.

Ulei din samburi de struguri



Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Ulei din samburi de struguri.

Am vazut ca a aparut un ulei din samburi de struguri care este foarte sanatos. Pentru ca am vrut sa stiu la ce se foloseste am cauta prospectul produsului. Este un ulei marca Mayam, este un ulei vegetal pur rafinat si la nume scrie pe sticluta ulei din seminte de struguri (vitis vinifera seed oil).

Este un ulei folosit pentru cosmetice fiind recomandat pentru: - cei care au tenul gras predispus la acnee - se recomanda si pentru cei cu ten uscat, deteriorat - restabileste elasticitatea pielii - daca il aplici pe par iti face un par matasos - amelioreaza ridurile , are efect antiimbatranire - inbunatateste textura si tonusul pieli.

Ca si mod de utilizare pentru cei care vor sa stie cum se foloseste uleiul de struguri, metoda este in felul urmator: - se aplica direct pe piele in strare nediluata - se aplica pe firele de par proaspat spalat, sau il poti folosi ca ingredient in masca pentru par.

Se poate folosi si ca ingredient in prepararea uleiurilor de masaj, combinat cu uleiuri esentiale. O sticla are 100 de ml si are un pret de aproximativ 25 lei.

Gasesti ulei din sambure de struguri in magazinele naturiste sau il poti cumpara online de exemplu pe site-ul www.naturo.ro

Sincer ma tenteaza si pe mine sa cumpar o sticluta cu acest ulei, mai ales ca e recomandat pentru masaje.
Eventual daca l-a folosit deja cineva si poate sa ne spuna cateva pareri despre acest ulei...il ascultam cu placere...

Niciun comentariu :

Pagina Google Plus

Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos