.
.

Pagini

Bio CLA Booster

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Ce este Bio-Cla Booster? La ce se foloseste?


cutia medicamentelor de slabit bio cla booster poza explicita
Bio CLA Booster este un preparat care ajuta organismul sa arda tesut adipos si sa dezvolte masa musculara, mai ales cand este combinat cu exercitii fizice repetate .
Bio-CLA Booster prospect: asigura balanta optima intre grasime si muschi, procesul de slabire devenine mult mai facil.

Ce este CLA? Prospect:
Cla este o substanta naturala ce reduce tesurul adipos din organism blocand absorbtia grasimilor in celulele grase si creste cantitatea celulelor musculare.

Ce contine Bio CLA Booster, compozitie? Ingredientele sunt : Combinatie de acizi grasi din Ulei de Sofranel (Carthamus tinctorius L.) 2250mg din care Acid Linoleic Conjugat 1800mg si Ceai Verde (Camellia sinensis L.) 750mg.

Bio-CLA Booster este un nou concept de slabit, care combina efectele Acidului Linoleic Conjugat (CLA) si a Extractului de Ceai Verde (ECV), pentru un efect optim de ardere a grasimilor.

Cat costa, la ce pret se poate cumpara? O cutie cu 60 de capsule de Bio Cla Boostercosta in jur de 44 lei.
Unde se poate cumpara? Unde gasesc Bio CLA Booster?

In orice farmacie din tara sau se poate comanda online pe site-ul www.farmaciastejara.ro
Este un produs disponibil in farmciile Catena 
Cum se administreaza? Se iau 6 capsule pe zi. Este important a nu se depasi doza zilnica recomandata.Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere