.

Chilliburner capsule slabitNavighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Un produs nou pe baza de ardei iute vine in ajutorul celor care isi doresc sa slabeasca.

Conform prospectului Cilliburner este un produs revolutionar care:
- arde grasimea si te ajuta sa slabesti,
- stimuleaza metabolismul
- regleaza digestia
- elimina celulita
- folind capsulele Cilliburner arzi aproximativ 1000 kj pe zi
- opreste depunerea de grasime
- iti reduce pofta de mancare si reduce pofta de dulciuri

De ce este chilliburnet asa de special? Contine un component din ardeiul iute numit capsaicina care are efect triplu in lupta cu kilogramele.
este o substanta termogena care accelereaza metabolismul si arde caloriile.

Cum trebuie luate capsulele Chiliburner? Dozare- mod de administrare: in fiecare zi dupa micul dejun se ia 1 tableta. In cazul in care vrei o slabire mai pronuntatoare poti lua o tableta inainte de pranz.

Daca iei o capsula de Chilliburner inainte de a face sport, antrenament iti va da o energie mai mare si iti va reduce pofta de mancare dupa sfarsitul antrenamentului.

Cat slabesc cu Chiliburner? Numarul kilogramelor pierdute pe luna este intre 2-4 kg.

Cat costa Chilliburner? O cutie are un pret de 120 lei/ron. Intr-o doza sunt 30 de capsule. NU are efecte secundare, nu contine gluten, nici lactoza, si poate fi folosit si de vegetarieni.

Unde cumpar chilliburner in Romania. Nu se gaseste in magazine si nici in farmacii, e disponibil doar pe internet pe site-ul
http://www.chilliburner.ro/ comanda se face in rubrica Eshop

Ce contraindicatii are? Nu au voie sa il foloseasca femeile insarcinate, cele care alapteaza, cei care au ulcer gastric sau duodenal, nici cei care au hemoroizi, tuberculoza, colita ulceroasa, cei care fac chimioterapie.

Chiliburner de poate lua impreuna cu alte medicamente? Daca iei produse medicinale trebuie sa le iei inainte cu o jumatate de ora inainte de a lua chiliburner
 A folosit cineva chilliburner? Ati slabit cu ele? Sunt eficiente? Veniti pe forum sa spuneti parerile voastre...

Niciun comentariu :

Pagina Google Plus

Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos