.
.

Pagini

Cafeform - o cafea care ajuta la slabit

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil A aparut un nou produs care vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca. Daca te tot gandesti - ce pot face ca sa slabesc- poti incerca de exmplu cafeaua care slabeste. Se numeste Cafeform.
Iata cateva informatii despre Cafeform -prospect/

Este vorba de o cafea rara care nu se prajeste, pentru a-si pastra puterea de "devorator de grasime". Extractul este decofeinizat, deci daca il folosesti nu va avea efecte negative asupra organismului. Nu are contraindicatii. Poate fi consumat si de persoanele care nu pot bea cafea sau nu le place gustul cafelei obisbnuite.


Ce contine? Ingredientul principal se numeste svetol. Svetolul este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chinmici
Cum se administreaza Cafeform? Cum se prepara? Cafeform este vandut in pliculete. Zilnic se bea o cafea preparata din continutul unui singur plic si apa. Nu se adauga zahar, eventual indulcitor, pentru a asigura slabirea.

Cat costa? Dozajul pentru 1 saptamana costa acum la promotie in jur de 49 de lei. Un pliculet costa in jur de 4,5 lei pe zi.

Unde se gaseste? Poti cumpara Cafeform pe internet pe pagina web

Sincer sunt curioasa ce efecte are si cine a slabit cu Cafeform. Astept pareri si comentarii.
Marturia unei femei care a slabit deja cu cafeaua verde, deconfeinizata Centriform o poti citi pe pagina vanzatorului.

Noua versiune a cafelei pt slabit se numeste acum Cafeform Plus.Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere