mananci mai putin, rezultatele in slabit sun garantate pentru ca este cel mai bun supliment de slabit.

Beneficiile dietei cu guarana sunt urmatoarele:
- in primul rand slabeste
- iti suprima senzatia de foame
- iti intareste imunitatea si sistemul respirator
- ajuta la inlaturarea acitului lactic
- elimina durerile de cap
- iti imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria
- te ajuta sa ai un randament fizic mai bun

Daca te intrebi cum se iau capsulele de slabire Proguarana atunci e bine sa stii ca modul de administrare este recomandat pe o perioada de 2-3 luni, zilnic trebuie sa iei 2-3 capsule inainte de masa da nu mai tarziu de ora 17. Ultima masa consistenta trebuie luata la ora 17 iar in loc de cina se mananca un iaurt.

Preturile capsulelor Proguarana difera de cantitatea pe care o comanzi. De exemplu daca cumperi o cutie cu 60 de capsule te costa 89 de ron. Cu o cutie poti slabi pana la 7 kilograme. Daca comanzi deodata 3 cutii atunci platesti 169 de ron deci daca cumperi mai mult iesi mai ieftin.
Capsule Pro Guarana se gasesc pentru comanda pe site-ul 
acesta cu produse bio si naturiste.


Pentru cei care nu stiu ce este guarana, le vin in ajutor pentru ca am adunat mai multe date despre guarana. Guarana este o planta din jungla amazoniana care are efecte care seamana cu cofeina, principalul beneficiu al pudrei de guarana este diminuarea poftei de mancare si cresterea nivelului de energie.

A folosit cineva in slabire guarana? A slabit cineva cu el? Astept pareri si discutii pe forum :))

Cura slabire cu capsula Dieto

Pentru cei care se intreaba cum pot slabi dupa Revelion si mesele copioase de dupa Sarbatorile de Iarna, o solutie ar fi o cura de slabire cu capsulele de slabit numite Dieto.
Dupa mesele copioase, dupa multe mancaruri grase, dulciuri, cozonaci, sarmalute si piftie garatat majoritatea se gandesc ca noul an 2012 sa il inceapa cu slabire, dieta si metode cu care se slabeste eficient.
Un produs de slabit pe nume Dieto vine acum in ajutorul celor care vor sa scape de kilogramele in plus acumulate.
Pe datele din prospect Dieto este un produs de slabit natural care contine 8 extracte naturale din fructe si plante care ard grasimile eficient.

Extractele din care se compune capsula de slabit Dieto sunt : extract din Hoodia Gordonii, extract din cidru de mere, extract din ceai verde, extract din guarana, extract din fucus vesiculosus, extract din seminte de senna si extract sin grapefruit


Dieto este un produs avizat de Ministerul Sanatatii din Romania.
- cu aceste pastile poti slabi rapid si in mod sanatos, fara efecte adverse
- elimina toxinele din organism
- reduce pofta de mancare
- reduce nivelul colesterolului
- opreste formarea tesuturilor adipoase
- regleaza digestia
- ofera un echilibru organismului

Daca vrei sa il cumperi si nu stii unde se gaseste, ei bine il poti comanda online pe site-ul www.dieto.ro
O cutie de capsule Dieto contine 30 de capsule si are un pret de 60 lei /ron.

Pentru cei care vor sa ia acest produs de slabit e bine sa stie ca exista cateva contraindicatii:
-pentru femeile care sunt insarcinate sau alapteaza este contraindicat sa ia capsule de slabit Dieto. Poti lua capsule de slabit doar dupa ce ai incetat perioada de alaptare.

- nu e voie sa bei alcool sau bauturi fermentate daca iei pastilele Dieto
- este indicat sa renunti si la fumat si cafea in timpul consumului de pastile de slabit.

Modul de administrare este usor si anume. Se ia cate o capsule pe zi. Nu luati mai mult de 1 capsula pe zi pentru ca excesul va poate suprasolicita organismul.
Important! Nu luati si alte produse de slabit in acelasi timp cu dieta Dieto.

Daca ai luat deja aceste produse de slabit si ai pareri pe care vrei sa le imparti cu noi, scrie-ne si vom publica articolul

Pudra care slabeste - Almased

Pudra care slabeste - Almased

Am gasit un produs de slabit numit Almased care conform datelor

din prospect este 100 % natural.
Ingredientele din care se compune sunt iaurtul, mierea si soia  sub forma de pudra. Se spune ca Almased este folosit de  sportivii de performanta care trebuie sa slabeasca intr-un timp foarte scurt.
Este o pudra de slabit care poate fi luata si de cei care au diabet de tip II.

