Ne citesc deja:
Urmareste Lupta cu Kilogramele prin Feed RSS/Atom
Articole prin e-mail:

Criolipoliza remodelare periculoasa?

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Am vazut in ziarul Cancan, ca o femeie din Bucuresti, pe nume Mihaela Mitrut, in urma unui tratament de remodelare corporala,un aparat pentru indepartatea celulitei numita Criolipoliza are arsuri de gradulII.

Ce este criolipoliza? Este o tehnologie de ultima generatie,care remodeleaza si elimina celulele grase de pe abdomne, coapse si brate. In descriere se spune ca este o metoda sigura eficienta si non invaziva.

Femeia in schimb sustine faptul ca va avea nevoie de operatie estetica pentru ca i-au ramas urme de la arsura pe 10 pe abdomen.

Puteti citi intregul articol pe www.cancan.ro

despre metoda criolipoliza si ultimele tendinte in remodelare puteti citi pe site-ul www.criolipoliza.ro

Voi ce parere aveti, cine are dreptate in acest caz? Arsura pe burta femeii se vede clar, doar ca din pacate nu a specificat firma care e vinovata, nu de alta dar presupun ca exista mai multe cabinete medicale unde se poate face Criolipoliza si nu poti spune ca toate sunt vinovate de ce a patit femeia...
Voi ce spuneti? Ceva pareri, pro sau contra?Cautare intre articole

Sunt peste 1600 de articole pe blog !  Puteti gasi articole legate de un anumit cuvant, un produs, sau un termen ce va intereseaza, introducand orice termen in casuta de cautare si dand click pe "Cautare" sau tastand ENTER.Bannere parteneri