.
.

Pagini

Dieta care vindeca diabetul

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil
A aparut o carte pe care o recomand tuturor celor care sufera de diabet. Cartea se numeste" Dieta care vindeca diabetul" si este scrisa de Neal Barnard.

In ce consta dieta care te scapa de diabet?
"Dieta se bazeaza pe mese regulate de-a lungul zilei, care sa contina legume, fructe, cereale integrale si leguminoase. In carte gasiti indrumari de ultima ora si de retete delicioase care va vor ajuta sa va stabilizati glicemia si sa va imbunatatiti starea de sanatate in general.

Controlati glicemia si reduceti doza de medicamente antidiabetice in doar cateva saptamani!

Programul dietetic pe care il veti gasi in aceasta carte este destinat nu numai imbunatatirii raspunsului insulinic, ci si redresarii disfunctiei insulinice. Urmand acest program va veti schimba stilul de viata, veti putea controla nivelul glicemiei si chiar veti putea renunta la medicatie in doar cateva saptamani."

Cat costa aceasta carte si de unde o pot procura? Cartea o poti cumpara la pretul de 33.9 lei si se poate comanda online pe site=ul www.dordecarte.ro

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere