Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Teo a slabit 60 kg cu 3 mese pe zi

Cum a slabit Teo Trandafir? In 2004 vedeta s-a pus serios pe slabit si a scapat de kg in plus cu ajutorul nutritionistei Mihaela Bilic.
Care este regimul alimentar urmat de Teo in cura de slabire?

Iata meniul vedetei- reteta de slabit Teo Trandafir

- Luni - mic dejun: un ceai de plante, o omleta dintr-un ou si o felie de sunca presata, o felie de paine si o portocala; pranz: 150 g carne vita la gratar, o salata de cruditati; cina: 100 g peste la cuptor, un ceai de tei si un mar.

-- Marti - mic dejun: un ou fiert, un ceai si o felie de paine de secara; pranz: piept de pui la gratar, un iaurt degresat, un mar; cina: fasole verde fiarta, o portocala si un ceai.

- Miercuri - mic dejun: o cafea neindulcita, o felie de paine si 100 g de sunca presata; pranz: peste la gratar cu multa lamaie, o banana; cina: salata de cruditati cu piept de pui, un ceai, un kiwi.

- Joi - mic dejun: un bol cu fulgi porumb cu un pahar de lapte degresat, un mar; pranz: 150 g file de somon, o felie de paine de secara, o portocala; cina: o salata de sezon, o portocala si un ceai.

- Vineri - mic dejun: o felie de paine de secara, o felie de cascaval si o cafea neindulcita; pranz: 150 g de piept de pui la gratar, o salata de varza, un ceai de plante; cina: un compot de pere fara zahăr, o felie de paine de secara.

- Sambata - mic dejun: o cafea neindulcita, o felie de paine de secara si un cub mic de unt; pranz: ciorbita de legume, o portocala; cina: o salata, un ceai.

- Duminica - mic dejun: o cafea, un bol cu cereale; pranz: ciorbita de pui cu legume, un ceai; cină: peste la gratar, un ceai si o portocala.

sursa www.libertatea.ro

Faceți căutări pe acest blog