Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Catalin Botezatu lanseaza o carte

"Trei vieti - Pedeapsa" carte Calalin Botezatu reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata
lui Catalin Botezatu, si prezinta o lume dura in care unui barbat rafinat, care traise in lux, i-a fost aproape imposibil sa se adapteze. In 1996, Catalin Botezatu a fost incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate , fiind acuzat de bancruta frauduloasa.

Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu legea si camatarii, dupa ce a fost tinut captiv in Danemarca, s-a predat carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui s-a lasat asteptata. Asadar, a fost nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care i-a macinat sanatatea fizica si psihica, si sa intalneasca persoane si sa incerce experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca, potrivit comunicatului.

Totodata, cartea contine scrisorile in original pe care detinutul Catalin Adrian Botezatu i le-a trimis, din puscaria de la Cremona, mamei lui.

Cat costa cartea lui Catalin Botezatu pret scrisa de Monica Vlad? Cartea va costa in jur de 45 de lei. Lansarea cartii va fi pe data de 28 noiembrie 2010.

Unde se poate cumpara cartea lui Botezatu? Poti face deja precomanda pentru catrea Trei vieti Pedeapsa Catalin Botezatu pe  linkul de mai jos, sau gasesti cartea in librariile diverta din toata tara.

Cartea autobiografica despre viata lui Catalin Botezatu poate fi cumparata aici
Linkul este de la Libraria DIverta

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog