.
.

Pagini

L-Carnitin Instant

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Ce este L-Carnitin Instant? Am tot auzit de L-Carnitin Instant si asta m-a facut sa ma documentez mai bine despre acest produs.

Asa ca am cautat mai intai prospectul pentru L-Carnitin Instant. Este un plic de 15 grame care contine 1.000 mg L-Carnitina pura. Din acest plic se prepara un suc instant care ajuta la arderea grasimilor .

Cum se prepara si cum se administreaza?
Continutul unui plic se dizolva intr-un pahar (250 ml) cu apa plata, minerala, carbogazoasa sau alt lichid si se amesteca pana la dizolvarea completa. Se recomanda un pahar cu 30 min. inainte de efort fizic si unul inainte de culcare.
Cumpara de aici l-carnitin instant pentru slabit
Ce contine? L-carnitina, fructoza.
Mi se pare un produs eficient mai ales in cura de slabire si daca faci efort la sala. Si nici nu e scump deloc, m-am documentat sa vad ce pret are. Un plic de L-carnitin instant costa in jur de 1.56 lei. Daca il cumperi online trebuie sa faci comanda minim 5 bucati.
Am vazut ca poti face comanda online la l-carnitin instant si la alte produse care te ajuta sa slabesti pe site-ul acesta.

Poti spune deja ca "am slabit cu l-carnitin instant"?

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere