.
.

Pagini

Monica Ramirez romanca care a slabit 70 de kg

Navighezi de pe mobil ? Atinge aici pentru versiunea optimizata pentru mobil Imaginea copertei cartii Monica Ramirez - cum am slabit 70 de kg mancand 6 mese pe zi
Un caz uluitor este cazul femeii care a aratat faptul ca se poate slabi, daca vrei. Monica Ramirez a slabit 70 kilograme. In luna mai 2008 avea 125 kg iar acum in septembrie 2010 are 55 de kg si este instructor de aerobic!

Cum a slabit atat de mult? Cum a facut sa revina la silueta de 55 kilograme?

Care este regimul de slabit cu care a slabit Monica Ramirez?

Cu o vointa incredibila si cu un regim descris pe larg în cartea “Cum am slabit 70 de kilograme mancand 6 mese pe zi”, de la Editura Tritonic, ce va fi lansata pe 16 septembrie 2010 in Bucuresti.

Cat costa cartea lansata de Monica Ramirez? Cartea Cum am slabit 70 de kg mancand 6 mese pe zi pret?

Unde pot cumpara cartea Cum am slabit 70 de kg mancand 6 mese pe zi -Monica Ramirez? Gasesti cartea AICI

Cartea despre cum a slabit MOnica Ramirez va costa in jur de 17 lei*
Unde este instructor de aerobic romanca care a slabit 70 kg, Monica Ramirez? Monica tine lectii de aerobic (zumba si pilates) la sala Cara Dans, din Bucuresti.

Unde este sala Cara Dans? Adresa Cara Dans este str. Corvinilor, nr.5 (reper-statia de metrou Grozavesti) Bucuresti.

Cat costa abonamentul la aerobic? (Dans si Zumba) Abonament lunar (2 sedinte/saptamanal) 150 lei / luna

Poti vedea poze cu Monica Ramirez grasa si slaba, inainte si dupa ce a slabit aici

dietele magice care au dat rezultate in cazul divelor autohtone

*Update/Nota: articolul a fost actualizat in 24 octombrie 2014, pentru a include pretul actual si locatia din care cartea se poate achizitiona online.

 Asteptam comentarii obiective si pareri in casuta de comentarii de sub articol, pe forum, sau pe paginile de social media (Facebook si Google plus) ale blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu :Cautare intre peste 1700 de articole de pe blog


Analiza pastilelor, capsulelor, ceaiurilor de slabit. Articole despre dietele si metodele de slabire la moda. Sfaturi de fitness si stil de viata sanatos

Schimb de bannere