Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Abecedar de nutritie -sfaturi despre alimentatia sanatoasa

Daca nu ai posibilitatea sa mergi la un nutritionist pentru sfaturi si un regim de dieta, poti cumparara o carte noua, lansata de catre prof.univ. dr Hâncu Nicolae,  Cristina Nita, si Anca Craciun.

Cartea se numeste "Abecedar de nutritie: sa devenim proprii nostri nutritionisti".



Imaginea cartii ABECEDAR de nutritie - autori Nicolae Hancu, Cristina Nita, Anca Craciun
Coperta cartii "Abecedar de nutritie"
Cartea are 215 pagini si a fost lansata in 2012 de Editura "Sanatatea Press Group" .

Cuprinde 10 lectii esentiale despre cum sa mancam sanatos, ce inseamna alimentatia sanatoasa, care sunt alimentele sanatoase,  descrieri si informatii despre calorii, grasimi, vitamine si proteine.

In abecedarul de nutritie vei gasi ce alimente trebuie sa cuprinda fiecare meniu al zilei pentru a te hrani sanatos.

Acest meniu zilnic, recomandat de autorii cartii, este realizat dupa regula celor 3S : simplu, sigur, sanatos.

Tot din aceasta carte vei afla totul despre o dieta echilibrata, si cum sa urmezi si sa respecti  "piramida alimentara", precum si parerea specialistilor, daca e sau nu bine, sa mananci seara.

Cat costa cartea de diete si nutritie "Abecedar de nutritie" ?

Cartea are un pret de 46 de lei.

Actualizare (iulie 2014) : in acest moment, cartea se poate cumpara la doar 33 de lei !

De unde poti cumpara si comanda cartea ? Pe ACEST SITE

Personal ma bucura faptul ca incep si in Romania sa apara tot mai multe carti cu si despre nutritie, pentru ca, uitandu-ne in jurul nostru, la cat de multi oameni sunt supraponderali, indopandu-se cu hamburgheri, ne dam seama imediat, ca este o necesitate (aparitia cartilor de acest gen, adica, .... NU hamburgherii :)     )

Acest abecedar de nutritie este o carte care ar trebui sa fie in fiecare casa a caror locatari, "single" sau membri ai unei familii, vor sa urmeze toti o alimentatie sanatoasa, si sa aibe un stil de viata echilibrat si din punct de vedere alimentar.

Ati cumparat deja cartea "Abecedar de nutritie" ? Ati citit-o, ati inceput sa aplicati sfaturile de nutritie in viata personala ? Ce parere aveti despre carte ? V-a ajutat sa va schimbati stilul de viata, intr-unul mai sanatos, mai bun ?

Asteptam comentariile si parerile obiective in casuta de comentarii de sub articol, sau pe unul din paginile de social media ale blogului. (facebook & google plus, si forum)


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog