.
.

Pagini

Criolipoliza remodelare periculoasa?

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Am vazut in ziarul Cancan, ca o femeie din Bucuresti, pe nume Mihaela Mitrut, in urma unui tratament de remodelare corporala,un aparat pentru indepartatea celulitei numita Criolipoliza are arsuri de gradulII.

Ce este criolipoliza? Este o tehnologie de ultima generatie,care remodeleaza si elimina celulele grase de pe abdomne, coapse si brate. In descriere se spune ca este o metoda sigura eficienta si non invaziva.

Femeia in schimb sustine faptul ca va avea nevoie de operatie estetica pentru ca i-au ramas urme de la arsura pe 10 pe abdomen.

Puteti citi intregul articol pe www.cancan.ro

despre metoda criolipoliza si ultimele tendinte in remodelare puteti citi pe site-ul www.criolipoliza.ro

Voi ce parere aveti, cine are dreptate in acest caz? Arsura pe burta femeii se vede clar, doar ca din pacate nu a specificat firma care e vinovata, nu de alta dar presupun ca exista mai multe cabinete medicale unde se poate face Criolipoliza si nu poti spune ca toate sunt vinovate de ce a patit femeia...
Voi ce spuneti? Ceva pareri, pro sau contra?

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere