.
.

Pagini

Silimarina -tratament pentru ficat

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Ce este silimarina?
Informatii despre silimarina: Silimarina cunoscuta si sub denumirea de silimarin sau silimarine este o substanta cu proprietati hepato-protectoare. Adica este de un real ajutor in tratamente pentru ficat. In magazinele naturiste au aparut mai multe suplimente alimentare ce contin silimarina. Ce proprietati are silimarina? In primul rand contine un complex de flavonoide: silicristina, silibina, silidianina. Silimarina se gaseste in semintele de armurariu, in planta cu acelasi nume.

Pentru ce boli este recomandat administrarea de silimarina? Silimarina se recomanda in tratamente pentru ciroza, hepatita, insuficienta hepatica si se recomanda si persoanelor care lucreaza in medii toxice, ajuta in caz de afectiuni cardiace (hipotensiune), insuficienta renala, dar si in surmenaj, migrene.

Exista mai multe produse din silimarina pe piata cum ar fi : Silimarina 35mg, Silimarina Forte 70mg, Silimarina 150mg, Silimarina 1000mg, Milk Thistle Phytosome.

Are efecte adverse silimarina? Contraindicatii? Silimarina nu are efecte secundare nici in cazde administrare mai indelungata, se poate folosi si preventiv mai ales de persoanele care locuiesc in medii poluate.
Contraindicatii: Nu se administreaza in timpul sarcinii

Ce pret are silimarina?
Preturi aproximative silimarina:
De exemplu se poate cumpara silimarina de 35mg (90 comprimate) la  11 lei.
silimarina forte la 17 lei, silimarina 1000mg la 32,5 lei, Milk Thistle la un pret de 93 lei.

Unde se gaseste? Unde se poate cumpara silimarina? In plafare, magazine naturiste dar si pe internet se poate comanda de exemplu pe site-ul www.naturashop.ro