Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

SoS Silueta CLA

Click pe butonul "play" pentru a asculta acest articol in format audio



Am descoperit azi un nou produs pentru slabit. Este vorba despre SoS Silueta CLA. Am hotarat sa ma documentez si sa aflu mai multe informatii despre aceste pastile de slabit.

Deci in primul rand produsul de slabit SoS Silueta CLA este destinat celor care vor sa scape de kilogramele in plus.

Numele mi se pare chiar interesant, vroiam sa aflu ce inseamna CLA?
CLA este un acid linoleic conjugat si este solutia eficienta pentru remodelarea corporala care actioneaza in 2 directii: mai intai actioneaza asupra celulelor grase, inhiband absorbtia grasimilor in organism, apoi actioneaza asupra celulelor musculare ce folosesc grasimile ca sursa de energie.
cutia pastilelor Sos Cla pt slabit
Sis Silueta CLA

Ce ingrediente contin pastilele de slabit SoS Silueta CLA?
Aceste pastile contin : Acid Linoleic conjugat conjugat: 1000mg (80%-85% acid linoleic), Tonalin FFA, obtinut din seminte de sofranel.

Cum se iau pastilele de slabit ? Mod de administrare SoS Silueta CLA:
1 capsula, de 3 ori pe zi, timp de minim 3 luni

Vroiam sa aflu cat costa pastilele de slabit si am aflat :). O cutie cu 90 de capsule SoS Silueta CLA se gaseste la pretul de 65 de lei.
Eu zic ca nu e scump . De exemplu il poti comanda online pe site-ul acesta.
A folosit deja cineva aceste pastile de slabit?

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Faceți căutări pe acest blog