Meniu

Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fit and Famous - centrul slabire by Luminita Nicolescu


S-a deschis centrul de slabire preferat de vedete Fit and Famous - Luminita Nicolescu antrenoare de aerobic

De antrenoarea Luminita Nicolescu am aflat odata cu dvd-ul cu Tae Bo lansat de Andreea Raicu in colaborare cu ea. De curand, antrenoarea de fitness a lansat Fit and Famous, pe care-l considera un loc cu un concept aparte, in care sportul este ridicat aproape la statut de arta.

Fit and Famous pune la dispozitia celor care apeleaza la serviciile oferite aici: gimnastica aerobica, dans, balet, arte martiale (aikido), gimnastica si exercitii yoga pentru femei insarcinate, dar si programe speciale pentru copii. In plus, pentru ca mamicile sa nu mai aiba scuze sa lipseasca de la sala, Fit and Famous ofera si baby-sitting.

Intr-o sala special amenajata, copiii se pot juca in timp ce mamele lor au grija de starea lor de bine.

Andreea Raicu, buna prietena cu Luminita Niculescu, a postat pe blogul ei cateva dintre facilitatile pe care le au clientii clubului: „ore de Tae-Bo, Yoga, balet, dans, Karate, Salsa Aerobic, Body Shape, Belly Dance, dans balinez, Aikido.

Unde este sala de aerobic si slabire Fit and Famous? Adresa lor este Str.Pictor Iscovescu, nr 13, in Cartierul Primaverii Bucuresti

Impreuna cu Luminita Niculescu vedetele au mers in cantonemt la munte sau la mare timp de o sapamanta unde au facut sport intensiv adica dimineata la pranz si seara. Printre vedete se afla si Iuliana Marciuc care spune ca se pot slabi in jur de 3-4 kilograme intr-o sapatmana de cantonament.

Puteti vedea interviul cu Iuliana Marciuc pe www.perfecte.ro

Fit& Famous -club de sanatate- Luminita Niculescu- antrenoare vedetelor care are 58 de ani, este instructor de karate, specialist în tae-bo, arbitru de gimnastica aerobica, antrenoare de fitness si vegetariana de doua decenii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]


Faceți căutări pe acest blog