Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu Slimero Forte

Un produs nou de slabire numit Slimero Forte a aparut in farmacii si magazine naturiste.

Conform datelor din prospect slimero forte nu e numai un produs simplu de slabit ci este un program de pierdere in greutate, care te ajuta sa obtii un corp sanatos si atletic prin redefinirea regimului alimentar si stiului de viata. Slimero Forte este un produs de slabit la care ii face reclama Cosmina Pasarin.

Ingredientele din compozitia Slimero forte sunt urmatoarele : L-carnitina, seminte de Coix lachiryma jobi, extract din seminte de Senna Cassia, extract din frunze de dud.



Consumarea de capsule Slimeroforte poate avea urmatoarele efecte secundare :
- poate provoca o senzatie accentuata de sete - care se remediaza prin consumarea de multe lichide (apa, ceaiuri)
- intarzie somnul (in caz ca nu poti adormi de la Slimero forte - poti bea seara inainte de culcare o cana de lapte degresat cald
- accelereaza ritmul cardiac
- in cazul in care ti se face greata sau ametesti de la capsulele luate trebuie sa reduci doza de pastile luate la 1 buc iar daca simptomele persista atunci trebuie neaparat sa intrerupi dieta cu pastilele slimero.

Aparent, produsul de slabit, care
nu se mai gaseste pe piata din Romania
Modul de administrare Slimero forte: Se ia o capsula dimineata, inainte sau dupa micul dejun cu multa apa. NU ai voie sa iei mai multe capsule in acelasi timp.

Exista si contraindicatii adica nu au voie sa il ia femeile insarcinate si nici cele care alapteaza. Nici persoanele care au sub 18 ani. Nici persoanele care au hipertensiune, boli cardiovasculare, hipertiroide, insuficienta renala sau hepatica.

O cutie de Slimero forte contine 30 de capsule si pretul este in jur de 96,90 lei. Este un produs marca Mad House. Slimero forte se gaseste in magazinele naturiste, plafare dar si pe internet se poate cumpara pe site-ul  www.farmaciaverde.ro



Actualizare articol din 1martie2016: se pare ca produsul nu mai e de gasit la nici un comerciant online, din Romania.

Va putem recomanda insa GAMA SLIMERO  , care se gaseste AICI

Ati folosit slimero forte in dieta voastra, in cura de slabire ? Efecte, rezultate, pareri ? Lasati comentariile voastre in casutele de comentarii de sub articol, sau pe paginile de Google Plus si Facebook ale blogului


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog