Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ulei anticelulitic cu mesteacan

Daca vrei sa scapi de celulita poti sa iti faci acasa masaje anticelulitice. Pentru masajul anticelulitic poti folosi de exemplu uleiul anticelulitic cu mesteacan.

Este ca si cum ai folosi creme anticelulitice - ideea e ca te ajuta sa scapi de aspectul deranjant de coaja de portocala si celulita.

Acest produs este recomandat si mamicilor care au nascut de putina vreme.
Iata cateva informatii despre acest ulei.

In urma masajului cu acest ulei pielea dupa doar 28 zile devine cu 22% mai ferma si cu 21% mai neteda.

Ce ingrediente contine? Uleiul contine uleiuri eterice naturale, extract uleios cu ulei din samburi de caise din frunze de mesteacan, radacina de ruscus si frunze de rozmarin, jojoba, germeni de grau.

Cum se face masaj anticelulitic? Cum aplic acest ulei?

Cumpara de aici uleiul anticelulitic cu mesteacan
Cumpara de aici uleiul anticelulitic
cu mesteacan
Mod de folosire: Obtii un efect intens daca folosesti zilnic uleiul anticelulitic, de cel putin 2 ori pe in tim de 4 saptamani.

Este recomandat sa il folosesti dimineata si seara.

Uleiul se aplica prin masaj cu miscari circulare. Pentru un efect de durata este recomandat sa folosesti acest ulei si dupa cele 4 saptamani.

Cat costa uleiul anticelulitic cu mesteacan ? Pretul este in jur de 88 de lei si il poti comanda online pe site-ul acesta.

Acest produs este cu livrare internationala.

Deci si daca esti in afara tarii dar vrei sa faci comanda la acest ulei care te scapa de celulita il poti comanda pentru ca acest site -are optiunea de trimitere a coletului in Uniunea Europeana.

 Cine foloseste deja acest remediu  pentru sanatate ? Va place efectul benefic ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Faceți căutări pe acest blog