Modul de administrare se face in mai multe etape si anume.
O lingura de pudra se dizolva in apa, iaurt, lapte dau o bautura rece sau calda si se bea dupa ce se amesteca.
Etapa I de administrare:
- se beau 3 pahare de amestec cu almased pe zi : dimineata, la
pranz si seara. In prima zi se mananca doar hrana lichida gen supe, ciorbe, ceaiuri
Etapa II - etapa de slabire
Se inlocuiesc cu Almased 2 mese pe zi. Se evita in aceasta perioada fructele
Etapa III
O masa pe zi va fi inlocuita cu almased. Aici va fi etapa de

stabilitate, ajuta pe termen lung sa slabest in ritm mai lent

Pe timpul dietei cu almased trebuie sa bei 2 litri de apa pe zi in afara de paharele cu amestecul de almased

O cutie de Almased are un pret de 129 lei o cutie de 500 gr.
Pentru cei care vor sa stie de unde se poate cumpara, pot incerca sa faca comanda pe site-ul acesta.

Sincer nu stiu daca are sau nu contraindicatii, efecte negative, eventual daca a folosit cineva Almased sa ne spuna parerea despre aceste produs.

Planuri de slabire in 2012

La multi ani 2012!! Ei bine am ajuns cu bine in noul an.Se prevesteste un an bun, spun asta pentru ca sunt optimista :))
In acest an imi propun un plan de slabire eficient si usor de urmat. Anul trecut am reusit performanta de a slabi 13 kilograme. Adica de la 80 de kg am slabit pana la 67 de kg. E bine e un pas bun, deci nimeni  nu mai poate sa spuna ca nu se poate slabi dupa varsta de 30 de ani. Ei bine, se poate slabi la orice varsta daca ai darjenia si vointa necesara.
E foarte important sa te gandesti sa-ti schimbi modul de viata, modul de a manca, obiceiurile proaste sa le inlocuiesti cu obiceiuri "sanatoase" etc.

Iata ce am invatat in 2011 legat de diete si slabire trucuri care se slabeste valabile si pentru anul 2012, reguli pentru o alimentatie sanatoasa :

- elimina painea din alimentatie daca vrei sa slabesti. Mai ales painea alba. E bine sa stii ca, daca ai intoleranta la gluten, trebuie sa elimini din alimentatie tot ce tine de produse care contin faina.
- elimina zaharul din alimentatie. Adica fara prajituri, fara ciocolata, fara corn nu nuca si cu mac :))
-  mananca cu pofta portia de mancare. Daca nu mananci paine oricum nu te poti ingrasa, adica daca mananci o friptura mare cu salata nu te ingrasa
- elimina cartofii prajiti din meniu
- nu manca maioneza si ketcup - inlocuieste-le cu pasta de tomate sau bulion, seminte de mustar
- foloseste condimente in dieta : curry, curcuma, ardei iute, maghiran, rozmarin, scrotisoara, ienibahar, frunze patrunjel, piper negru, chilli, sare de mare
- foloseste ulei de masline si otet balsamic in alimentatie

- daca ti-e foame si nu ai timp sa gatesti, in loc sa mananci un baton de ciocolata sau un covrig rontaie niste seminte de floarea soarelui, alune sau seminte de dovleac, popcorn eventual pufuleti
- bea apa. De multe ori cand iti este foame daca bei un bol cu apa sau ceai ti se potoleste foamea.
- mananca doar cand iti este cu adevarat foame. Adica nu manca din obisnuinta sau pentru ca ai vazut ceva produse de patiserie si ti s-a facut foame

- bea ceaiuri : aici recomand ceaiurile phuerh, ceai de soc, cretusca, brusture, ceai de urzica, ceai goji, ceai verde, ceai de pelin si gentiana (in caz ca te doare stomacul si esti balonat/a)
- fa sport. Zilnic daca faci macar 20 de minute de miscare in plus se vede pe cantar, garantat,
- mediteaza. Propune-ti zilnic 15 minute pentru a medita si a te relaxa

- bucura-te de viata si traieste clipa. Multumeste pentru tot ce ai in viata. Pentru toate sansele, oportunitatile si frumusetile oferite de viata de zi cu zi (cu bune si cu rele)
- legat de dieta iata un citat bun "Nu te gandi la ce nu ai voie sa mananci in timpul dietei, gandeste-te la ce poti manca pe parcursul ei" :)) cred ca e o creatie proprie :)

Cam astea ar fi sfaturile in diete recomandate pentru anul 2012. Sa fie un an bun, cu sanatate, bucurii, reusite, dragoste si pace in suflet.
La multi ani!
Eventual poti face un test online care iti va face o dieta personaliyata care te va ajuta sa slabesti rapid si eficient in 2012. Nu de alta dar sigur vrei sa arati beton la mare vara asta, nu? :)) Uite aici linkul catre testul conline pt slabit
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog